Home » Nick heeft de schilderij opdracht gewonnen en zijn alter ego wordt getoond in de woonkamer

Nick heeft de schilderij opdracht gewonnen en zijn alter ego wordt getoond in de woonkamer

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vooral druk bezig met de brei opdracht, de meesten weten niet hoe het moet. Naomi lijkt op dit moment de bewoner die het beste kan breien. Ze probeert het aan verschillende mede bewoners te leren. Els komt heeft ook al een aardig lapje bij elkaar gebreid. Dan wordt de groep bij elkaar geroepen in de woonkamer. Al snel wordt duidelijk dat de uitslag van de eerdere schilderij opdracht bekend is. Nick heeft met zijn schilderij gewonnen! Hij mag zijn schilderij, waar Jowi op afgebeeld staat in het huis ophangen. Uiteindelijk wordt het schilderij in de badkamer opgehangen. Niet veel later wordt het alter ego van huismeester Nick op beeld getoond. En dat zijn vrij bijzondere beelden. Nick zijn alter ego is “Ronny Retro”. Het filmpje zorgt ervoor dat menig bewoner ervan in de lach schiet. Bekijk hieronder de beelden mocht je er behoefte aan hebben 🙂 Nog wat later valt het een enkeling op dat het sneeuwt! Jowi en Jill gaan meteen even naar buiten. Het zal nog wel even duren voordat er echt een laagje ligt in de Big Brother tuin.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.1]

Ook interessant:

2 Reacties

Karlijn 16 januari 2021 - 16:26

Wtf, geweldig

Beantwoord
leeke 10 maart 2021 - 17:54

Dat was leuk…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page