Huismeester Michel presenteert zijn huisregels

Huismeester Michel presenteert zijn huisregels

Een nieuwe dag is begonnen en Michel heeft in de dagboekkamer zijn regels overlegd. Michel is huismeester geworden en staat in de halve finale. Het is tijd om de nieuwe huisregels te presenteren. Nick draagt het stokje over aan Michel. Michel heeft de volgende regels verzonnen die ook op het scherm te lezen zijn. De eerste regel is een sport en spel competitie de winnaar krijgt een prijs. Dat gaat in duo’s of individueel. De prijs is verschillend, denk aan chocoladereep of magnum. De tweede regel is na het diner een gedeelte van het huis grondig schoonmaken. Dit met zijn zessen legt Michel verder uit. De tuin moet ook schoon worden gemaakt, de badkamer, de voorraadkamer, toilet, woongedeelte. Elke dag kies ik een gedeelte. En de laatste regel is een gezamenlijke lunch voorbereiden en buiten eten. Ik heb drie dingen gekozen die we echt met  zijn allen gaan doen legt Michel verder uit. Mocht een huisregel niet uitgevoerd worden staat er een straf tegenover: 25 burpees doen. Michel doet het daarna even voor zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. De overige bewoners klappen en Michel heeft nog een aanvulling, bij het schoonmaken is er één muzieknummer die gedraaid wordt. Het spel wordt vandaag in de loop al gedaan. De rest vind het leuke regels.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.1]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Mia at 11:46

  Zo Zie je maar Weeral..
  Wat een Verantwoordelijke Functie MICHEL op Zich neemt …
  OM HET VOOR IEDEREEN …AANGENAAM EN PROPER ..te maken …
  TOP ..MAN !!!
  DE TERECHTE WINNAAR VAN BIG BROTHER
  ???

 2. Sjoerd at 12:12

  Leuke regels en weer aan de groep gedacht. Zowel Michel als Nick zijn zó waardevol voor de groep. Mooi ook om te horen dat Jill vanmorgen vertelde tegen Liese dat ze 180 graden is gedraaid met haar mening over Michel. Er is een mooie en hechte groep over.

 3. Hela at 12:16

  Mag ik ff hopen dat Jill ook eens een beetje happy gemaakt mag worden…ze heeft voor thomas feestje gevraagt voor ieder ander en krijgt t niet van B.B. Terwijl de mannen t wel krijgen wat ze vragen …niet eerlijk…..hoop dat ze op mag fleuren en B. B. Geef een rode lamp met een paar lieve kuikentjes dat zou toch helemaal t einde zijn voor haar zooooo leuk lekker getjielp in huis van schattige kuikentjes….!!!!!

 4. leeke at 14:45

  slim gespeeld Michel… voorheen het huismeesterschap aan je je maatjes gunnen…
  en nu op het laatst je eigen plekje veilig stellen…
  hopelijk ga je nog zo snel mogelijk naar huis.

 5. Rob at 09:41

  Wat ik mij afvraag of de Nederlanders wel in gelegenheid zijn gesteld om te gaan stemmen. Elke ingezetene van Nederland heeft stemrecht en dat mag door welke instantie dan ook niet zomaar onthouden worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *