Home » Na een lange nacht word Julie huismeester

Na een lange nacht word Julie huismeester

Door BigBrotherNederland

Ook in de avond zijn de bewoners nog bezig met de balanceeropdracht. Na het dansen van de magarena heeft Big Brother nog wat nieuwe nummers om de deelnemende bewoners in onbalans te brengen. De kabouter dans, YMCA, en all the single ladies worden gedraaid waar Naomi, Jill, Liese, Julie en Michel op moeten dansen. Zonder resultaat. Big Brother komt uiteindelijk met nog een toevoeging, 10 minuten hinkelen. Dit is volgens Big Brother het laatste onderdeel. Tijdens het hinkelen valt Naomi uiteindelijk af. Daarna doen de bewoners hun ding, Jill gaat met ei op haar hoofd douchen en een enkeling maakt zich klaar om te slapen. De spelleiding ziet dit ook en spreekt de bewoners toe: hallo bewoners, ik zie dat jullie naar bed gaan. Ik wil jullie nog even herinneren dat het verboden is om op de bank te slapen, iedereen moet slapen in de slaapkamer. En daarna verspringt het beeld en gaat het geluid uit. De meeste deelnemende bewoners proberen wakker te blijven. Jill krijgt gezelschap van Matt en Julie, Michel en Liese blijven in de woonkamer zitten. Het groepje kletst wat en speelt een spelletje. Uiteindelijk gaat Liese ook naar bed. Julie en Michel blijven achter op de bank. Michel gaat om de tien minuten kijken bij Jill en Liese om ze wakker te houden. Uiteindelijk gaat Jill naar de woonkamer waar Julie en Michel zitten. Julie zegt tegen Jill dat ze er puur zitten om huismeester te worden. Anders lag ik al lang in bed benadrukt ze. Zou je het aan Julie geven vraagt Jill uiteindelijk aan Michel. Dan zou ik het aan haar geven antwoordt hij. Is dat een deal vraagt Jill. Honderd procent antwoordt Michel. Julie wil het niet hebben maar Jill vindt dat ze de laatste tijd een leuke band heeft opgebouwd en het haar gunt. Michel verzekerd dat hij zijn helm ook afzet als Jill dat doet. De twee drukken de hand erop en beiden doen hun helm af. Julie vindt het belachelijk en Jill feliciteert haar. Michel gaat daarna richting Liese die nog altijd met een helm op in bed ligt. Hij lijkt haar om te praten want Liese zet haar helm ook af. Dit betekend dat Julie het huismeestersspel gewonnen heeft en huismeester geworden is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 63 Average: 3.6]

Ook interessant:

15 Reacties

chris 6 maart 2021 - 08:42

gm super tof julie jij als huismeester
Dik verdiend voor de weken dat je al in BB huis zit.

Beantwoord
Sandra 6 maart 2021 - 08:44

Kijk dat is Jill ze gunt het een ander en stapte erop af, klasse. Voor mij ben jij de grote winnares.

Beantwoord
Ans 6 maart 2021 - 08:54

Lief van Jill!

Beantwoord
kpdd 6 maart 2021 - 09:02

Bijzonder dat Jill zo’n vraag stelt, lief ook.
Liese en Jill zijn beiden al eens huismeester geweest.
En nu is Michel nog steeds te nomineren.
Grappig gedaan, zo ; )

Beantwoord
Claudia 6 maart 2021 - 09:07

Benieuwd of Julie dan Jill met rust laat met nomineren ?

Beantwoord
Bigbrotherfan 6 maart 2021 - 09:20

Helemaal top! Julie gun ik het zeer zeker

Beantwoord
Erik 6 maart 2021 - 09:20

Jammer, ik had van Jill wel verwacht dat ze de knop kon omzetten, maar waarschijnlijk zag ze ook dat de kans klein was voor haar, 3 tegen 1

Beantwoord
anita 6 maart 2021 - 09:21

Haha geweldig. Voor hun een vervelende opdracht. Voor de buitenwereld komisch.Vooral een douche met ei .Die Jill zo grappig. Lief van haar gebaar naar Julie.

Beantwoord
van Vliet 6 maart 2021 - 09:47

gefeliciteerd

Beantwoord
Regor 6 maart 2021 - 09:59

Heel goed dat Julie huismeester is een toffe vrouw.En hoed af voor Michel hij heeft respect voor elke vrouw in het huis.

Beantwoord
Lotje 6 maart 2021 - 10:37

Goed dat verbaast me niks …..ik moet eerlijk zeggen dat het maar enkel om dat kliekje van 5 gaat …..is niet leuk om te kijken dus bij deze is het voor mij klaar bah bah wat jammer het zo verpest word .

Beantwoord
Erik 7 maart 2021 - 08:19

Klopt helemaal, het wordt steeds minder leuk en gezellig door dat clubje

Beantwoord
gerard 6 maart 2021 - 13:36

nu hopen dat julie Jill niet nomineert

Beantwoord
Jeroen Jansen 7 maart 2021 - 14:28

Ik gun het Julie wel ja heeft ze meer dan verdiend

Beantwoord
leeke 9 maart 2021 - 18:15

Jill is een oprecht mens… toppertje

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page