Home » Elke bewoner heeft een huisregel verzonnen, dit zijn de regels

Elke bewoner heeft een huisregel verzonnen, dit zijn de regels

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn weer ontwaakt, de ochtend is vrij rustig verlopen. Michel en Julie hebben gesport. In de badkamer hebben Liese en Nick een gesprek. Nick praat lang over z’n inkomsten en vooral het verlies ervan tijdens corona en dat hij zich zorgen maakt. Na het sporten praat Michel even bij met Liese. Hij laat weten dat hij gisteren een slechte dag had. Dit heeft hij niet vaak maar dan is niks goed en maalt hij heel veel. Nog wat later bespreken Julie, Jill en Nick het spel. Ze zeggen dat ze blij zijn dat ze mogen bellen, al was het maar 1 minuut geweest. Jill zegt dat ze 4 minuten mag bellen. Julie 6 minuten, Nick 5 minuten. Mogelijk is dit de prijs die ze kunnen winnen met het code en tennisspel. Het spel gaat nog altijd door, Zo moet Jill een code intoetsen. Verder zien we de bewoners een kaartspel doen.Uiteindelijk laat Big Brother van zich horen. Kom naar de woonkamer zegt hij.

De bewoners gaan op de bank zitten en de huisregels worden bekend gemaakt. Gisteren waren de bewoners hier al mee bezig. Iedere bewoner heeft een regel mogen verzinnen. Dit zijn de regels geworden: elke dag de vogeltjesdans doen, verhaaltje voor het slapen, schoonmaken met hardstyle muziek, een activiteit in de avond en Chez Patrick in de avond. Daarna volgt er een spannend muziekje en volgt de straf als de huisregels niet uit worden gevoerd. De straf is buiten op het vouwbed slapen en is verzonnen door Big Brother. Julie gaat echt niet buiten slapen. Maar volgens haar zijn de regels echt wel te doen. Nick dacht dat er iets spannends zou komen. Michel stelt voor dat iedereen ervoor moet zorgen dat zijn of haar regel nageleefd wordt. De rest is het daarmee eens. Vanaf morgen gaan de regels in. Daarna gaan de bewoners weer verder met hun ding…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.2]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne kerssens 27 maart 2021 - 13:54

Na dat wordt hopelijk dan goed uitgevoerd anders moeten ze slapen in de tuin buiten bbbbrrrr

Beantwoord
Reg Nog bb 27 maart 2021 - 19:17

En dan Liese naar huis stemmen Heeft haar afspraak verbroken met Nick en Naomi! Eigen belang primeert Heeft er haar al die weken aan gehouden, natuurlijk voor haarzelf te beschermen en ondertussen met de kliek van Zoey gaan overleggen in den duik Ze is niet eerlijk!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page