Na een lange nacht word Julie huismeester

Na een lange nacht word Julie huismeester

Ook in de avond zijn de bewoners nog bezig met de balanceeropdracht. Na het dansen van de magarena heeft Big Brother nog wat nieuwe nummers om de deelnemende bewoners in onbalans te brengen. De kabouter dans, YMCA, en all the single ladies worden gedraaid waar Naomi, Jill, Liese, Julie en Michel op moeten dansen. Zonder resultaat. Big Brother komt uiteindelijk met nog een toevoeging, 10 minuten hinkelen. Dit is volgens Big Brother het laatste onderdeel. Tijdens het hinkelen valt Naomi uiteindelijk af. Daarna doen de bewoners hun ding, Jill gaat met ei op haar hoofd douchen en een enkeling maakt zich klaar om te slapen. De spelleiding ziet dit ook en spreekt de bewoners toe: hallo bewoners, ik zie dat jullie naar bed gaan. Ik wil jullie nog even herinneren dat het verboden is om op de bank te slapen, iedereen moet slapen in de slaapkamer. En daarna verspringt het beeld en gaat het geluid uit. De meeste deelnemende bewoners proberen wakker te blijven. Jill krijgt gezelschap van Matt en Julie, Michel en Liese blijven in de woonkamer zitten. Het groepje kletst wat en speelt een spelletje. Uiteindelijk gaat Liese ook naar bed. Julie en Michel blijven achter op de bank. Michel gaat om de tien minuten kijken bij Jill en Liese om ze wakker te houden. Uiteindelijk gaat Jill naar de woonkamer waar Julie en Michel zitten. Julie zegt tegen Jill dat ze er puur zitten om huismeester te worden. Anders lag ik al lang in bed benadrukt ze. Zou je het aan Julie geven vraagt Jill uiteindelijk aan Michel. Dan zou ik het aan haar geven antwoordt hij. Is dat een deal vraagt Jill. Honderd procent antwoordt Michel. Julie wil het niet hebben maar Jill vindt dat ze de laatste tijd een leuke band heeft opgebouwd en het haar gunt. Michel verzekerd dat hij zijn helm ook afzet als Jill dat doet. De twee drukken de hand erop en beiden doen hun helm af. Julie vindt het belachelijk en Jill feliciteert haar. Michel gaat daarna richting Liese die nog altijd met een helm op in bed ligt. Hij lijkt haar om te praten want Liese zet haar helm ook af. Dit betekend dat Julie het huismeestersspel gewonnen heeft en huismeester geworden is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 63 Average: 3.6]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. kpdd at 09:02

  Bijzonder dat Jill zo’n vraag stelt, lief ook.
  Liese en Jill zijn beiden al eens huismeester geweest.
  En nu is Michel nog steeds te nomineren.
  Grappig gedaan, zo ; )

 2. Erik at 09:20

  Jammer, ik had van Jill wel verwacht dat ze de knop kon omzetten, maar waarschijnlijk zag ze ook dat de kans klein was voor haar, 3 tegen 1

 3. anita at 09:21

  Haha geweldig. Voor hun een vervelende opdracht. Voor de buitenwereld komisch.Vooral een douche met ei .Die Jill zo grappig. Lief van haar gebaar naar Julie.

 4. Regor at 09:59

  Heel goed dat Julie huismeester is een toffe vrouw.En hoed af voor Michel hij heeft respect voor elke vrouw in het huis.

 5. Lotje at 10:37

  Goed dat verbaast me niks …..ik moet eerlijk zeggen dat het maar enkel om dat kliekje van 5 gaat …..is niet leuk om te kijken dus bij deze is het voor mij klaar bah bah wat jammer het zo verpest word .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *