Home » De bewoners doen een gezamenlijk spel en Jill eet een teentje knoflook

De bewoners doen een gezamenlijk spel en Jill eet een teentje knoflook

Door BigBrotherNederland

Na de huisregels presentatie van Michel zien we Nick een kookles geven aan de streamers. Stap voor stap vertelt hij hoe er een pita gemaakt moet worden, met een overheerlijk sausje. Hij doet het best leuk. Een aantal bewoners eten ook wat pita’s en daarna is het tijd voor het gezamenlijke spel. Het is in duo’s en er moet een parcours afgelegd worden. De duo’s worden met behulp van getrokken nummers ingedeeld en uiteindelijk zijn de koppels zo verdeelt: Nick en Michel, Naomi en Liese en het laatste duo is Jill en Julie. Het parcours bestaat uit 15x overslaan met tennis, tien keer een balletje in een bak gooien, verticaal blokken stapelen, en als laatste puzzel maken. Elk groepje doet zijn uiterste best maar het groepje van Michel en Nick wint dit parcours.  Nick en Michel hebben het parcours in 3 minuten en 41 seconden afgelegd, Jill en Julie in 6 minuten en 29 seconden en Naomi en Liese in 7 minuten. Nick en Michel krijgen dus een prijsje, wat dit precies gaat zijn is onbekend. De prijs zal in de voorraadkast verschijnen, denk aan bijvoorbeeld een ijsje. Daarna zien we Jill en Nick een weddenschap sluiten, Jill krijgt 50€ als ze een teentje knoflook eet. Met moeite krijgt Jill het weg en heeft daarmee 50€ verdient. Verder is het nu weer even rustig, zou Big Brother nog iets in petto hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

wim 20 maart 2021 - 15:44

nick is steeds meer met de kijkers bezig , hij denkt dat hij heel erg geliefd is ,

Beantwoord
Danielle 20 maart 2021 - 17:08

Wat is er met Naomi? Wat is haar blessure?

Beantwoord
Leeke 21 maart 2021 - 10:58

De dames laten zich weer inpakken door de heren..

Ook hier zijn de heren weer bepalend en lachen zich rot…( naar de finale )

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page