De bewoners krijgen een domino opdracht

De bewoners krijgen een domino opdracht

Een nieuwe dag is aangebroken en Big Brother roept het arme en rijke deel naar de bank. Bewoners, deze week spelen jullie apart van elkaar dezelfde weekopdracht. Voor deze opdracht moet je in het bezit zijn van opperste concentratie en stalen zenuwen. Een spel dat jullie allemaal kennen, domino. Ieder team gaat een rij dominostenen maken. Mannen, jullie zijn met vier. Jullie maken een rij van 100 meter. Vrouwen, omdat jullie met vijf bewoners zijn maken jullie een rij van 125 meter. De stukken touw die jullie krijgen zijn respectievelijk 100 en 125 meter lang. Voor deze opdracht krijgen jullie twee uur de tijd. Lukt het een team om binnen twee uur een rij dominostenen te leggen zolang als het touw, dan is de opdracht geslaagd. Maar, er is een belangrijke voorwaarde. De dominostenen moeten wel in één keer omvallen. Als dit lukt verdienen jullie 2000 euro per team voor de pot. Jullie kunnen in totaal dus 4000 euro verdienen. Dit lijkt mij duidelijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie domino kwaliteiten. Voor de duidelijkheid, je wil natuurlijk geen dominostenen vroegtijdig laten vallen. Op de schermen zal straks de tijd wegtikken. De mannen en vrouwen gaan vervolgens aan de slag als Big Brother aangeeft dat het spel begint. Tactiek wordt besproken, opgeruimd en dan is het tijd om steentjes te plaatsen. Gaat het de teams lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. emmie at 09:39

  dit is gaaf en echt heel erg luuk
  om na tekijken dit doe ik tot ze
  klaar zijn echt heel luuk
  ik hoop niet dat ze het haalen
  houw je rustig dan ret jullie het

 2. Harry at 09:54

  Wat geweldig even wat anders in het huis en even tot je zelf komen alle bewoners leef je uit succes ???????? beste kan winnen ???

 3. Lieke at 10:24

  Wat een super leuke opdracht, veel verschil in inzicht en ’techniek’ tussen beide teams 😉
  Zoey met enorme gaten ertussen die wel opgevuld moeten worden? Jill en Mike die steeds alles omgooien.
  Snap niet waarom ze niet meer aansluitend op elkaar begonnen zijn willen ze de ’trein’ gaan laten lopen, de hiaten tussen de deelnemers zijn wel erg groot voor zo’n relatief korte tijd van opbouw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *