Home » De groep kiest voor sushi lunch als luxe boodschap

De groep kiest voor sushi lunch als luxe boodschap

Door BigBrotherNederland

Eerder heeft de groep de een fake news boodschappenspel gespeeld. Julie moet naar de dagboekkamer geroepen. En nu moeten er voor luxe producten gekozen worden. Julie roept blij dat er sushi besteld kan worden. Ook de andere opties noemt ze op: Chocoladerepen 100 euro, sushi lunch 8 personen 200 euro, assortiment gebak 100 euro, bloemenbank 100 euro en kruiden bak 100 euro. De groep overlegt en Julie benadrukt dat ze 212 euro hebben. Julie stelt voor om te stemmen maar de meeste willen sushi. De huismeester wil dan wel iets maken voor de mensen die geen sushi willen. Liese wil het ondanks het feit dat ze het niet lust het de groep gunnen, ook Jill sluit zich erbij aan. Julie wordt uiteindelijk weer naar de dagboekkamer geroepen om haar keuze door te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 3.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Bigbrotherfan 8 maart 2021 - 15:38

Goed om te horen dat ze weer es lekkere luxe producten kunnen kiezen, ze hebben het echt verdiend

Beantwoord
Yvonne kerssens 8 maart 2021 - 15:47

Lekker sushi,gezellig ook zeg !!

Beantwoord
gerard 8 maart 2021 - 17:59

Mooi kado voor nick ze verjaardag

Beantwoord
Kelly danckaert 8 maart 2021 - 22:37

Ik snap niet dat big brother zijn eigen regels niet naleeft en vooral dat niemand er al opmerking over maakte maar volgens het reglement mag je toch niet overdag heelbde tijd in bed liggen te slapen..middag dutje ofzo oke maar zoey zondert zich af en ligt meer in bed dan iets anders zogezgd haar ziek voelen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page