Huismeester Julie presenteert haar huisregels aan de groep

Huismeester Julie presenteert haar huisregels aan de groep

Vannacht hebben Jill, Michel en Liese hun helm afgezet zodat Julie de balansopdracht zou winnen. Julie is dus huismeester geworden, de huismeester mag de regels bepalen. De bewoners komen bij elkaar in de woonkamer zodat Julie haar regels kan presenteren. De eerste regel is: elke dag voor het slapen gaan vertellen we elkaar een persoonlijk verhaal. Dit moet iedereen doen en het hoeft niet lang te zijn. Julie legt verder uit dat de bewoners dan met zijn allen in een slaapkamer gezamenlijk luisteren naar een persoonlijk verhaal. Iets wat je hebt meegemaakt, iets leuks of iets wat je geraakt heeft zodat we elkaar beter leren kennen. De tweede regel is: dagelijks één kwartier in volledige afzondering. Julie legt uit dat de bewoners tijdens dit moment “me time” kunnen hebben. Even tot jezelf komen, het is in de groene zetel. De bedoeling is wel dat je het aangeeft want dan moet je echt alleen gelaten worden. En de laatste regel is: elke dag kookt er iemand anders. Dat is ook wel eens leuk voor de mensen die het willen leren legt de huismeester uit. Nick en Michel gaan niet koken benadrukt ze. Dat is zo afgesproken. Per tweetal wordt er vanaf morgen het avondeten voorbereid. In samenspraak. Maar Nick en Michel koken niet mee. De laatste dag koken we allemaal samen. Als de regels niet worden nageleefd moet er 1 minuut in de tuin “geplankt” worden. Waar iedereen omheen moet staan. Er volgt een applaus van de groep. De meesten vinden het goede regels. Vanaf morgen gaan de regels in. Wat vinden jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 70 Average: 4.3]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
  • Esther at 15:32

   Ik vind het hele leuke huisregels van Julie…het wordt eens tijd dat er iemand anders gaat koken want het is al vanaf het begin Nick en toen Michel erbij kwam waren het elke dag Nick en Michel

 1. Mia at 15:30

  JULIE heeft dit Goed voorgesteld…
  Oei ..Jill en Matt hopelijk niet Samen koken ..want dan zal het NIET SMAKEN …Ze zouden er wel eens iets …….in kunnen doen ,…
  Top …dat Michel en Nick ook eens Niet moeten koken ..en Zich es LATEN VERWENNEN !!! ECHT VERDIENT ?
  Zoëy ..zal weer Zaaaagen en Klagen …of zich Ziek voelen …
  Hopelijk krijgen ze genoeg eten om er een Toffe Gezellige week van te maken ..
  Nu kan Iedereen ..zijn Kookkunstjes..es naar boven halen …
  ENFIN ..SOMMIGE TOCH…
  JILL moet ERUIT. ..na Al die ONGEMANIERDE HOLLANDSE UITSPRAKEN !!!
  Dan ZOËY
  Dan MATT
  Het zal dan Pas kunnen beginnen…

 2. Annemarie at 15:36

  Weer immuniteit vooe Julie de eerste keer gered door Liese de 2de keer door Namibië en nu door Jill.
  Jammer dat Matt of Jill of Zoey het niet zijn en dan doel ik op een gelijk spel als er nominaties komen.

 3. MaRiN at 16:51

  Goede en leuke regels. Zeker het koken, het word echt eens tijd dat er eens wat andere handen uit de mouwen worden geslingerd en dat Michel en Nick daar eens geen omkijk naar hebben. Die hebben al zat gedaan. En ook de strafregel vind ik ok, een gewone strafregel, zonder gekke dingen(met kleren onder de douche)

 4. Stephan at 16:54

  Wellicht dat zij kan bepalen door een of ander spel wie er nog meer immuun kan worden. Geen idee verder eigenlijk.

 5. Mario at 17:36

  Goed dat ieder aan de beurt komt om te koken want er zijn er die maken zich overal van af en een ME TIME moment lijk me goed succes bewoners maak er wat van onder leiding van Julie

  • Carla at 19:26

   Nou ik ben benieuwd wat voor klussen Nick en Michel gaan aanpakken nu ze niet mogen koken.
   Nu mogen ook de anderen eindelijk het roerstokje overnemen en gaan ontdekken wat ze allemaal klaar kunnen maken. VOLLEDIGE afzondering hè …. jammer dat het in de “woonkamer” moet. Hoe volledig is dat ?? Ik vind dat Jill alle credits verdient zij heeft Julie immuniteit gegunt en het voorstel gedaan om met z’n 3tjes de helm af te zetten en Michel KON niets anders doen dan hiermee akkoord gaan en het zijn “maatje” gunnen.
   Alles behalve hem immuniteit geven!!! Ondanks dat Jill hiermee zichzelf extra in de gevarenzone heeft gebracht. TOP WIJF!

 6. Regor at 17:54

  Goede huisregels,alleen het eten zal nooit meer zo lekker zijn zeker als jill moet koken want ik denk niet dat die iets kan alleen maar spelen en profiteren.

 7. Annalous at 18:39

  Ik vind dat het goede regels zijn, zodat ze wat meer misschien van elkaar leren en weten. En goed idee om beurten te koken. Michel en Nick hebben dit altijd gedaan. Nu eens de taak voor een ander. En ook dat ze Me time krijgen om even op zichzelf te komen en alles te overdenken. Ik vind dat er de laatste tijd teveel haat wordt gedragen. De manier hoe Jill over Michel praat vind ik niet kunnen. Ik vind de laatste tijd Jill zeer irritant. Ook Matt vind ik beetje vreemd doen om zich tegen Michel op te zetten om Nick op te stoken dat Michel Matt wil weghebben. Matt heeft heel de boodschap van de nominatie verkeerd geintepreteerd. Michel heeft dit niet hatelijk bedoeld. En zo ook Zoë doet vreemd door zich steeds af te zetten en apart te gaan zitten. De leukste bewoners vind ik nog altijd Michel, Julie, Nick, Naomi en Liese.

  • kpdd at 22:24

   Planken, planking, was een jaar of 5, 6, 7 geleden opeens in.
   Stijf als een plank op een muurtje liggen, bijvoorbeeld; stijf om evenwicht te houden.
   En qua Nick, inderdaad, die zal het koken missen.
   Misschien mag ie mooie ontbijtjes met eitjes maken ; )

 8. Hans s at 08:39

  Leuke regels , nu moeten eigenlijk de meiden op Nick en Marcel stemmen en de macht overnemen , dan gaat er in ieder geval eentje uit die te veel invloed heeft en dan hoop ik op Michel.
  Maar dat zullen ze wel niet durven…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *