Home » Naomi moet Big Brother verlaten na de liveshow

Naomi moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, Julie en Naomi zijn de genomineerden en één van hen zal het Big Brother huis moeten verlaten. In dit bericht lees je terug wat er in de liveshow gebeurde en wat de uiteindelijke uitslag is.

Geraldine opent de 12e liveshow. Er zijn een aantal oud deelnemers, Els en Patrick. Els laat weten dat ze de tv uitzendingen nog helemaal volgt. Patrick gaat zijn best doen zo goed mogelijk verstaanbaar Nederlands te praten. Dan wordt het beeld getoond dat de bewoners te horen kregen wie er genomineerd is. Patrick schat de kans meer in dan Julie. Maar elke dag veranderd de kans, het gaat spannend worden vanavond. Peter legt contact met het huis. Julie vertelt dat het zwaar was in de white room, ze voelt het nog in haar benen en billen. Maar we smeren het goed in. Ik sta er nuchter in, ik laat het op mij af komen. Ik ga graag door maar ik gun het Naomi ook heel hard. Naomi vind deze keer genomineerd zijn wel anders omdat de finale dichterbij komt. Ik zou graag willen blijven maar ik gun het ook Julie. Dan wordt er teruggekeken naar wat gebeurtenissen zoals Julie en Jill in de white room. Dat de dames de opdracht zat waren en dat Big Brother ervoor zorgde dat de dames toch weer gingen fietsen. Maar ook de rare dingen die Naomi deed om haar vijf geheime opdrachten uit te voeren. En de bewoners die met muziek schoonmaken, een regel van huismeester Michel. En het moment dat Jill en Julie boos werden op hun mede bewoners. Patrick is trots op de dames in de white room, het is knap. Daarna zien we beelden dat de bewoners erachter komen dat Naomi geheime opdrachten voltooid heeft. En het moment dat de geheime opdracht in de white room beëindigd wordt door Big Brother. Big Brother beloont de dames en rond het bedrag af naar boven, de dames hebben 9.000 verdiend. Maar ook het moment dat Julie en Jill de white room verlaten en terugkeren in het huis. Niet lang daarna zien we het moment dat Naomi en Julie horen genomineerd te zijn. Els denkt dat het zwaar is, er wordt tactisch gestemd. Naomi had het niet verwacht en aan zien komen. Ik zou echt niet weten wie het gaat winnen. Patrick benadrukt dat het in het huis moeilijk is. Je kunt daar niet echt logisch nadenken. Je hebt weinig impulsen van  buitenaf en daar worden ze vanuit de buitenwereld op afgestraft. Geraldine gaat weer naar het huis. Michel kent zijn emotionele kant wel, maar het ligt hier vaak aan de oppervlakte. Maar ik vind het niet erg om dat te tonen. Nick heeft het ook moeilijk gehad. We zitten in de fase van het spel waardoor dat niet plezant is. Maar het is jammer dat het mijn beste maatje is geworden. Liese laat weten een verschrikkelijke dag te hebben. Ik hoop dat het morgen nog beter gaat. Ik heb nooit iemand bewust willen kwetsen en hoop dat ze mij dat niet kwalijk nemen. Peter merkt op dat Naomi haar hoofd schudt waarop Liese lachend zegt nu Nick nog. Jill vindt het fijn dat ze niet genomineerd is. Volgens haar is de band met Julie door de white room nog meer gegroeid. Ik wil heel graag dat ze blijft maar van beide dames.

Patrick is opa geworden tijdens zijn verblijf in Big Brother. Het normale leven is heel snel weer opgenomen en zoals het altijd is geweest. De rust die ik wilde vinden heeft hij uiteindelijk wel kunnen vinden. Els had nog een paar dagen vrij voor ze ging werken. Op het werk herkende ze mij niet, ik was heel relaxt. Je pakt het gewone leven snel meer op maar ik pak wel meer vrije tijd. Ik mis de hottub wel erg en Nathalie. Nathalie spreek ik nog veel. Daarna worden er wat onderlinge irritaties getoond die de bewoners hebben. Patrick had deze niet. Els en Patrick hebben ook nog een rondleiding gehad. Patrick vindt dat Nick zijn plannen veranderen. Ik begin ervoor te frezen of hij het gaat winnen. Geraldine gaat weer naar het huis er gaat vanavond echt iemand naar huis benadrukt ze. Julie had door haar opdracht in de white room met een dubbel gevoel omdat ze genomineerd is. Maar ik deed het voor iedereen. Jill heeft veel last van haar billen maar we hebben zalf dat smeer ik om de tien minuten op grapt ze. Naomi vond het uitvoeren van haar geheime opdrachten apart en erg grappig. Geraldine maakt de prijzenpot bekend, die staat nu op 49.197,50 euro. Huismeester Michel komt aan het woord. Dit was een proef die mij lag, maar ik kon de pijn uitschakelen en ik wist dat Naomi lang zou volhouden maar uiteindelijk blij dat ik gewonnen heb. En daarmee de finalist. Nick krijgt felicitaties voor zijn vriendin en mag daarna iets inspreken in de camera. De familie van de bewoners komen ook nog even in het beeld. De moeder van Naomi is in beeld. Naomi is een gevoelig meisje en verwerkt haar emoties door de tranen. Dat zit een beetje in de familie. Ze denkt dat Nick belangrijk voor Naomi is door zijn humor. Ook zijn accent is een klik. Het zijn dikke maatjes en ik denk dat dat gaat blijven. De moeder denkt dat Naomi nu beseft dat haar doorzettingsvermogen groter is. Ze schat in dat Julie en Naomi beide veel kans maken. Maar ze hoopt dat de meeste aansluiting bij Naomi hebben. De broer van Julie is daarna in beeld. Hij is trots op Julie doordat ze gevoelens deelt. De band met Michel ziet hij als vriendschap. Hij heeft wel wat weg van mijn karakter. Het gaat 50-50 zijn. Daarna zien we de top 5 die Patrick en Els samengesteld hebben.

Dan is het moment dat de lijnen gesloten worden en het tijd is voor de uitslag. Peter gaat naar het huis om de bewoner die weg moet op te vangen. Geraldine legt contact met het huis. Het is tijd voor de uitslag, wie gaat er niet door naar de halve finale? De naam op het scherm mag nog één week blijven. Naomi en Julie pakken elkaar vast. Op het scherm komt de naam Julie te staan. Naomi moet dus het huis verlaten. Naomi geeft Julie een knuffel en neemt afscheid van de rest. Julie is erg emotioneel en ook Liese heeft het moeilijk. Naomi loopt richting de poort en krijgt hulp van Nick. Na 85 dagen zit het erop zegt Peter. Naomi vindt het raar om buiten te staan. Ze gaan richting de studio. De moeder van Naomi vindt het wel jammer. Maar ze heeft bereikt wat ze wilde bereiken. Ze is voor zichzelf geslaagd. Naomi komt de studio in. Het gaat wel goed met haar, het komt nog binnen denk ik. Ik had al wel wat afscheid genomen. Het is een schok om uit het huis te stappen en weer hier te zijn. Ik ben er klaar voor maar doe wat rustig aan voordat ik alles op mij af laat komen.

De bewoners nomineren vanaf nu niet meer vertelt Peter. Het is vanaf nu aan jou en dat weten ze niet Niemand is veilig, en wie gun jij een plek in de finale week? Diegene met de laagste stemmen moet het huis verlaten. Stemmen kan via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

Ook interessant:

27 Reacties

Erik 25 maart 2021 - 22:13

YES!!!
Nu Nick en daarna Michel, dan blijven de vrouwen over en die hebben het alle drie verdiend en gunnen het elkaar ook.

Beantwoord
Sjoerd 25 maart 2021 - 22:16

Phoe, dit had ik niet zien aan komen. Had er op gehoopt (omdat ik een lichte voorkeur voor Julie heb, in deze tweestrijd) maar dacht dat Naomi haar er wel uit zou spelen. Vanaf nu is het aan de kijkers, dus dat gaat vast een twist opleveren. Naomi bedankt voor al je leuke momenten (je lach is geweldig), je kennis (wat weet je veel over zoveel onderwerpen) en de strijd die je in proeven en wedstrijdjes geleverd hebt. Je was een meer dan waardig bewoner.

Beantwoord
Mia 25 maart 2021 - 22:18

JILL MOET ERUIT !!!

MICHEL IS DE TERECHTE WINNAAR!!!!!!!!!

Beantwoord
BBfan 25 maart 2021 - 22:18

Dus er gaat nu niet meer genomineerd worden, en stemmen wie je de finale in wil hebben. Jill julie en Liese gun ik het.

Beantwoord
Ivo 25 maart 2021 - 22:35

Ik had er een hard hoofd in maar ben blij verrast! Jill heeft mijn stem gekregen. (ditzelfde hadden we trouwens al eens eerder een stemronde voor??)

Beantwoord
Gerrie 25 maart 2021 - 22:35

gefeliciteerd Julie, maar ook Naomi was een fijne meid.

Beantwoord
Dick 25 maart 2021 - 22:44

Heel jammer, is een slim, vrolijk en ontzettend lief vrouwtje. Ik zal haar missen.

Beantwoord
Gerrie 25 maart 2021 - 23:08

gefeliciteerd Julie, maar Naomi was ook een fijne meid

Beantwoord
Anoniem 25 maart 2021 - 23:11

Yes eindelijk nú Nick eruit en dan terug top tv , jill naar de finale.

Beantwoord
Coc 25 maart 2021 - 23:39

Beste BB
Wat gebeurt er met de persoon die het huis verlaten heeft?
Gaat die direct vanuit de studio naar huis?
We horen of zien daar niets over..
Jammer voor Naomi dat ze weg is
Ik wens haar veel succes toe

Beantwoord
Hans s 26 maart 2021 - 08:24

Kunnen in deze corona crisis en de avondklok niet naar huis , maar in de buurt van het Big Brother huis heb je een groot hotel staan het ( Holiday in Hotel ) daar zullen ze wel een nacht overnachten en de volgende dag naar huis dus dat komt wel goed.

Beantwoord
Yvonne kerssens 26 maart 2021 - 08:37

Ik baal er van dat naomi er uit is,waarom moest ze er uit ze was super je kon ook met hsar lache !!

Beantwoord
Anoniem 26 maart 2021 - 11:24

Ik baal er ook enorm van. Wat als je zo eerlijk ben. Sta je toch weerloos straat.

Beantwoord
Annelies 26 maart 2021 - 06:37

Mooi dat ze elkaar niet meer kunnen nomineren. Voor mij mag Jill in ieder geval wel in de finale.En winnen.Hopelijk moet Nick er deze week uit.

Beantwoord
Rosie 26 maart 2021 - 06:54

Spijtig dat Naomi er uit is.
Michel mag van mij in de finale zitten.

Beantwoord
Hans s 26 maart 2021 - 07:16

Jammer voor Naomi maar Julie heeft toch iets meer een plaats in mij hart en Julie heeft de fans van Jill en Michel er bij gekregen.
Maar veel succes Naomi in je verdere leven het ga je goed je was een leuke bewoner.

Beantwoord
BrigitteB 26 maart 2021 - 07:40

Jill en Julie in de finale, dubbel en dwars verdiend !en ook wel genoeg van t gemanipuleer van de mannen.
Hoop dat ze na de witte kamer en de vele km ,wat meer vertrouwen op eigen kracht en inzicht hebben gekregen.
Buiten dat, knap van liese dat ze haar eigen stemkeuze bepaalde, Wel jammer dat naomi de dupe werd, want die had ik zelf in de top 3 staan.

Beantwoord
Hans s 26 maart 2021 - 08:18

Prachtig Big Brother , ik heb op Jill gestemd die moet in het Big Brother huis blijven , eerst Nick eruit die deed gisteren zo agressief tegen Liese vond ik niet leuk van Nick en alleen omdat Liese een stem had uitgebracht tegen Naomi.
Dus eerst Nick eruit…

Beantwoord
Luke 26 maart 2021 - 09:55

Agressief zijn is wel iets anders dan gewoon stellen wat de waarheid is. En Nick deed dat héel kalm en rustig. Maar ja de waarheid komt hard aan. Een gegeven woord mag je niet breken en dat heeft Liese wel gedaan. Zoals Michel zegt, je mag terug komen op een belofte maar dan moet je dat op voorhand zeggen tegen die persoon en niet na de feiten, foei Liese. Weeral een levensles, zal ze zeker onthouden, want het is een lieve meid ons Liese.
En mijnheer de web beheerder, je teksten en verhalen zijn perfect, ze zijn een héel nauwkeurige weergave van de gebeurtenissen, proficiat, doe zo nog even voort!

Beantwoord
BBfan 26 maart 2021 - 08:33

Nick gaat volgende week, dan staan er 4 in de finale die het onderling gaan uitmaken , er wordt dan ook niet meer door hun zelf genomineerd, dus denk dat het wel spannend gaat worden. Denk dat Jill gaat winnen, maar Julie en Liese hebben ook veel kans. Julie heeft de kijkers overtuigd, ook mij. Respect voor deze moeder van 3 kinderen.

Beantwoord
Bos 26 maart 2021 - 09:41

heb Jill gestemd voor de finale dat verdiend ze omdat ze een makkelijke prooi was om te nomineren dus Jill heeft mijn stem voor de Finale

Beantwoord
Bos 26 maart 2021 - 09:42

Jammer dat je maar 1 keer kan stemmen

Beantwoord
Inge 26 maart 2021 - 13:39

Yessss en nu
Jill Julie liese finale
Eindelijk de dames die ik het echt wel gun
???♥️

Beantwoord
Trijntje 26 maart 2021 - 14:15

Helemaal met je eens!! De mannen eruit!

Beantwoord
Debby 26 maart 2021 - 15:18

Zo, nu Nick eruit, dan Michel. Jill is voor mij de absolute winnaar!!! Ik heb ook gestemd op haar. Zij moet echt blijven. Wat een heerlijk, eerlijke en oprechte meid. Zo lekker gewoon zichzelf. Ze mag trots op zichzelf zijn….. zet uw op Jill

Beantwoord
hubo 26 maart 2021 - 16:13

Michel is de terechte winnaar altijd actief en hulpvaardig. Wat jullie met Jill hebben weet ik niet die doet niet veel (alleen fietsopdracht). Jammer voor Naomi die had ik ook de finale gegund.

Beantwoord
Roos 27 maart 2021 - 14:31

Ik ben het helemaal met je eens.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page