Home » Randy daagt Tyron en Doriana uit voor het laatste duel

Randy daagt Tyron en Doriana uit voor het laatste duel

Door BigBrotherNederland

Randy moet vandaag een keuze maken uit een duo die hij uitdaagt voor een duel. Big Brother liet eerder vandaag weten dat diegene die morgen het duel wint niet genomineerd meer is en ook nog eens vrijstelling krijgt. Randy kreeg even de tijd om erover na te denken. Maar nu is het tijd om toch een keuze te maken.

Terwijl Randy tetris aan het spelen is laat Big Brother van zich horen. Het moment komt nabij dat ik jou ga vragen welk duo jij gaat uitdagen voor het duel. Maar je krijgt eerst een cryptische omschrijving wat je gaat spelen. Dus let goed op. Op het tv scherm komen de volgende woorden in beeld: conditie, patronen en precisie. Dat was de omschrijving laat Big Brother weten. Ik hoorde je op de eerste term conditie reageren met oh sh*t. Ja lacht Randy, mijn conditie is niet optimaal dus dat gaat een goede worden. Die andere twee werd je daar wel enthousiaster van vraagt Big Brother. Randy antwoordt dat precisie en patronen wel te doen zijn. Maar conditie wordt wel een dingetje, ik ga me daar op voorbereiden. Beïnvloed dit je keuze wie je uit gaat dagen vraagt Randy. Wel een beetje geeft Randy toe en somt een groot deel van medebewoners die een betere conditie hebben. Danny, Jimmy, Doriana, Sabeau en Ashley over. Maar de vraag is dan komen die ook. Welke duo’s hou je nou over vraagt Big Brother. Doriana, Tyron, Dilano, Jimmy, Alice en Danny laat Randy weten. Eerst kiest hij voor Danny en Alice maar uiteindelijk gaat hij door enige  twijfel toch voor Doriana en Tyron. Randy schat zijn kansen gelijk in met Tyron legt Randy uit. Ik denk ook dat hij gaat komen en het volgt voor mij ook veiliger. Ik vind het wel lastig om die keuze te maken maar op een of andere manier schat ik dit zo in. Mocht ik het verliezen neem ik het als een man, dan heb ik mijn best gedaan. Daarmee is je definitieve keuze Tyron en Doriana vraagt Big Brother. Ja antwoordt Randy. Dan is dat hierbij jou keuze Randy laat Big Brother weten. Dan ga ik het dit duo vertellen en mogen zij zelf afvaardigen.

Niet lang daarna moeten de bewoners verzamelen. Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners graag jullie aandacht voor het volgende. Op het scherm gaan namen draaien en uiteindelijk komt het duo Tyron en Doriana in beeld. De groep had deze keuze niet verwacht. Big Brother laat weten dat Tyron en Doriana naar de dagboekkamer moet komen. Daar krijgen ze de cryptische hint te zien en moeten kiezen wie naar het solo house gaat.Basiri denkt dat Tyron Randy gaat laten winnen. Het is zijn maatje benadrukt hij. Uiteindelijk komen Tyron en Doriana de dagboekkamer uit en wordt hun keuze duidelijk. Tyron gaat richting het solo house. Het was met conditie, precisie en patronen legt hij uit. En het is ook het laatste spel. Maar hij benadrukt wel dat hij voor het spel gaat en Randy graag wil zien. Doriana laat aan Ashley weten dat hij haar niet liet gaan. Als Randy zijn koffer gepakt heeft is het tijd om via de draaideur naar het solo house te gaan. Er volgen uiteraard eerst nog knuffels en dan vertrekt Tyron uit het huis. Wie gaat er morgen het laatste duel winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

6 Reacties

Sylvia 6 februari 2024 - 15:10

Van mij mogen ze beide winnen, dat gaat helaas niet. Maar stel..dat Tyron het wint? dan is Randy weer genomineerd. Andersom dus ook. Maar! Randy gaat het huis niet uit. Hij is geliefd, zeker weten ook bij mij!
Van mij mag Randy als laatste het huis uit🫶

Dus, de vraag? Ik denk dat Randy morgen gaat winnen. Tyron kan nog weleens hyper worden als er iets niet goed gaat, en dan gaat hij flippen.

Succes jongens!!!

Beantwoord
Jo 6 februari 2024 - 17:13

En zo ontspringt onze Doriana weer de dans en Tyron gaat normaal gesproken van onze lieve Randy winnen.
Ben benieuwd. 😏

Beantwoord
Sylvia 6 februari 2024 - 17:46

Tyron wilde zelf gaan, juist ook omdat hij zijn maatje mist.

Beantwoord
Alex 6 februari 2024 - 18:16

Maatje wel, maar hem laten winnen hoeft niet. Randy en Tyron hebben beiden een nominatie overleefd.

Beantwoord
Jo 6 februari 2024 - 19:41

En zo ontspringt onze Doriana weer de dans… 😉

Beantwoord
Lili 7 februari 2024 - 13:11

Natuurlijk moet iedereen het spel spelen…maar het is alleen maar over dat..ieder zijn knop staat aan…Veel achterbaksheid met een pokerface…
Ik….gruwel van die Danny en Rohani…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page