De vrouwen hebben geld verdient met een geheime opdracht

De vrouwen hebben geld verdient met een geheime opdracht

De mannen zijn blij dat ze niet meer in het arme gedeelte wonen, ze genoten er afgelopen avond zichtbaar van. Inmiddels is een nieuwe dag begonnen. Big Brother roept iedereen naar de keuken. Heren begint Big Brother, hebben jullie gisteren genoten van het warme welkom door de dames. Absoluut antwoorden de mannen. Was de hottub niet te warm? gaat Big Brother verder. Of het bier te koud? En hoorde ik dat er gezongen werd en verhalen vertelt? Goede verhalen aldus Julie. Jullie gingen wel erg laat slapen zegt Big Brother. Dames, jullie opdracht was duidelijk. En jullie hebben ze met veel enthousiasme uitgevoerd. Jullie hebben de volle 1500 euro verdient! De groep klapt. Big Brother vertelt daarna dat de gezamenlijk pot €41.297,50 euro staat. Nog een fijne dag!

Liese vertelt daarna wat de “geheime opdracht” was. De mannen zouden binnen 2 uur in de hottub moeten zitten. We moesten jullie een biertje geven, een maaltijd voorbereiden en er moest een liedje gezongen worden met glasbak erin. En we moesten ervoor zorgen dat jullie op tijd gingen slapen en daarbij een verhaaltje vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.9]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *