Big Brother deelt de groep bewoners in een rijk en arm gedeelte

Big Brother deelt de groep bewoners in een rijk en arm gedeelte

Inmiddels is er weer beeld, het gele team heeft een onbekende opdracht gewonnen. Big Brother laat weten dat zij hun koffers weer uit mogen pakken. Jullie mogen blijven genieten van alle luxe hier in mijn prachtige huis. Geniet van de hottub, de sauna, de tuin en alle luxe in het huis. Het is jullie van harte gegund! Team groen, jammer. Jullie hebben de battle verloren en daarom heb ik voor jullie minder goed nieuws. Jullie zullen het zonder al deze luxe moeten doen. Jullie nemen intrek in een deel van het huis met veel minder luxe. De gameroom, de voorraadkamer en de slaapkamer. Daar heb ik alles voorzien om te overleven, het is karig. Maar de voorbije weken hebben jullie laten zien dat jullie doorzetters zijn. Jullie moeten nu alleen even een tandje bijsteken. Jullie mogen nu even afscheid nemen. Matt, Nick, Mike, Michel de mannen nemen afscheid van de vrouwen. De vrouwen mogen dus genieten van luxe. De vrouwen verdienen ook nog een extraatje. Vanavond krijgen zij een dinner uit een sterrenrestaurant. De vrouwen gillen en rennen enthousiast door het huis. De mannen lijken zich erbij neer te leggen, alleen dat ze verloren hebben valt hen zwaar. De mannen leven voor een onbepaalde tijd in de voorraadkamer, gameroom en slaapkamer op andere gedeeltes mogen ze niet komen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 4.1]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
  • Hela at 10:07

   Met zn drietjes zuinig met t eten….en wie freet de rest…tuurlijk michel….kijken hoe lang t duurt voordat r iets van gezegt durft te worden…..nu valt t misschien eindelijk op wie altijd als eerste zn buik vult…en dan staat ie nog te kijken of hij niks te kort komt bij t eitje vandaag…stiekeme freter valt hopelijk door t mandje

   • Anne at 11:38

    Dat viel mij ook meteen op. Gister hetzelfde En wie was ook weer degene die het hardst schreeuwde en er een probleem van maakte dat mensen op elke boterham een plakje kaas deden vorige week! Hoop dat dit gedrag van hem tegen hem gaat werken eindelijk

 1. Natasja at 12:45

  Yes!! eindelijk gebeurd er wat in t huis arm tegen rijk kijken hoe dit word ontvangen en zich ontwikkelt de mannen zijn niet blij de vrouwen wel die leven in luxe.

 2. MaRiN at 14:10

  Dit is zó leuk!! Niet dat er een verliezen team is, maar ik vind deze setting heel erg leuk. Arm en rijk, wie had gedacht dat er zoiets leuks zou komen. Ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Spannúúúúnd!

  • kpdd at 15:19

   O ja, in gevangenschap heb je recht op dagelijks een luchtmoment (meestal een uurtje, maar of dat zo ook in de wet staat weet ik niet zo gauw).

 3. Corry at 16:39

  Arm en rijk
  De mannen in arm, Nick meldt aan Mike en Matt dat er 1 brood is en dat men dan een boterham per dag
  Komt goed zeggen, maar Michel heeft er al 4 op, wanneer denkt hij ook eens aan zijn medebewoners

 4. brit at 17:37

  die jongens moeten daglicht zien, dat is niet voor hun gezondheid. Ze moeten buitenlucht kunnen hebben. ivp het er leuk te maken maken ze het er saai…of proberen ze ruzie uit te lokken… Beter toch lekker gezelligheid en goede sfeer met feestjes vieren…dan komen ze los…..zo ken je ook de persoon…..

 5. monique at 12:43

  goed gedaan dat arm en rijk maar ik hoop dat de nominaties nu ook zullen verdeeld worden. vrouwen op vrouwen stemmen en mannen op mannen

 6. Angela at 14:08

  Heerlijk big brother kijken hoe mensen reageren en zijn in een groep en onder druk.

  Jill je bent een toppertje open en oprecht sterk en vrolijk. En een goed luisterend oor.

  Ik ben benieuwd hoe het nu wordt met de verdeling arm en rijk.

  Dat zal de groepsdynamiek enorm beïnvloeden.

  Zet m op en blijf bij jezelf..

 7. Anne at 18:52

  Nick heeft al laten weten dat het niet langer dan 2 dagen moet duren anders stapt hij op. Volgens hem is dit niet de bedoeling van het spel. Hij wil het spel spelen met een groep en niet op deze manier. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *