Home » Eerste Big Brother zoen is een feit: Vera en Dimitri zoenen elkaar

Eerste Big Brother zoen is een feit: Vera en Dimitri zoenen elkaar

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond, na het maken van de verlanglijstjes voor spullen uit de koffer verloopt de avond vrij rustig. De bewoners doen een spelletje en uiteindelijk gaat een groot deel  van de groep richting de slaapkamers. Dimitri en Vera blijven nog met zijn tweeën op de bank zitten. Ze kletsen over van alles en nog wat en besluiten uiteindelijk ook richting de slaapkamer te gaan. Bij de openhaard geven de twee elkaar dan een korte zoen. Voordat ze definitief richting slaapkamer gaan zegt Vera giechelend dat ze hem wel lief vind en de twee zoenen elkaar, dit keer wat langer (zie foto hieronder). Nobody knows lacht Vera terwijl ze richting de badkamer loopt. Dimitri lacht en word met grapjes onthaald in de slaapkamer. Vera lijkt te stralen en kruipt uiteindelijk bij Grace in bed. Ze vertelt wat er gebeurd is en dat ze het misschien wel wat snel vond maar dat ze zeker haar best gaat doen voor de komende challenge… De eerste Big Brother zoen is een feit!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

Maikel 12 januari 2022 - 09:02

Prachtig, echt een leuk stel ook! Ik hoop van harte dat ze allebei vrijstelling krijgen/winnen voor de nominatie, zodat Kitty en Peter uiteindelijk genomineerd zijn! Natuurlijk hoop ik dan ook dat Kitty er uiteindelijk uitvliegt. Ben benieuwd hoe het gaat verlopen vandaag!

Beantwoord
Thomas 12 januari 2022 - 13:18

Kitty had beter aan een kook programma mee kunnen doen

Beantwoord
Hans S 12 januari 2022 - 09:16

Ik zag het op de livestream , ik zou Vera en Tobias wel een leuk stelletje hebben gevonden maar Tobias gaf totaal geen interesse in Vera , Tobias zit in het huis om alleen maar veel te eten hij is veel met het eten bezig jogging en heeft weinig met de andere bewoners , alleen zijn selecte groepje heeft die interesse en dat zijn Dimitri , Kristof en Kitty omdat zij kookt en ook zijn belang is dat Kitty blijft en dat heeft die al aangegeven en soms praat die wat met Grace.
Vera heeft een bevalling afgebroken ieder geval dat wilde haar vriend die ze toen had , dat is wel heftig zeg dat had ze gisteren ook verteld op de livestream.
Ja je mis niks met de livestreams alleen de challenge kan je niet zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page