Home » De bewoners nomineren en Julie en Jill zijn hun geheime opdracht beu

De bewoners nomineren en Julie en Jill zijn hun geheime opdracht beu

Door BigBrotherNederland

Het nominatie alarm is gegaan, de bewoners moeten nomineren. Het is ze onduidelijk of ze Jill kunnen nomineren, Jill zelf geen stem uitgebracht. In de white room krijgen ze deze gebeurtenis ook op het tv scherm te zien, met geluid. Na het nomineren praten de vier bewoners in het Big Brother huis met geen woord over de nominaties. Waardoor het erop lijkt dat aan hen nadrukkelijk medegedeeld is hier niet over te praten. Het schijnt dat ze maar één iemand hebben kunnen nomineren.

In de white room hebben Jill en Julie het over de nominaties. Jill denkt dat Michel de beslissende stem gaat krijgen. Julie lijkt het hiermee eens te zijn. Één stem verandert alles he benadrukt ze. De dames zijn hun geheime opdracht, het fietsen inmiddels ook wel zat. Ze denken dat ze er nu tegen elkaar zullen staan tijdens de nominaties en hebben daardoor geen enkele zin om ook nog maar een minuut te fietsen. Uiteindelijk vraagt Big Brother hoe het met de dames gaat. Verschrikkelijk laat Jill weten. Wij doen niet meer mee voegt Julie eraan toe. En we hebben een beetje trek in witte wijn grapt Jill erachteraan. Big Brother wil weten wat het probleem is. Julie zegt het gevoel te hebben nu met zijn tweeën genomineerd kunnen zijn en dat zij nu moeten fietsen en de andere bewoners kunnen kaarten. Is het een straf dat we hier moeten zitten, hebben we iets fout gedaan? vraagt Jill vervolgens. Julie, Jill begint Big Brother, als er 1 ding is wat jullie zeker weten dat er niets zeker is in mijn huis, dus ook niet in de white room. Het spel is zeker nog niet gespeeld. Jullie hebben bovendien al een heel mooi bedrag bij elkaar gefietst. Alles is nog mogelijk. Hou vol. Jullie doen het heel goed. Jill, ik zorg voor dat glaasje witte wijn. Dames, ik zie jullie graag lachen, veel plezier nog en hou vol, wat er ook gebeurt. Tot snel. Uiteindelijk zien we de twee dames in de white room weer fietsen, om de beurt 5 km.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.8]

Ook interessant:

11 Reacties

van Vliet 23 maart 2021 - 18:59

de wegen van BB zijn ondoorgrondelijk zullen we maar zeggen want ik kan er nu geen peil meer op trekken ,zijn de genomineerde nu aan het fietsen voor de andere of heeft BB hun nu vrijstelling verleent en hebben michiel,niek naomi en lieze alleen op elkaar kunnen stemmen terwijl michiel ook als huismeester niet genomineerd kan worden,heel krom allemaal,lijkt allemaal al kant en klaar te zijn wie de winnaar is cq winnares wat ik dus verwacht nl publieks lieveling Jill.

Beantwoord
Ruud 23 maart 2021 - 19:12

Gemeen hoor

Beantwoord
Ivo 23 maart 2021 - 19:43

Jill geen stem uit mogen brengen? Die heb ik niet meegekregen..?
Zal het dan alleen Naomi zijn die naast Julie komt te staan?

Beantwoord
Hans s 23 maart 2021 - 20:07

Ik hoop echt dat het voor Julie en Jill een voordeel is om in de witte kamer te zitten ze spekken de kas tenslotte met veel geld.

Beantwoord
Jos 23 maart 2021 - 21:32

Voor de nominaties zou het deze keer leuk zijn dat bij een gelijke stemming de kandidaten gewoon genomineerd blijven. Dus dat de huismeester deze keer niet 1 kandidaat kan veilig stellen. Dus als er 4 kandidaten even veel stemmen hebben gekregen dat er dan ook 4 genomineerd blijven waaruit wij als publiek moeten kiezen.

Beantwoord
José van bergen 23 maart 2021 - 22:20

Jullie doen het goed Jill en Julie als er iemand moet vertrekken in het big brother huis is het Nick en niet jullie

Beantwoord
José van bergen 23 maart 2021 - 22:21

Ik zal nooit op jullie stemmen dat jullie er uit moeten

Beantwoord
Gerda 24 maart 2021 - 01:18

BB de vrouwen hebben het verdiend
Om zeker door te gaan op naar de halve finale

Beantwoord
van Vliet 24 maart 2021 - 09:41

hoeft niet zo te zijn BB heeft Julie genomineerd verleden week kan die dus ook ongedaan maken en Jill een vrijgeleide geven dan staan er dus andere op de bank vermoedelijk niek,naomi en liese,alles is mogelijk in BB

Beantwoord
Don 24 maart 2021 - 09:55

Die meiden in de white room…. jullie zijn fantastisch. Ik hoop zo dat ze hiermee echt worden vrijgesteld van nominatie! Zij moeten zo hard door naar die finale!!!! Zet um op meiden… jullie verdienden het om door te gaan

Beantwoord
Mary 24 maart 2021 - 15:12

Jill en Julie vind ik sympathiek en dat fietsen was niet mis
Zeker het stel wat hopelijk in de finale komt.
Dat zou top zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page