Home » Huismeester Michel presenteert zijn huisregels

Huismeester Michel presenteert zijn huisregels

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is begonnen en Michel heeft in de dagboekkamer zijn regels overlegd. Michel is huismeester geworden en staat in de halve finale. Het is tijd om de nieuwe huisregels te presenteren. Nick draagt het stokje over aan Michel. Michel heeft de volgende regels verzonnen die ook op het scherm te lezen zijn. De eerste regel is een sport en spel competitie de winnaar krijgt een prijs. Dat gaat in duo’s of individueel. De prijs is verschillend, denk aan chocoladereep of magnum. De tweede regel is na het diner een gedeelte van het huis grondig schoonmaken. Dit met zijn zessen legt Michel verder uit. De tuin moet ook schoon worden gemaakt, de badkamer, de voorraadkamer, toilet, woongedeelte. Elke dag kies ik een gedeelte. En de laatste regel is een gezamenlijke lunch voorbereiden en buiten eten. Ik heb drie dingen gekozen die we echt met  zijn allen gaan doen legt Michel verder uit. Mocht een huisregel niet uitgevoerd worden staat er een straf tegenover: 25 burpees doen. Michel doet het daarna even voor zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. De overige bewoners klappen en Michel heeft nog een aanvulling, bij het schoonmaken is er één muzieknummer die gedraaid wordt. Het spel wordt vandaag in de loop al gedaan. De rest vind het leuke regels.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.1]

Ook interessant:

14 Reacties

Mia 20 maart 2021 - 11:46

Zo Zie je maar Weeral..
Wat een Verantwoordelijke Functie MICHEL op Zich neemt …
OM HET VOOR IEDEREEN …AANGENAAM EN PROPER ..te maken …
TOP ..MAN !!!
DE TERECHTE WINNAAR VAN BIG BROTHER
???

Beantwoord
Wendy 20 maart 2021 - 12:05

Wat een ongezellige regels ?

Beantwoord
gerard 20 maart 2021 - 12:08

goede regels

Beantwoord
Sjoerd 20 maart 2021 - 12:12

Leuke regels en weer aan de groep gedacht. Zowel Michel als Nick zijn zó waardevol voor de groep. Mooi ook om te horen dat Jill vanmorgen vertelde tegen Liese dat ze 180 graden is gedraaid met haar mening over Michel. Er is een mooie en hechte groep over.

Beantwoord
Hela 20 maart 2021 - 12:16

Mag ik ff hopen dat Jill ook eens een beetje happy gemaakt mag worden…ze heeft voor thomas feestje gevraagt voor ieder ander en krijgt t niet van B.B. Terwijl de mannen t wel krijgen wat ze vragen …niet eerlijk…..hoop dat ze op mag fleuren en B. B. Geef een rode lamp met een paar lieve kuikentjes dat zou toch helemaal t einde zijn voor haar zooooo leuk lekker getjielp in huis van schattige kuikentjes….!!!!!

Beantwoord
annoniem 20 maart 2021 - 13:05

Michel en nick naar huis aub .

Beantwoord
Tiny 22 maart 2021 - 11:34

yes

Beantwoord
reina geerestein 20 maart 2021 - 13:10

erg leuk dat michael nou huismeester wordt en hele leuke huisregels

Beantwoord
Blondie 20 maart 2021 - 18:50

Geweldig, gefeliciteerd Michel, van harte gegund. Jij gaat het winnen!!!!

Beantwoord
leeke 21 maart 2021 - 14:45

slim gespeeld Michel… voorheen het huismeesterschap aan je je maatjes gunnen…
en nu op het laatst je eigen plekje veilig stellen…
hopelijk ga je nog zo snel mogelijk naar huis.

Beantwoord
Ingrid 21 maart 2021 - 15:25

Vind ik ook!!!

Beantwoord
Roos 21 maart 2021 - 18:31

Michel is de terechte WINNAAR. Heel goede huisregels.

Beantwoord
Susanne 21 maart 2021 - 22:14

Michel en Jill zijn de eerlijkste bewoners en Michel doet het meeste goed voorviedereen ik hoop dat hij mzg winnen

Beantwoord
Rob 22 maart 2021 - 09:41

Wat ik mij afvraag of de Nederlanders wel in gelegenheid zijn gesteld om te gaan stemmen. Elke ingezetene van Nederland heeft stemrecht en dat mag door welke instantie dan ook niet zomaar onthouden worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page