Home » De bewoners doen het fake news boodschappenspel

De bewoners doen het fake news boodschappenspel

Door BigBrotherNederland

Goedemorgen bewoners, een mooie nieuwe dag begint Big Brother. En tijd voor het boodschappenspel, in de voorraadkamer heb ik iets neergelegd wat jullie nodig hebben voor het boodschappenspel. Haal dit op en verzamel daarna in de woonkamer. Het spel start wanneer ik jullie terug roep. In de voorraadkamer staat een krat met bordjes. Het gaat waarschijnlijk om het fake nieuws spel waar eerder over gesproken is tijdens de liveshow van afgelopen week. Echter maken we er niet veel van mee, de camera springt op de tuin en we zien of horen niks. Uiteindelijk is er weer beeld, en zijn alle spelattributen weg. De bewoners praten na over het spel, zo is er een vraag gesteld over K3. Over Klaasje die stopt. Het vaccinatiepaspoort, corona, corona maatregelen en andere nieuwsonderwerpen waar de bewoners niet veel van mee hebben gekregen omdat ze afgesloten zijn van de buitenwereld. Verder zien we enkele bewoners om en om de afzonderingsregel van huismeester Julie uitvoeren. Hoeveel de bewoners verdient hebben met dit boodschappenspel is tot nu toe onduidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page