Home » Julie moet waarschijnlijk 30 uur in de white room blijven en moet fietsen voor geld

Julie moet waarschijnlijk 30 uur in de white room blijven en moet fietsen voor geld

Door BigBrotherNederland

Julie heeft eerder vandaag afscheid genomen en is naar de gameroom gegaan. Daar stond een tafel met een brief of tablet. Verder hebben we niet meegekregen van wat er gebeurd is. Julie gaat naar de witte kamer of white room, dit werd afgelopen avond bekend tijdens de tv uitzending. Ze gaat hierheen om een geheime opdracht te doen, wat dit precies gaat zijn is (nog) onduidelijk. De bewoners in het huis weten dit allemaal nog niet en verwachten dat Julie terug zal keren. Big Brother laat uiteindelijk weten dat de voorraadkamer geopend is. De bewoners gaan kijken en zien een lege gameroom. Om te laten zien dat Julie echt “weg” is. Een beetje te overduidelijk aldus Michel en Naomi benadrukt dat zich niet gek laten maken. Ook Liese vindt het vrij obvious.

Julie is inmiddels in de white room gearriveerd. Ze zucht een keer en gaat op de hometrainer zitten. De rest mag allemaal gezellig eten en spelletjes spelen en ik maar fietsen klaagt ze. En genomineerd zijn voegt ze eraan toe. Het lijkt erop dat ze moet fietsen om geld te verdienen voor de pot, hoe trager ik ga hoe meer ik verdien horen we haar zeggen. Ik zou het graag willen zien dan gaat de tijd rapper vooruit zegt ze. Ik zweet mij kapot voor maximaal 3000 euro en waarom? Ik hoop wel dat ik dan naar de finale fiets. Geef mij een leukere geheime opdracht mompelt ze. Waarschijnlijk moet Julie 28-30 uur in de gameroom blijven.

Julie gaat de white room in

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

van Vliet 23 maart 2021 - 11:10

er zou iemand bijkomen is de kijker verteld en ook voor gestemd vorige week donderdag

Beantwoord
Maikel 23 maart 2021 - 12:01

Ja, ik snap het ook niet helemaal! Als het goed is zou Julie de geheime opdracht met iemand samen doen, en ze zit nu alleen in de Whiteroom….
Misschien later vandaag dat er meer duidelijkheid komt hoop ik!

Beantwoord
Joke 23 maart 2021 - 11:12

Voor wie doet zij het voor nik en Michel dan ben je toch wel gek om als een kruiwagen voor hun het geld binnen halen . En ach wat is die Michel verliefd op dit lieve meisje die al een vriend heeft laat haar met rust en loop niet steeds aan haar te zitten. Want dat is niet goed voor haar kindjes en haar baan. Dat jij zo vaak aan haar zit en dan maar weer janken omdat het zo erg is dat Julli weg is en daar zo veel moeite mee hebt hoe was het toen met Jill en Thomas daar hadden jullie toen toch geen medelijden mee nu weet je hoe dit voelt . Had gehoopt dat nik of Michel daar hadden moeten zitten van Julli

Beantwoord
MaRiN 23 maart 2021 - 11:33

Hoezo klagen….wat had ze dan verwacht? Een All Inclusive naar de Caribbean? Amai komaan

Beantwoord
mario schils 23 maart 2021 - 11:41

klopt ik heb gestemd vorige week na de uitzending van donderdag avond op een van de bewoners om Julie in een geheime opdracht te vergezellen ,

DUS ERG BENIEUWD NAAR HOE EN WAT SUCCES JULIE

WE LOVE YOU

Beantwoord
Bos 23 maart 2021 - 11:45

ik hoop dat jill erbij komt

Beantwoord
Walter 23 maart 2021 - 12:12

Ik vind als zij moet geld bij een verzamelen voor de pot dan vind ik dat zij de halve finale mag spelen en anders vind ik dat niet eerlijk tegen over haar dan moet er maar iemand anders dat doen .

Beantwoord
Roos 23 maart 2021 - 12:12

Hopelijk mag ze blijven en moet ze niet naar huis.

Beantwoord
Stefan 23 maart 2021 - 22:58

Wie het winen ik Nike

Beantwoord
annoniem 23 maart 2021 - 12:28

Yes laat ze maar een beetje fietsen voor 15 euro per kilometer er zijn mensen die nog geen 15 euro per uur verdienen .Het is niet allemaal zo gemakkelijk verdiend he luxe mens .

Beantwoord
Sjoerd 23 maart 2021 - 13:11

Inmiddels is Jill ook onderweg naar de white room. Zij zal Julie vermoedelijk moeten gaan helpen met de fietsopdracht.

Beantwoord
Sjoerd 23 maart 2021 - 13:25

28 uur fietsen voor 30 euro per kilometer. Inmiddels zit Julie op 50 kilometer, wat goed is voor 1500 euro. Jill is nu bij haar en mag haar gaan helpen.

Beantwoord
annoniem 23 maart 2021 - 14:34

Hopelijk gaat jill nu rechtstreeks naar de finale en zijn de andere 4 genomineerd hi hi hi

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page