De mannen vinden Zoey flink veranderd, wat is er met haar aan de hand?

De mannen vinden Zoey flink veranderd, wat is er met haar aan de hand?

Michel merkt op dat Zoey helemaal anders was toen de mannen apart zaten. Dat had hij van Julie gehoord. Zoey doet zelf niet mee aan dingen waar de mannen mee bezig zijn. En schijnt gezegd te hebben dat ze er tegen op zag dat de mannen weer terug zouden komen. Michel laat verder weten dat de vrouwen ook ineens anders doen tegenover de mannen omdat ze het zielig voor Zoey. Nick vindt ook dat zij zich steeds afzondert van de groep. Mike en Nick merken op dat ze wel steeds ziek is. Michel had haar drie keer gevraagd om er bij te komen zitten in de hottub. Zij weten niet wat er allemaal gedaan is maar dat het vervelend is dat zij niet zichzelf kan zijn als de mannen erbij zijn. Nick en Michel geven wel toe dat ze teveel in het groepsbelang denken. Julie heeft al tegen Zoey gezegd dat ze eerder op haar zou stemmen dan op een van het groepje. Nick zegt daarna dat hij geen band heeft met Jill en Zoey. We zullen wel zien. En voegt eraan toe dat hij iedereen graag ziet maar niet met iedereen vriendschap heeft. Mike hoopt op zijn beurt dat Matt zich niet op gaat sluiten bij Jill mocht hij weggaan. Uiteindelijk is Zoey naar de dagboekkamer gegaan omdat ze nog altijd last van haar buik en maag heeft. Ze (spelleiding) gaan voor haar informeren. Verder gaat het er rustig aan toe in huize Big Brother. Er wordt voornamelijk genoten van het mooie weer. Vanavond wordt bekend wie er genomineerd is, wat gaat er nog meer gebeuren vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 51 Average: 3.9]
Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. Elisa at 15:08

  Zoey is zo’n lieverd, ze voelt zich gewoon niet prettig bij dominante mensen zoals Michel en Nick, daarom zondert ze zich af, geldt ook voor Jill.

 2. Lauren at 15:19

  Zoey laat zich in ieder geval niet door hen inpakken, misschien is het dat?
  Goed dat de dames toch voor haar opkomen, en beseffen dat ze best zonder de mannen kunnen.

  • Stephan at 00:01

   Mee eens. Dan zullen de gemoederen tussen de meiden wat meer verhit raken omdat ze dan onzeker zullen zijn voor de volgende nominaties.

 3. bigbrotherwatcher at 15:27

  Zoey is een toppertje lult niet mee en doet lekker haar eigen ding.
  Die mannen zeker Nick en Michel zijn zo competief, ik hoop dat Michel en Nick genomineerd worden
  en dat dan Michel naar huis gaat.

 4. Erik at 16:35

  Wordt het niet tijd dat BB ingrijpt? Steeds meer bewoners ergeren zich aan Michel.
  Bij Jerrel werd er ook ingegrepen, maar het gedrag van Michel is vele malen erger.

 5. Peter at 17:38

  Zoey voelt zich niet lekker, kan iedereen gebeuren en dan is een mens niet op zijn/haar best. Ze is een sterke speler en een volhouder, als die buikklachten verholpen zijn dan zoeyft zij zo naar de finale. Ik verdenk met name Mike ervan dat hij, voor de zoveelste keer, het fluisterende duiveltje in de andere spelers hun oor speelt. en Matt plus Michel heeft beïnvloed.
  Eens zien hoe de nominaties vanavond verlopen.

 6. gerard at 18:19

  we weten allemaal dat Zoey, het niet zo heeft op mannen die dominant zijn (Michel) daar heb ze gewoon een heel gek gevoel van. maar daar kan ze misschien last van hebben toch , ze is ook maar een mens.

 7. Bianca at 18:28

  Het was te verwachten dat het weer zal veranderen als de mannen terug in de groep zou komen .
  Want ze ijsen gelijk de aandacht op want toen de mannen er niet waren was de zweer heel anders.
  Dus het ligt aan de twee die nu in de sauna liggen .

 8. Ruud at 07:48

  Zoey is vreselijk onbetrouwbaar. Praat alleen achter de rug om met anderen. Michel en Nick zijn in ieder geval eerlijk. Praten over nominaties doen ze allemaal. Zoey moet er zo snel mogelijk uit.

 9. Ruth at 15:58

  Ik heb het helemaal gehad met Nick ,Michel,Naomi,Liese en Julie…
  Wat een voorspelbaar spel op deze manier echt een gemiste kans BB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *