Home » Big Brother laat de bewoners een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront

Big Brother laat de bewoners een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken, de groep is rustig opgestaan en er is wat gesport. Genomineerden Matt en Mike zijn naar de gameroom geroepen door Big Brother. Uiteindelijk roept Big Brother naar de overige bewoners dat ze naar de voorraadkamer moeten komen. Daar staat een krat met clipboards op een zuil. De groep gaat weer naar de woonkamer en Liese leest de opdracht voor. Ohh my god zegt Liese als ze de opdracht snel doorleest. Daarna leest ze het aan iedereen voor. Bewoners, jullie zijn al lange tijd van huis en gescheiden van jullie vrienden, familie en geliefden. Ze zijn ontzettend trots op jullie maar missen jullie ook. Het is tijd om hen van jullie wat te laten horen. Vandaag mogen jullie een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront. Aan wie je de brief schrijft mag je zelf bepalen. Big Brother zorgt ervoor dat jouw brief bij deze persoon terecht komt. Maar voordat deze brief verstuurd wordt lezen jullie deze voor in de dagboekkamer. Pak een klembord met papier en pen en schrijf je brief. Doe deze daarna in een envelop en schrijf hierop de naam voor diegene waarvoor de brief is. Via het woonkamer scherm krijgen jullie te weten wanneer het tijd is om jullie brief voor te gaan lezen. Jullie hebben 45 minuten om de brief te schrijven. Zoek voor jezelf een rustig plekje op. Verspreid jullie over het hele huis en tuin. Succes!

De bewoners zijn erg blij met deze opdracht. Julie is ook blij, ze had eerder vandaag een moeilijk moment omdat ze haar kinderen en familie mist. Ook Liese heeft enige emotie door de opdracht. Ze huilt en lacht tegelijkertijd. Lachend zegt ze, ik moet wel opletten met wat ik schrijf want ik moet het voorlezen. Uiteindelijk wordt het stil in het Big Brother huis en zien we iedereen schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.4]

Ook interessant:

10 Reacties

Ruud 4 maart 2021 - 12:01

Wowwwwwwwwwww, krijg ik eindelijk een brief

Beantwoord
kpdd 4 maart 2021 - 12:18

Fijne opdracht voor ze!
Jammer dat Matt dit nu niet mag/kan doen.
Mike ook niet, maar daar zit ik niet zo mee; hijzelf ook niet (zal hij vast zeggen).

Beantwoord
Jan 4 maart 2021 - 12:31

Hoop dat ze ook antwoord mogen ontvangen voor sommige bewoners denk ik wenselijk,bv Julie

Beantwoord
Regor 4 maart 2021 - 12:32

Mooie opdracht voor de bewoner en vooral voor het thuisfront.

Beantwoord
Corina 4 maart 2021 - 13:44

Zo mooi van bb.het zal hen deugt doen iets te kunnen neerschrijven voor hun geliefde persoon

Beantwoord
Corry 4 maart 2021 - 14:35

Heel erg mooi gebaar.
Maar ik snap Julie niet helemaal schrijft aan haar broer.
Ik zou echt aan mijn man schrijven????

Beantwoord
Ellen 4 maart 2021 - 17:25

Misschien toch gevoelens voor Michel?
Relatie is dan niet goed, tussen haar en de man?

Beantwoord
Corry 4 maart 2021 - 19:51

Er klopt iets niet Ellen

Beantwoord
yvonne 4 maart 2021 - 20:22

Wat een leuk idee zeg ! !

Beantwoord
gerard 4 maart 2021 - 22:07

Leuk voor haar dat ze haar kindjes een brief mag sturen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page