De bewoners moeten hun koffers pakken voor een onbekende opdracht

De bewoners moeten hun koffers pakken voor een onbekende opdracht

De bewoners worden met een nieuwe toon naar de woonkamer geroepen. Big Brother neemt het woord. Luister goed, jullie weten dat mijn experiment altijd onvoorspelbaar is. Deze week veranderd alles. De halve finale is bijna in zicht. Mijn experiment wordt meer en meer individueel. Vandaag wordt alles beslissend. Dus doe ongelooflijk je best! Vanaf vandaag is er geen huismeester meer. Vanaf nu zullen jullie het met mij moeten doen. Jullie koffers staan klaar in de voorraadkamer. Pak al jullie spullen en wacht op verdere instructies. De groep weet niet wat hen overkomt, ze gaan hun spullen pakken en speculeren ondertussen van wat er komen gaat. Als iedereen klaar is met inpakken gaan de bewoners in de woonkamer zitten wachten. Een voor een moeten de bewoners naar de dagboekkamer komen. In de tuin gebeurd van alles, maar de alles zit dicht… Circa twee uur later laat Big Brother van zich horen. De groep moet zich in de woonkamer verzamelen en dan verspringt het beeld. Ze zijn even weggeweest, de groep lijkt verdeeld. De ene groep heeft groene sportbanden om, de andere gele. Daarna zien we de woonkamer weer en verder niets. Als er verdere ontwikkelingen zijn komen we er uiteraard op terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 3.7]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Bigbrotherfan at 11:53

    Heel blij dat er weer es wat gebeurt in het huis, het begon na het vertrek van Jerrel een beetje zoetsappig te worden, benieuwd hoe het verder gaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *