Home » De bewoners pakken hun koffers en Big Brother deelt de poll uitslag van Nick zijn baard

De bewoners pakken hun koffers en Big Brother deelt de poll uitslag van Nick zijn baard

Door BigBrotherNederland

Na de presentatie waar elke bewoner de kans kreeg om uit te leggen waarom zij Big Brother zouden moeten winnen verloopt de dag vrij rustig. Net na 17:00 uur krijgen de bewoners te horen dat hun koffers er zijn en kan iedereen inpakken. Iedereen is namelijk genomineerd. Als we de bewoners mogen geloven gaat er maar één iemand het huis uit. Big Brother heeft ook nog een leuk nieuwtje voor Nick. Nick heeft eerder zijn baard afgeschoren en vroeg of Big Brother er geen poll over kon maken, wel of geen baard laten staan? Big Brother heeft daar gehoor aangegeven en deelt de uitslag met het huis. Als iedereen op de bank zit wordt eerst het fragment afgespeeld waar Nick om een poll vraagt. Niet lang daarna volgt de uitslag. De uitslag is baard laten staan. De groep juicht als ze de uitslag zien en Nick staat op. Die ene procent is waarschijnlijk die van mijn kant, 99 procent, heel goed eindigt Nick. Het is nu afwachten op de liveshow, wie gaat Big Brother vandaag verlaten? We komen er uiteraard snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Gerard 1 april 2021 - 18:18

Doei mannen

Beantwoord
chris 1 april 2021 - 18:20

Word een spannende avond.
Hoop ook dat Michel en Julie blijven in het huis.Merk wel dat Julie niet meer het zelfde is tegen Michel.Omdat Julie haar broer had gesproken en gezien had. En heeft schrik gekregen van haar leven.Ik merk dat ze niet echt gelukkige is met haar leven thuis buiten om haar kindjes.

Beantwoord
Anoniem 1 april 2021 - 18:36

Hopelijk stemmmen er 99 percent op nick dat hij het huis moet verlaten.

Beantwoord
Walter Ceulemans 1 april 2021 - 18:45

Nick heeft het spel goed gespeelt Hij heeft altijd beweerd dat hij de finale zou spelen en dan liefst tegen de sterkste kandidaten .We nu hebben de mannen het niet meer in de handen , Liese is de sterkste speelster
maar als er een andere vrouw wind is het ook goed

Beantwoord
yvonne 1 april 2021 - 19:17

ik hoop dat nick en jill blijven ! !

Beantwoord
Mim 2 april 2021 - 14:04

Ik hoop dat liese wint

Beantwoord
Andries 8 april 2021 - 13:56

Ik Denk dat Jill Big Brother Wint
100% Jill

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page