Michel en Nick ontvangen een prijs en Big Brother verrast de bewoners

Michel en Nick ontvangen een prijs en Big Brother verrast de bewoners

Nick en Michel hebben eerder vandaag de gezamenlijke competitie gewonnen. En winnaars krijgen een prijs. Big Brother heeft de twee heren een prijs gegeven. Michel heeft een kaartje van zijn vrienden ontvangen. En Nick heeft een knuffel van de mascotte van zijn voetbalclub, FC Royal Antwerp gekregen. En daar zijn de twee maar wat blij mee. Verder heeft Big Brother alle bewoners verzocht zich netjes aan te kleden voor het diner. De vrouwelijke bewoners hebben hier ruim de tijd voor genomen om zich op te doffen. Later wordt bekend waarvoor de bewoners zich netjes moeten kleden, ze zijn verrast met een avondje gourmetten. De bewoners vermaken zich en genieten ervan. Later vanavond staat er mogelijk ook nog een feestje op het programma.Het beloofd een leuke avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Sjoerd at 18:56

    Terwijl de dames zich op het grote gemak aan het aankleden en opmaken waren, stonden Nick en Michel weer in de keuken om de hele maaltijd voor te bereiden en de tafel te dekken. Typerend voor de zeer zorgzame heren.

    • Sjoerd at 08:39

      Klopt, maar ook voor gourmetten is een hoop voorbereiding nodig en het waren andermaal de mannen die dit allemaal gedaan hebben, terwijl de dames zich aan het aankleden en opmaken waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *