Big Brother laat de bewoners een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront

Big Brother laat de bewoners een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront

Een nieuwe dag is weer aangebroken, de groep is rustig opgestaan en er is wat gesport. Genomineerden Matt en Mike zijn naar de gameroom geroepen door Big Brother. Uiteindelijk roept Big Brother naar de overige bewoners dat ze naar de voorraadkamer moeten komen. Daar staat een krat met clipboards op een zuil. De groep gaat weer naar de woonkamer en Liese leest de opdracht voor. Ohh my god zegt Liese als ze de opdracht snel doorleest. Daarna leest ze het aan iedereen voor. Bewoners, jullie zijn al lange tijd van huis en gescheiden van jullie vrienden, familie en geliefden. Ze zijn ontzettend trots op jullie maar missen jullie ook. Het is tijd om hen van jullie wat te laten horen. Vandaag mogen jullie een persoonlijke brief schrijven aan één iemand van het thuisfront. Aan wie je de brief schrijft mag je zelf bepalen. Big Brother zorgt ervoor dat jouw brief bij deze persoon terecht komt. Maar voordat deze brief verstuurd wordt lezen jullie deze voor in de dagboekkamer. Pak een klembord met papier en pen en schrijf je brief. Doe deze daarna in een envelop en schrijf hierop de naam voor diegene waarvoor de brief is. Via het woonkamer scherm krijgen jullie te weten wanneer het tijd is om jullie brief voor te gaan lezen. Jullie hebben 45 minuten om de brief te schrijven. Zoek voor jezelf een rustig plekje op. Verspreid jullie over het hele huis en tuin. Succes!

De bewoners zijn erg blij met deze opdracht. Julie is ook blij, ze had eerder vandaag een moeilijk moment omdat ze haar kinderen en familie mist. Ook Liese heeft enige emotie door de opdracht. Ze huilt en lacht tegelijkertijd. Lachend zegt ze, ik moet wel opletten met wat ik schrijf want ik moet het voorlezen. Uiteindelijk wordt het stil in het Big Brother huis en zien we iedereen schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.4]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. kpdd at 12:18

  Fijne opdracht voor ze!
  Jammer dat Matt dit nu niet mag/kan doen.
  Mike ook niet, maar daar zit ik niet zo mee; hijzelf ook niet (zal hij vast zeggen).

 2. Corry at 14:35

  Heel erg mooi gebaar.
  Maar ik snap Julie niet helemaal schrijft aan haar broer.
  Ik zou echt aan mijn man schrijven????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *