Michel zegt sorry aan zijn medebewoners en huilt, Julie is bang dat het om gevoelens gaat

Michel zegt sorry aan zijn medebewoners en huilt, Julie is bang dat het om gevoelens gaat

Het gaat niet zo lekker met Michel, hij heeft amper geslapen en heeft 1.5 uur in de dagboekkamer met een psycholoog gesproken. Als Michel de woonkamer in komt  vertelt dat hij ergens mee zit, dat komt door dingen die in mijn leven zijn gebeurt legt hij uit. Alleen om dat uit te kunnen leggen wat ik nu voel en waarmee ik zit moet ik uitleggen wat er gebeurd is en dat wil ik niet. Heeft het hier met iemand te maken vraagt Nick. Het is gewoon een gevoel wat er bij mij zit en ik weet waar dat vandaan komt. Ik weet waarom ik dat heb, normaal gesproken leg ik dat meteen neer, dan ben ik dat kwijt en dan is het weer oké. Alleen nu kan ik dat niet op de een of andere manier. En dat zit mij gewoon heel erg dwars. Ik moet even voor mijzelf vinden hoe ik daar mee om moet gaan. Maar twee nachten niet slapen doet mij ook niet goed voegt hij eraan toe. Ik vind het heel vervelend en mijn excuses. Volgens Liese hoeft hij dat niet te doen. En Nick benadrukt dat hij er niks aan kan doen. Michel barst daarna in tranen uit, Liese geeft hem een knuffel. Ik vind het zo erg om je zo te zien. Ik ook ik haat dit zegt Michel met een lach en een traan. Daarna legt hij uit dat hij thuis ook wel eens dit soort situaties heeft. En ik was vooraf ook bang dat ik zo’n situatie zou komen en dit gevoel zou krijgen. En ik hoop nu dat ik de juiste manier vind om ermee om te gaan. En anders word dit nog een hele zware dag. Helpt afleiding niet vraagt Liese daarna. Jawel antwoordt Michel maar ik zit mijzelf in de weg. En het eerste wat er gebeurd als ik ergens mee zit is dat ik niet slaap. Ik hoop dat ik het je buiten nog een keer uit kan leggen. Ik vind het al fijn dat ik het een soort van heb kunnen vertellen. Tuurlijk reageren Jill en Liese.

Julie is inmiddels terug na het gesprek met een psychiater. Ze voelt zich duidelijk niet fijn rondom Michel. Liese en Jill geven tips. Blijf zoals je nu bent en ga je er niet door aanpassen zegt Liese. We hebben nu een kei goede vriendschap en dat wil ik ook niet kwijt benadrukt Julie. Dat gebeurd volgens Jill niet. Julie laat weten dat ze daar wel schrik voor heeft en wordt wat emotioneel. En dat het daarna niet meer hetzelfde is. Ik weet niet wat er is. Maar als het dat is zijn jullie volwassen genoeg merkt Jill op. Jullie waren allebei er ook duidelijk in voegt Liese eraan toe. Ik ben ook altijd heel duidelijk geweest benadrukt Julie. Maar stel dat het zo is dan is dat ook gewoon menselijk gaat Liese verder. Het kan gebeuren in deze omstandigheden, je hebt alleen elkaar. Jullie matchen zo goed op zoveel vlakken. Het zou wel kunnen ontstaan. Dan is dat heel rot maar ik hoop dat het voor jullie beiden dat dat niet is. Ik heb misschien iets naar boven laten komen merkt Julie. Als er geen communicatie is gaat het niet. We vissen en misschien gaan we iets verspreiden wat niet waar is. Of het heeft te maken met die 2 dagen afzondering, iets met verlatingsangst of zo. Hij was toen ook stil merkt Liese op. Michel ligt ondertussen met Nick in de sauna. De twee

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.6]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. BBfan at 11:21

  Ik vind het niks geks als je gevoelens krijgt voor iemand waar je dag en nacht mee samen bent, daar zijn wij mens voor dus dta is echt niet erg Michel. Wel zou het eerlijk zijn tenopzichte van die ander dat je het gewoon uitspreekt. Ook voor jezelf zal dit een opluchting geven. Sterkte ermee!

 2. Rex at 11:25

  Dat die 2 voor elkaar zijn gevallen lijkt me duidelijk. Lastig alleen om dat voor de tv te tonen, maar ze maken zelfs al veel plannen voor erna.

 3. chris at 11:30

  Nou ik denk dat Michel verliefd is op Julie.
  Maar denk ander som ook ze spreken het ook niet uit naar elkaar.En ik snap het ook wel als je samen 85 dagen in een huis zit dit kan ontstaan.En ze zeggen gewoon vriendschap maar er bloeit gewoon iets moois tussen die twee.

 4. Jolanda at 11:45

  Hij is verliefd op Julie maar kan dat niet zeggen omdat ze een vriend heeft. En als Big Brother straks klaar is gaat zij naar haar vriend en gezin en is hij alleen.

 5. Miep at 11:58

  Nee de finale komt in zicht en hij en Nick zijn bang om het geld mis te lopen. Nick was ook aan het huilen omdat Liese voor het eerst aan haar zelf dacht kreeg er een uitbrander voor van Nick. Die twee hebben geen medelijden gehad met anderen die door hen weggestemd zijn. Dan was het spel

 6. Neeltje at 12:14

  Als het om gevoelens gaat en van beide kanten !en je bent beiden vrij van andere relaties ,wat zo je dan tegen houden ,man als je beide het zelfde voelt voor elkaar ,en het mag ,ga er dan voor !het maakt een mens alleen maar gelukkig.!

 7. Wendy at 12:18

  Julie is toch niet achterlijk ? Echt zo sneu dit ? Dacht eerst dat het de alcohol was maar hij is echt even zich zelf kwijt. Hoop dat het snel goed kom met hem. ?

 8. Paoli at 12:21

  Beste Michel. Goed van je dat je even uiten bij psycholoog BB. Ik wens je heel veel sterkte. Jij blijft goede gozer !

  • Antje at 14:09

   Liefde kan je niet remmen .het zij zo maar denk hierom als je buiten bent dan is alles anders he.En denk aan je vriend.als het niet gaat dan gaat het niet masr jou vriend zal het begrijpen en als hij van jou houd zal hij vr je vechten.sterkte samen

 9. Peter at 12:33

  Ik kan mij maar 1 ding bedenken en dat is dat Michel meer voelt voor Julie als dat hij naar buiten brengt, of dat omgekeerd ook zo is? Zij heeft kinderen en een paar vervelend gelopen relaties achter de rug, ze zal dus niet over 1 nacht ijs gaan, zeker niet omdat Michel zijn gevoelens niet kan uiten. Verder is het ook onbekend of Julie buiten het Big brother huis een relatie heeft.

 10. Eus at 10:16

  Dit is toch overduidelijk.
  Michel kan het niet hebben dat Jill ook goed met Julie gaat. Hij wil de aandacht voor zichzelf. Hij wil de controle houden. Dat is ook de reden dat hij overal is…overal als er gepraat wordt, komt hij er ook aan.
  Deze jongen mag er van mij asap uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *