De groep komt erachter dat ze duizend euro verloren hebben door de missie van Julio en Tobias

De groep komt erachter dat ze duizend euro verloren hebben door de missie van Julio en Tobias

Nadat Julio het huis verlaten heeft roept Big Brother dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. Daar word de jackpot bekend gemaakt. De bewoners snappen er niks van, Tobias weet niet of hij iets mag vertellen en er volgt een streamlock. Al snel is er weer beeld, Tobias zegt ik denk dat het goed is dat ik eerst alles vertel zonder onderbroken te worden. Julio en ik zijn naar die datacenter geweest, daar hebben we over vertelt. Maar een ding hebben we niet vertelt, er was een groot scherm met al onze hoofden erop. Er stonden verschillende bedragen onder. Je had 10.000 euro en andere bedragen ook min bedragen. We kregen nadat we een aantal uur er waren de opdracht van Big Brother om te gaan speculeren waarvan wij dachten op dat moment die er zou gaan vertrekken. Het had niks te maken met persoonlijke voorkeuren of samen bezig waren iemand weg te krijgen. We hadden de namen Nawel en Julio gezegd, dat is ook gebeurd. Maar we vonden heel moeilijk om te bepalen wie er naar huis zou gaan. Als we de persoon die naar huis zou gaan goed raden zou dat 10.000 euro zijn. Als we het fout zouden hebben zouden we min bedragen krijgen – 5000 tot -1000. We hebben daarom gezegd, dan doen we -1000 verliezen bij Julio en als Nawel naar huis zou gaan we 10.000 zouden winnen. We moesten het doen en het was super moeilijk. We hadden eigenlijk 10.000 zetten op Julio. Toen zei Big Brother of Julio het zeker wist en dat je het snel op zou geven. Dus toen hebben we op het allerlaatste moment veranderd. Dus dat is het verhaal. Nawel reageert dat ze het triestig vind en dat ze verkeerd gegokt hebben, 10K in de prullenbak. Ze gaat nog even verder, met de opmerking dat het eerst Kristof en Nawel waren die genomineerd waren valt dat verkeerd bij Tobias. Volgens Tobias is ze steken aan het geven en aan het benadrukken hoe fout het is. Nawel verzekerd dat het geen aanval is, ik was hardop aan het nadenken. Daarna verlaat ze de groep en gaat richting de slaapkamer. Tobias wil er geen discussie meer over aan gaan, het is net uitgesproken en een enkeling vind de reactie van Nawel ook niet kunnen. Tobias benadrukt dat ze veel meer hadden kunnen verliezen, 1 op 7 gokken is een kleine kans. We keken voornamelijk naar hoe kunnen we ervoor zorgen dat het bedrag zo weinig mogelijk is als ze verliezen. De groep praat er nog lang over na, de opdracht zorgt voor redelijk wat onrust.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 75 Average: 3.7]
Er zijn 39 reacties op dit artikel
  • Jo_66 at 06:20

   Alle kijkers wisten dit al. Die hadden dus beter na moeten denken en Nawel er uit kunnen stemmen. De jackpot had het geld gewonnen. Dan had iedereen een beter gevoel gehad.

  • Douwe boersma at 06:49

   Nou vond ik niet want tobias bleef rustig bij de uitleg en nawel bleef niet rustig die
   ging er alleen maar tegen in te blèren heb je het gisteren avond wel gezien op de livestream?

   • Jongen at 15:13

    Man wat een vervelend ventje die tobias , over alles geirriteerd , luister maar de discussie met nawel over de geheime missie en dan zijn gezeur tegen grace dat ze te veel praatte , hij deed echt heel minachtend , grace werd er helemaal onzeker en ongemakkelijk van , hoop zo snel mogelijk kristof en toby weg , en ben zo blij dat nawel haar mond wel open doet tegen dit dominante figuur , ze is zo’n sterke , win nu ook maar aub, hoop dat de vrouwen samenspannen nu en toby en kristof op dat bord gooien

  • Roberto at 22:28

   Nawel heeft 100% gelijk en Tobias is een zielig ventje met lange tenen hij kan niet tegen de waarheid. Nawel heeft gelijk als ze zegt dat ze nog meer de mist in waren gegaan als er niet voor de tweede keer gestemd mocht worden.

   • Stan at 22:57

    Goed gedaan Nawel! De oplettende kijker wist dat jij sterker was en dit was een smak terug in de face van de bewoners! Mooi ook hoe je Tobias onderbrak in zn vuile praatje over de secret mission!

  • Brigitte at 06:36

   Wat een kinderachtig type is Nawel is zo snel op haar teentjes getrapt moet een keer leren luisteren en niet altijd meteen weglopen en janken.. hoop echt dat ze nu een keer wel exit gaat!!!!!!

 1. Mar at 22:38

  Nawell little brother. Dan hoeft ze voor een keer niet haar koffers te pakken. Na alle tegenslag verdient ze het om te winnen

 2. carina beckers at 23:09

  Tobias moet nawel ook maar begrijpen 7x genomineerd en dan ook nog eens 10 000 euro op je hoofd gezet worden is ook niet niks en dan mag ze nog niks zeggen want dat word het manneke boos klein kind

 3. Marinus van Boeyen at 00:41

  Zoals eerder vermeld hoop ik dat nu of Salar of Christof aan de beurt komt,alhoewel ook Tobias een dom mannetje is,hij laat zich inpakken door zijn “”Christof””,tevens hoop ik dat hij snel duidelijk maakt hoe en wat met Grace(mijn ideale dochter of schoondochter).

 4. Bonnie at 01:16

  Als je ziet hoe NAWEL weer reageerd dan zie je goed óver wat een kind dat is. Brrrr eruit met dat vals en onbeleefd mens.

 5. Nordin at 03:46

  Ik hoop dat Nawel de finale haalt en wint uiteindelijk .

  Zij heeft de oog van Big Brother niet nodig zolang de ogen van de kijkers aanwezig zijn.
  De groep wil haar snel weg hebben omdat ze al zien dat Nawel de finale gaat halen.

  Zonder Nawel is Big Brother niet spannend en dan ga ik niet meer kijken alleen nog maar stemmen.

 6. Joyce at 09:06

  Jammer dat Nawel niet naar huis is gestuurd door de kijkers, wat een drama Queen zeg. Alleen maar zeuren, klagen en boos zijn, en weer gaat ze voor de zoveelste keer zich afzonderen… Tobias heeft het uitstekend gedaan, en goed uitgelegd over die 10K. Ik hoop dat Nawel niet de finale haalt… snap je pff

 7. Jongen at 12:23

  Klopt wat nawel zegt , julio gooit haar 2 keer voor de bus hier , 10000 k op haar hoifd en hij nomineert haar , julio heeft daarmee zijn eigen graf gegraven want als hij nawel niet had genomineerd stond hij met jristof op het bord( beidrn 4 stemmen en nawel dan maar 3 ) dus julio dom

 8. Leeke at 16:48

  De pijlen van iedereen in het huis zijn te veel op Nawel gericht.

  Na 7 keer genomineerd te zijn en dan nog dit te horen krijgen, dat de hoofdprijs op uwe kop staat.

  Snap dat dat je raakt.

  Ook al is dit een spel.

 9. Aggie2 at 22:17

  Dit was feitelijk een beetje “Wie is de Mol?” Deze Secret Mission stond gelijk aan een Molactie. Dit is precies wat ook een Mol had kunnen doen!!!!!

  • Els at 17:04

   Maar die komt er aan t einde wel eerlijk voor uit, maar Tobias houdt zoveel van zichzelf dat hij bezig blijft op n misselijkmakende manier zijn straatje blijft schoon vegen

 10. Sir at 20:22

  Nawel heeft gelijk over 10k op haar hoofd. Ze zegt het waar iedereen bij is en niet zoals de anderen schijnheilig achter je rug. Tobias liegt weer dat hij zgn. Niet op haar heeft gestemd. Wees toch een echte vent en geef toe. En dan wordt hij ook nog boos op nawel. Deze jongen heeft een gratis uurtje psycholoog verdient. niemand in het huis kan zich verplaatsen in nawel haar situatie, 7x genomineerd worden. Tobias en Grace willen op hun gemak naar de finale ze hebben niet voor hete vuren gestaan, zij verdienen het niet in de finale te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *