Vanavond doen de bewoners een improvisatie avond en wat er nog meer gebeurd in Big Brother

Vanavond doen de bewoners een improvisatie avond en wat er nog meer gebeurd in Big Brother

Het is een typische zondag in het Big Brother huis. De bewoners hebben een rustige dag, zo hebben Matt, Nick en Naomi in de sauna gezeten. Het drietal heeft gespeculeerd over hoe de komende weken gaat worden. En dan met name over de finale van Big Brother. Gaat Big Brother met een twist komen? Nick hoopt met de sterkere spelers de finale te spelen. Julie heeft een moeilijk moment gehad en Michel was er voor haar. Hij sprak haar bemoedigend toe. Verder hebben de bewoners gesprekken gehad bij een psycholoog in de dagboekkamer. Nick is ondertussen bezig met kleine voorbereidingen voor de improvisatie avond. Hij heeft verschillende situaties beschreven op papiertjes waarop geïmproviseerd moet worden. Volgens de huismeester gaat het echt lachen worden. Verder moeten de bewoners elkaar nog complimenten geven, ook een huisregel van Nick.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Anita at 15:28

    Het mag toch echt spannerder. Kijk nauwelijks het weekend. Slaapverwekkend. Er mag veel meer fantasie gebruikt worden voor het programma. De feestjes maken ook geen indruk meer. Dussss BB , jou huisjou regels. Kom op dan!!!!

  2. Hans s at 07:35

    Hahahaha leuk weer vanochtend eerst leek het wel One Flew Over the Cuckoo’s Nest met die klassieke muziek en toen de polonaise met op het liedje van Frans Bauer met heb je even voor mij.
    Ze zijn wel meteen allemaal wakker:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *