De bewoners hebben een karaoke avond gewonnen tijdens een onbekend spel

De bewoners hebben een karaoke avond gewonnen tijdens een onbekend spel

Big Brother laat weer van zich horen, bewoners maak jullie klaar voor het spel. De bewoners doen dit en al snel volgt er een stream lock. Uiteindelijk komt er in beeld “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw” Dit scherm heeft zeker één uur aangestaan en dan zien we de bewoners weer. Het spel zit er blijkbaar weer op. We zien de meeste bewoners lunch maken en Naomi en Julie doen de was. Julie zegt tegen Naomi, we hebben wel weer iets waar we naar kunnen uitkijken, he. Jill horen we iets zeggen over morgenavond. Als Michel opmerkt dat ze de groep geen persoonlijk item gunde horen we Liese zeggen dat ze hun wel een karaoke avond gunnen. En dat het op het scherm in de woonkamer zou zijn. Tijdens een gesprek wat Julie, Liese en Nick horen we zeggen dat de stem van Big Brother anders klonk. Ook horen we een opmerking over een quiz. En zelfs een kat… Het blijft gissen wellicht komen we er later nog achter wat het precies geweest is…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 3.8]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ingrid Van Santvliet at 14:01

  Hopelijk mogen de kijkers blijven nomineren zodat we dat clubje van 4 kunnen doorbreken en het voor iedereen weer een spel wordt ipv afsprekerij en lozen van ongewenste spelers.

 2. Bigbrotherfan at 14:48

  Leuk voor de bewoners een gezellige karaokeavond, en voor ons om te kijken ook, ben benieuwd wie er een beetje kan zingen

 3. Hans s at 08:17

  Ik heb gisteren zo moeten lachen om Jill , Jill zat in de hottop met nog een paar bewoners toen ging er een alarm en dat betekende dat ze snel een code in moest typen op een display in de gang , dus gillend en renend kwam ze binnen snel de code lezen en naar het display daar typte ze het verkeerde code in 🙂
  Michel meteen chagrijnig doe niet zo hysterisch je had nog 23 seconde tijd …. Lachennnnnnnn.
  Jill is zo gewoon en zo puur geweldig om te zien van mij mag ze het winnen Big Brother,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *