De bewoners hebben het moeilijk met de nominaties van deze week

De bewoners hebben het moeilijk met de nominaties van deze week

Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag zijn de bewoners bezig met de aankomende nominaties. De bewoners gaan ervan uit dat het een nominatie is zoals ze gewend zijn.

Volgens Nick zijn er  volgende week nog vijf Belgen en twee Nederlanders of vier Belgen en drie Nederlanders. De keuzes die gemaakt moeten worden gaan volgens hem geen leuke zijn. Naomi geeft aan dat ze het deze keer moeilijk heeft met de nominaties. Het gaat er toch om hoe het gespeeld wordt. Iedereen heeft goed gespeeld reageert Nick. Je moet proberen jezelf veilig te stellen. Ze vragen zich af waarom Michel geen huismeester mocht worden. Julie zou dit gezegd hebben. Jill moet dan op andere mensen stemmen. Er vallen steeds meer dingen samen en het is goed gedaan. Ze laat zich niet rustig naar de slacht bank brengen. Het is de perfecte tactiek om tussen twee groepen te blijven. En dan meegaan met anderen en zeggen tegen de tweede groep ik trek mijn handen eraf. Als het goed gespeeld wordt dan zal Matt nog weken blijven. Matt merkt op dat hij anders deze week aan de beurt is. Iedereen heeft een tactiek en bezig met het spel en wil langer blijven. Naomi zegt dat ze geen tactiek heeft en Nick vertelt gaat hierin mee. Ik speel naar wat er hier allemaal gebeurd of gezegd wordt legt hij uit. Het lijkt erop dat Matt weet wat de groep gaat doen. Ze proberen hem er een beetje buiten houden omdat hij dingen zou door kunnen brieven naar de andere groep. Niemand kan iemand wat verweten worden benadrukt Nick. Ze hebben ook tegen mij en jullie gelogen voegt hij eraan toe. Als je met 10 of meer bent kun je stemafspraken maken maar nu is dat niet bijna niet meer mogelijk je zult dan op elkaar moeten stemmen. Of ik nu win of ik of wie dan ook we blijven wel maten verzekert hij. Als je iedereen moet verwijten dat ze op je gestemd hebben dan heb je hier geen vrienden meer. Je kunt niet kwaad op iemand blijven omdat men op je stemt. Naomi zegt dit is geen droomhuis. De anderen stemmen daarmee in. Daarna laat Big Brother van zich horen over een spel, hier komen we zo nog op terug. Nick spreekt in de tussentijd nog even met Matt en hij zegt dat hij niet op hem zal stemmen. Nick hoopt dat Zoey niets te horen krijgt over de stemmen. Matt waardeert het en zegt dat hij niet op Nick zal stemmen. Nick zegt verder nog dat hij verder wil met de mensen waar hij een klik mee heeft. Hij weet niet of hij in de finale komt maar wil het gewoon nog tof maken. Dan gaan ze naar de woonkamer voor het spel. En volgt een streamlock.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 3.5]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
 1. Marie Louise at 10:27

  De bewoners hebben het moeilijk met de nominaties. Wat denk je van ons kijkers we hebben er net zo veel moeite mee. Wil nog een tijdje van de bruurs nick en Michel genieten

 2. bigbrotherwatcher at 11:33

  Jill en Matt zullen wel genomineerd worden, ik hoop eigenlijk Jill en Michel, dan is het gelijk gedaan met hun groepje. Want Michel gaat dan naar huis. Nu zal het wel Matt worden die gaat.

  • Hans s at 13:03

   Ik hoop dat Michel naar huis gaat die heeft te veel invloed op iedereen en dat belemmerd veel bewoners.
   Ik vind er ook niks aan dat Michel zo zijn stempel drukt op Big Brother hij doet net alsof hij de baas is daar in het Big Brother huis.
   Gisteren ook weer bij het barbecuen , hij gebruik vaak het woord Ik zo irritant , of bij het koken van Jill en Juli hij zeg precies hoe hij het wil ik had er al lang wat van gezegd.

 3. patricia at 11:58

  Nick en Michel besloten om Jill en Zoey nomineren en Naomi en Julie doen mee dat groepje moet uiteen en één iemand kan dat doen en dat is BB laat het volk 2 namen nomineren dat zal vonken geven .Nick klaagde altijd over Thomas maar hij is nog erger. Thomas en Jill hebben toen ze terug kwamen uit de gameroom en dan naar buiten daar zaten een paar bewoners buiten en Thomas ik speel het spel maar ik speel niet met de mensen gevoelens en daar kan sommigen nog veel van leren daarom hoop ik dat Jill BB wint want ik zou graag die 2 gezicht willen zien van Michel en Nick.

 4. Henny at 13:19

  Laat de kijkers maar eens nomineren. Ik wordt dat dat gedoe van die 2 dwingelanden (Nick en Michel) zat. Ze dwingen de meiden gewoon om met hun mee te stemmen.

 5. Sjoerd at 13:44

  Afgaande op de gesprekken, gaan Michel, Nick, Julie en Naomi stemmen op Liese en Zoey. Daarmee willen de Matt nog een tijdje aan boord houden, omdat ze verwachten dat hij in een later stadium een makkelijk slachtoffer kan zijn. Echter hebben zowel Julie als Naomi het er heel moeilijk mee om op Liese te gaan stemmen.

 6. Leeke at 14:24

  Michel nomineert niemand van zijn maatjes uit België….en laat de andere bewoners links liggen. Matt probeert een praatje met hem te maken…. maar krijgt geen contact. Jammer.

 7. Ans at 15:35

  Michel en Nick zijn weer flink in de sauna aan het stoken geweest en negeren Jill en Zoey compleet als die wat zeggen. Ik hoop dat bb iets aan de nominaties doet want dit is niet oké zo. Jill probeert steeds wat te zeggen, maar er wordt door de 2 (heren) gewoon niet op gereageerd!! En zij hebben geen bondje…

 8. Annalous at 17:14

  Ik vind Zoe en Jill dat zij er uit moeten, die stoken geregeld en Matt doet daarin mee. Jill vind ik de laatste tijd heel irritant geworden om anderen voor schut te zetten. Michel en Naomie en Julie en Nick zijn echt de betrouwbaarsten van het spel en ook lichamelijk en fysiek de sterksten.

 9. Rosie at 18:46

  Jill en Zoey nomineren en dan gaat Zoey er uit en dan zal het heel wat beter gaan.
  Nick en Michel moeten er zeker in blijven daar zijn er velen jaloers op.

 10. Sjoerd at 19:04

  De mannen blijken echt meester strategen te zijn en denken zelfs al vooruit (voor zover mogelijkheid en met in begrip van wat er zou kunnen gebeuren). Het plan is om Jill en Zoey te nomineren, waarbij ze er vanuit gaan dat Zoey dit dan zal verliezen. Wat zullen psychologen smullen van Big Brother, aangezien alle menselijke aspecten en groepsprocessen dagelijks aan bod komen.

 11. Rianne at 06:49

  Laat de mensen thuis stemmen en niet de bewoners zelf! Mensen thuis zien hoe het spel of de tactieken uitgevoerd worden. Dit is eerlijker dan zoals de mensen in het huis nu stemmen.

 12. BB OGEN at 06:52

  Voor mij mag Michel en Nick de deur uit, genoeg gemanipeleerd. Het moet een leuke spel blijven en BB draait niet om Michel aleen. En nick is geen leider maar een volger. Het is geen NL tegen BE spel, maar dat is Nick tatick…speel gewoon een leuke eerlijk spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *