Home » Julie wordt aangesproken door de spelleiding om de geheime opdracht uit te voeren

Julie wordt aangesproken door de spelleiding om de geheime opdracht uit te voeren

Door BigBrotherNederland

Het is een rustige zondag in Big Brother. De bewoners doen huishoudelijke taken en sporten wat. Her en der wordt er een spelletje gespeeld. Uiteindelijk komt Julie terug uit de dagboekkamer. Ze laat duidelijk blijken dat er gezegd is dat er gestart moet worden met de geheime opdracht. Het papier en pen komt misschien nog maar we moeten echt wat doen benadrukt ze. Het beeld springt vervolgens even op zwart. Volgens Zoey komt het wel goed. Julie merkt op dat Nick bezig gehouden moet worden. De opdracht is immers dat Nick niets mag merken. Ze begrepen het wel voegt Julie eraan toe, doelend op de spelleiding. Ook willen ze slingers maken en dat er ballonnen krijgen is ook niet zeker. Waarschijnlijk wordt het een verjaardagsliedje op de melodie van het alter ego van Nick, Ronny Retro. Vanavond moet er ook nog een taart gebakken worden voor zijn verjaardag. Dit willen ze doen zodra Nick in zijn bed ligt. De groep probeert aan de keukentafel alvast wat te verzinnen. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4]

Ook interessant:

1 Reactie

Lieke 7 maart 2021 - 17:57

Of ze het erom doen hahaha, eindelijk is BB wakker geworden en is Nick met de hottub bezig.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page