Home » De vrouwen hebben geld verdient met een geheime opdracht

De vrouwen hebben geld verdient met een geheime opdracht

Door BigBrotherNederland

De mannen zijn blij dat ze niet meer in het arme gedeelte wonen, ze genoten er afgelopen avond zichtbaar van. Inmiddels is een nieuwe dag begonnen. Big Brother roept iedereen naar de keuken. Heren begint Big Brother, hebben jullie gisteren genoten van het warme welkom door de dames. Absoluut antwoorden de mannen. Was de hottub niet te warm? gaat Big Brother verder. Of het bier te koud? En hoorde ik dat er gezongen werd en verhalen vertelt? Goede verhalen aldus Julie. Jullie gingen wel erg laat slapen zegt Big Brother. Dames, jullie opdracht was duidelijk. En jullie hebben ze met veel enthousiasme uitgevoerd. Jullie hebben de volle 1500 euro verdient! De groep klapt. Big Brother vertelt daarna dat de gezamenlijk pot €41.297,50 euro staat. Nog een fijne dag!

Liese vertelt daarna wat de “geheime opdracht” was. De mannen zouden binnen 2 uur in de hottub moeten zitten. We moesten jullie een biertje geven, een maaltijd voorbereiden en er moest een liedje gezongen worden met glasbak erin. En we moesten ervoor zorgen dat jullie op tijd gingen slapen en daarbij een verhaaltje vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Henk 2 maart 2021 - 09:59

Eindelijk weer eens een geheime opdracht, lang niet meer geweest.

Beantwoord
van Vliet 2 maart 2021 - 11:09

blij dat de de hereniging weer een feit is meer interactie

Beantwoord
emmie 2 maart 2021 - 11:23

ik kan niets meer zien allen big brorher
loogel wat is er of komt het straks weer trug
ik hoop het wel kan niet zonder

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page