Home » Al uren geen live stream door belangrijke opdracht van Big Brother

Al uren geen live stream door belangrijke opdracht van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept dat de bewoners zich klaar moeten maken voor een belangrijk spel. Iedereen bereid zich voor en gaat naar buiten. Big Brother laat lang op zich wachten, maar uiteindelijk roept hij dat alle bewoners naar de gameroom moeten komen. De gameroom is leeg, er hangt een stang aan het plafond. Dus de opdracht heeft waarschijnlijk iets met kracht te maken. Daarna komt het logo van Big Brother in beeld en uiteindelijk verspringt het beeld naar een lege woonkamer. De lege woonkamer zien we al uren… Blijkbaar mogen we niet zien wat er op de live stream gebeurd. Mocht er nieuws zijn over deze belangrijke opdracht komen we daarop terug in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 3.1]

Ook interessant:

6 Reacties

Sjoerd 2 maart 2021 - 13:13

Ze hebben nu een tijd iets in de tuin staan doen (lijkt op iets met doosjes/kluisjes) en aan het juichen te zien is dat gelukt. Nu zijn ze allemaal weer terug naar de gameroom. Wel saai zo zonder live streams 🙁

Beantwoord
Yvonne 2 maart 2021 - 13:16

Als je goed kijkt zie je ze buiten door het raam ,dus een beetjecraar dat we uren naar een kamer moeten kijken

Beantwoord
Henk 2 maart 2021 - 13:44

Tja als er wat te doen is, mag je het niet zien, streams hebben zo weinig zin

Beantwoord
Sjoerd 2 maart 2021 - 14:51

Zo te horen hebben de dames gewonnen en met Michel en Nick zich niet volledig ingezet, omdat degene op wie ze wilden stemmen bij hun in het team zaten.

Beantwoord
Jo 2 maart 2021 - 15:13

Blijkbaar hebben ze in teams gespeeld en ik vermoed nu dat het winnende team niet genomineerd kan worden. Wat ik nu hoor van Michel en Nick, zaten Mike en Matt in hun team en hebben ze expres hun best niet gedaan. Zodat iedereen Mike en Matt nog kan nomineren en hun kant weer veilig blijft.

Niet echt slim van Big Brother om dit van tevoren al te vertellen.

Beantwoord
Hans s 2 maart 2021 - 19:25

Ik vind het niet normaal dat ze de streams waar je tenslotte voor betaald eruit gooien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page