Home » Jimmy is zwaar teleurgesteld in Dilano, hij voelt zich niet gesteund door hem

Jimmy is zwaar teleurgesteld in Dilano, hij voelt zich niet gesteund door hem

Door BigBrotherNederland

Gisteren is de sfeer in het huis omgeslagen nadat Randy duo’s gekozen heeft die de power of nomination game mogen spelen. Er werd veel onderling met elkaar over gesproken. Ook tussen Jimmy en Dilano lijkt het even niet zo lekker te lopen…

Dilano besprak eerder met zijn teamgenoot Sabeau dat het hem verstandiger leek om de power of nomination niet te winnen. Dit heeft Dilano ook aan Jimmy verteld. Jimmy bespreekt dit op zijn beurt weer met Ashley en Karen. Ik liep naar Dilano en ik zei tegen hem ik heb je nodig gapje begint Jimmy met zijn verhaal. Weet je wat hij zegt? Ik weet niet of het slim is om hem te halen. En toen begon ie verder te praten en toen  ben ik weggelopen. Dat meen je niet antwoordt Karen verbaasd. Maar prima weet je merkt Jimmy op. Let’s go. Ik weet wel wat ze aan het doen zijn merkt Ashley op waarop Jimmy zegt dat hij het ook wel weet. Heb je het door vraagt Ashley, let’s go zegt Jimmy nog eens. Ze krijgen ons niet klein hoor.

Ashley geeft daarna toe dat ze besloten heeft dingen niet aan haar te vertellen omdat ze wat fel kan zijn. En dan wil ik voorzichtig zijn met jou. Je ziet het zelf nu ook? Ik voel het wel ja antwoordt Jimmy. Weet je nog wat ik zei over de nieuwkomers zegt Ashley. Ja antwoordt Jimmy, ik vertrouw haar (Sabeau) ook niet hoor. Die is niet te vertrouwen benadrukt Ashley. Ze is heel link. Die is heel gevaarlijk. Daarom ben ik naar die kamer gegaan, ik wil alles horen en dwarsbomen. Heftig dit zegt Jimmy maar dat mijn maatje gewoon… Volgens Ashley is hij zijn mindset aan het verliezen. Hij denkt dat als hij meegaat dat hij dan verder komt maar dat is niet zo. Hij wordt de schietschijf. Hij is ook niet de speler die het van het publiek moet hebben zegt Jimmy op zijn beurt. Dat weet ik niet zegt Ashley maar hij is slordige fouten aan het maken. Karen benadrukt dat ze er echt voor gaat strijden. Dat zou gieren zijn lacht ze… Ashley verteld daarna nog dat ze Randy ook al ondervraagt had. Hij zei dat het willekeurig was. Hij ziet nu ook wel dat hij genaaid is merkt Karen op. Ashley betwijfelt dat, ik weet niet of het echt is of een toneelstuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

9 Reacties

Van de Vondel Marina 14 februari 2024 - 09:11

Het WAS een plezante groep tot nu toe…
Maar die sfeer is helemaal verziekt door de keuzes die bewust gemaakt zijn.
Ik hoop dat ze in hun eigen val lopen.
Leuke Love werk en Valentijnsdag is dit.

Beantwoord
anny 14 februari 2024 - 09:12

Jimmy dacht echt dat hij slimmer was

Beantwoord
Xxx 14 februari 2024 - 09:12

Jimmy jimmy jimmy je werkt jezelf nu in de nesten door je door ashley te laten beïnvloeden en jij nu de snitch bent

Randy power to you … je hebt juist gekozen en de 4 die nu niet mogen spelen naar huis

De groep die wel mag spelen is een veel leukere groep bij elkaar
Houdt spel en persoonlijk vlak zoveel mogelijk gescheiden

Rowany top gebaar vanmorgen jij bent echt een mensenmens
Jammer dat ze dat in de aflevering niet dudelijk laten zien en Ashley de gemeenste vrouw in t huis beter neer zetten wat een gemene dominerende trut is madam ashley

Beantwoord
Hans S 14 februari 2024 - 09:18

Ik geeft Dilana geen ongelijk hij heeft nu andere doelen dan Jimmy Sabeau is een leuke meid.
Maar wat is die Ashley een vervelende vrouw die snel eruit met die dame.
En Randy heeft het goed gedaan prima groepen gemaakt en weet dat je buiten dat huis veelsupporters heb ga zo door je bent een kanjer.

Beantwoord
Xxx 14 februari 2024 - 09:25

Correctie basery mag blijven

1 ashley rap naar huis
2 tom naar huis tegelijk met jimmy

Beantwoord
Marianne 14 februari 2024 - 16:27

Haha Ashley is heel sterk kijk de poll maar
Die 2 Limburgers naar die roddelen heel de dag bah

Beantwoord
Gerard 14 februari 2024 - 17:52

Heerlijk die Ashley een topper gewoon….laat Ronahi maar kletsen de grootste huichelaar samen met Randy

Beantwoord
Manuella 15 februari 2024 - 12:03

Ashley zegt alles gewoon rechtuit en is niet achterbaks zoals Rohani en Doriana. Die kan je tenminste vertrouwen en steekt geen mes in de rug zoals die andere 2. Randy speelt gewoon zijn spel door met die bitchen mee te doen, als de sterke eruit zijn is het simpel om de slangen eruit te gooien.

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 12:39

Helemaal eens…allemaal stemmen nog eens op Asley ,karen…Alice is toch de topfavoriet. Zorg dat het een Twist word…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page