Nachtelijke fan schreeuwt boodschappen over het hek en Jolien en Chiara vinden Rob te oud voor Big Brother

Nachtelijke fan schreeuwt boodschappen over het hek en Jolien en Chiara vinden Rob te oud voor Big Brother

Het was gisteren een erg rustige dag in het Big Brother huis. Er is niet heel veel bijzonders gebeurd in het huis. Vannacht was dit wel anders. Terwijl Ali, Charlotte en Lindsey bezig waren met de jackpot challenge kwam er een nachtelijke roeper voorbij. Er werd van alles geroepen door iemand aan de andere kant van het hek. Onder andere dat Chiara een slang zou zijn en iedereen daar zo over denkt. Maar ook f*ck off Chiara en Jolien, ze liegen. Het ging ook over andere bewoners waaronder Charlotte, ze moet volhouden. En dat Ali en Lindsey moeten blijven. Ohh zegt Lindsey, besef deze. Dit meen je niet zegt Charlotte. Ik heb deze week Jolien heel de week niet gezien. Ze is al heel deze week veel met Chiara, die is haar volledig aan het manipuleren he. Volgende week neem ik Jolien weer onder mijn hoede dat ze niet zo gemanipuleerd wordt door Chiara.

Wat later staan Chiara en Jolien buiten bij de jackpot challenge. Ze hebben het over Rob. Hij eet weinig. De twee dames denken dat hij de jackpot challenge nooit zou kunnen. Hij is net te oud merkt Chiara op. Dat denk ik ook antwoordt Jolien, ik denk dat ze dat volgend jaar niet nog eens doen. Ik denk niet dat ze verwacht hadden dat hij er zo lang in zou zitten voegt Chiara eraan toe. Inmiddels regent het en waait het in de tuin. De dames besluiten wat liedjes te zingen. Inmiddels is een nieuwe dag alweer aangebroken en vandaag wordt het extra spannend voor Chayron, Lindsey en Ali. Zij zijn de genomineerden van deze week en één van hen zal vandaag het huis moeten verlaten. De grote vraag is alleen wie?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.3]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Lydia at 11:13

  Wat een slechte roeper! Niet mijn mening!
  Het was moeilijk stemmen..Heb voorAli gekozen de enigste die eerlijk is.van de
  Charlotte mag ook weg!volgende keer….

 2. R.H at 11:32

  Ik vindt Rob niet te oud maar vindt wel dat als hij om wat voor reden dan ook alleen maar op de bank hangt en niet normaal mee kan draaien in het spel, hij het huis moet verlaten.
  Als je alleen Commentaar kunt leveren en stoken dan ben je geen aanwinst voor het huis.

 3. beatrice mombert at 12:47

  ik vind Rob een toffe mens er mag eens een mens ouder er in zitten warom altyd jonkheid ,ik vind dat er een big brother met senioren eens leuk zou zijn ,dat zou veeeeeeeel meer kijkcijfers geven,,,,

 4. Roberto at 13:00

  Het is toch raar dat als bewoners rechtuit zijn in het BB huis ze afgeschilderd worden als snake. Zogezegd zouw lindsley eerlijk zijn ze is een roddel tante zoals Ali en Ias is een profiteur en een dief.

 5. Martina at 15:46

  Ik zou het geweldig vinden als Danny terug zou mogen keren en dat de 3 genomineerde waarvan er 1 naar huis moet , niet echt naar huis hoeft maar een geheime missie zou krijgen. En dan misschien volgende week 2 nomineren. 3 die de huisgenoten mogen bepalen en 1 die de kijkers bepalen.
  En heeeel eerlijk….ik denk dat Rob nu ook echt een spel moet doen dat lichamelijk zou kunnen. Want hij kan niet echt omgaan met het “normale “gedrag wat de jongere tonen. Hij geeft zelf ook aan: die tijd heb ik al lang gehad…… maar deze mensen dus niet en die moeten lekker zo blijven. Laat hem even zijn best doen voor de pot. Verder wens ik hem heel veel beterschap en dat het niet zo’n zurige man blijkt.

 6. Marc at 19:16

  Zeg waarom moet Rob er uit de oudere heb ook recht om zo iets mee te maken je bent bent nooit te oud om zo iets mee te maken iedereen wort oud he ???????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *