Home » Michel en Nick ontvangen een prijs en Big Brother verrast de bewoners

Michel en Nick ontvangen een prijs en Big Brother verrast de bewoners

Door BigBrotherNederland

Nick en Michel hebben eerder vandaag de gezamenlijke competitie gewonnen. En winnaars krijgen een prijs. Big Brother heeft de twee heren een prijs gegeven. Michel heeft een kaartje van zijn vrienden ontvangen. En Nick heeft een knuffel van de mascotte van zijn voetbalclub, FC Royal Antwerp gekregen. En daar zijn de twee maar wat blij mee. Verder heeft Big Brother alle bewoners verzocht zich netjes aan te kleden voor het diner. De vrouwelijke bewoners hebben hier ruim de tijd voor genomen om zich op te doffen. Later wordt bekend waarvoor de bewoners zich netjes moeten kleden, ze zijn verrast met een avondje gourmetten. De bewoners vermaken zich en genieten ervan. Later vanavond staat er mogelijk ook nog een feestje op het programma.Het beloofd een leuke avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

4 Reacties

Sjoerd 20 maart 2021 - 18:56

Terwijl de dames zich op het grote gemak aan het aankleden en opmaken waren, stonden Nick en Michel weer in de keuken om de hele maaltijd voor te bereiden en de tafel te dekken. Typerend voor de zeer zorgzame heren.

Beantwoord
Yvonne kerssens 20 maart 2021 - 18:57

Gezellig allemaal,maar wat zoude we dat hier ook graag willen mis het zo .
…..

Beantwoord
Corry 21 maart 2021 - 15:37

Sjoerd ze gingen gourmetten, dus ieder voor zich

Beantwoord
Sjoerd 22 maart 2021 - 08:39

Klopt, maar ook voor gourmetten is een hoop voorbereiding nodig en het waren andermaal de mannen die dit allemaal gedaan hebben, terwijl de dames zich aan het aankleden en opmaken waren.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page