Big Brother geeft de genomineerden een creatieve opdracht

Big Brother geeft de genomineerden een creatieve opdracht

De bewoners zijn allemaal op deze nieuwe dag allemaal erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Gisteren liet Big Brother weten dat iedereen genomineerd is. De bewoners maken zich klaar voor deze dag en de meesten vinden het erg vervelend dat Big Brother er deze week of anders volgende week mee stopt. Nick heeft een knoop in zijn maag en ook Michel heeft er geen prettig gevoel bij. Uiteindelijk roept Big Brother dat ze naar de woonkamer moeten komen. Iedereen is verbaasd, ze hadden de gameroom verwacht. Al snel verspringt het beeld met de mededeling “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”. Als er weer beeld is laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is. De bewoners komen met teken en schilder spullen terug naar de woonkamer. Nick vraagt zich af of het presenteren waar iedereen bij zit of het apart is. Wat we uit de gesprekken opmaken is dat iedereen zichzelf moet tekenen en dit daarna moet presenteren. Met als hoofdonderwerp waarom hij of zij in het huis mag blijven voor de finale van volgende week. Iedereen doet zijn uiterste best. Julie moet uiteindelijk naar de gameroom komen van Big Brother. Naar verwachting moet iedereen daar even heen zoals we bij de eerdere genomineerden hebben gezien.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.4]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Joke at 09:08

  Jill en lieze mogen van mij in de finale staan dat zijn de twee mensen die zich zelf zijn gebleven en altijd hun eigen keuze hebben gemaakt van de nominaties. En voor Michel en julli is het beter dat het voor hun twee is afgelopen zodat juli naar huis kan voor uitleg dat het niks is tussen hun 2 . En Nik heeft een knoop in zijn maag en kan daar door beter naar huis gaan dan is dit ook over. Want Lieze en Jill hoor je hier niet over. Dames zet hem op en kom in de finale

 2. Wil at 09:25

  Laat ze alle 5 blijven en verdeel de poet, dat verdienen ze wel.
  Nr. 1 25.000, nr.2 10.000, nr. 3 5.000 en 3 en 4 ieder 2500.

 3. anita at 10:57

  Hee allemaal. Jullie zijn toppertjes en allemaal winnaars
  Heerlijk in de ze tijd, zo lekker afgeleid te worden door BB met jullie als bewoners. Jill heerlijk puur meisje vol humor, jij brengt mij een lach. Maar ook vaker een traan. Wat een wijs meisje op die leeftijd. Jij bent mijn nummer 1.
  Julie een hele lieve moeder die gewoon even tijd nodig had voor haarzelf. Daardoor kwam er weer tijd voor het goedlachse warme karakter.Een topper in combi met Jill en michel.
  En dan lieve, jij doet je naam aan. Wat een lieve onzelfzuchtige vrouw. Beeldschoon van buiten maar ook van binnen.
  Michel een lieve rustiige jongen. Luisterd oor en veel voor andere over. Genoten van je sportlessen.
  Nick, ook lachen met jou. Jij zocht echt de camera op. .Bracht ook vaak een lach in de huiskamer met je droge humor

 4. Corry at 00:17

  Ik vind dat Jill moet winnen Liese doet niet echt volop mee met opdrachten klaagt alleen maar en verder zie je haar ook niks doen als overal Lui liggen. Nick en Michel zijn zo arrogant dat ze denken het spel al gewonnen te hebben. De enige die sterker is geworden en voor een vrolijke noot zorgt is Jill. Gaat voor ieder spel tot het uiterste, en is de enige die voor gezelligheid zorgt. Ze is in die tijd zou gegroeid kon zelfs een volwassen steun voor Julie zijn. Dit is een topper moet BIG Brother winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *