Home » De bewoners bereiden zich voor op Belgium & Holland got talent en een speurtocht in het huis?

De bewoners bereiden zich voor op Belgium & Holland got talent en een speurtocht in het huis?

Door BigBrotherNederland

Vandaag is tot nu toe rustig verlopen. De bewoners zijn wakker gemaakt met Vivaldi, gevolgd door het liedje Macarena. Daarna is er ontbeten en hebben een paar bewoners gesport. Na de lunch zitten enkele bewoners in de sauna en wordt er een spelletje gespeeld. Uiteindelijk lijkt er dan toch wat te gebeuren. Er volgt een streamlock, dus het is niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurd is. Alle lampen in het Big Brother huis gingen uit en er was te zien dat er met een zaklamp geschenen werd bij de deur(zie bovenstaande foto). Toen er weer beeld was vertelden de bewoners dat ze Magnum hadden gekregen, dat ze het superleuk vonden en het lijkt erop dat ze een soort speurtocht hebben gedaan. Maar het zou ook nog een stroomstoring kunnen zijn… Er werd ook over een defect gesproken. Na het eten, gemaakt door Nick,  zien we de bewoners in groepjes een act voorbereiden. Dit is een groepsactiviteit welke elke dag moet gebeuren volgens de huisregels. Vanavond staat Belgium & Holland got talent op het programma. Verder is het wachten op de uitslag van de nominaties. Over enkele uren komen we erop terug. Ook in het huis wordt dit naar verwachting vanavond aan de bewoners bekend gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

jan?? 17 maart 2021 - 18:52

hzllo dat wordt fun lachen???????

Beantwoord
Hela 17 maart 2021 - 19:14

Lig dubbel van t lachen met naomi en jill…..scheten laten en koproll oftewel tuimelen en protten….wat een lol geweldig

Beantwoord
maureen 17 maart 2021 - 20:35

meneer Nick heeft het weer eens voor elkaar gekregen let maar op vanavond.
ik voel dit aan me water gewoon

Beantwoord
Gerrie 17 maart 2021 - 22:44

Jill moet blijven verder weet ik het niet

Beantwoord
Rene 18 maart 2021 - 06:04

Snap echt niet dat die Michel steeds de dans ontloopt hoop dat Jill mag blijven en Julie eruit

Beantwoord
Monique 18 maart 2021 - 20:32

Ja Julie naar de kindjes aub

Beantwoord
Ria 18 maart 2021 - 10:32

Jullie blijven

Beantwoord
Roos 18 maart 2021 - 17:15

Hopelijk en wenselijk JILL er UIT.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page