De bewoners pakken hun koffers en Big Brother deelt de poll uitslag van Nick zijn baard

De bewoners pakken hun koffers en Big Brother deelt de poll uitslag van Nick zijn baard

Na de presentatie waar elke bewoner de kans kreeg om uit te leggen waarom zij Big Brother zouden moeten winnen verloopt de dag vrij rustig. Net na 17:00 uur krijgen de bewoners te horen dat hun koffers er zijn en kan iedereen inpakken. Iedereen is namelijk genomineerd. Als we de bewoners mogen geloven gaat er maar één iemand het huis uit. Big Brother heeft ook nog een leuk nieuwtje voor Nick. Nick heeft eerder zijn baard afgeschoren en vroeg of Big Brother er geen poll over kon maken, wel of geen baard laten staan? Big Brother heeft daar gehoor aangegeven en deelt de uitslag met het huis. Als iedereen op de bank zit wordt eerst het fragment afgespeeld waar Nick om een poll vraagt. Niet lang daarna volgt de uitslag. De uitslag is baard laten staan. De groep juicht als ze de uitslag zien en Nick staat op. Die ene procent is waarschijnlijk die van mijn kant, 99 procent, heel goed eindigt Nick. Het is nu afwachten op de liveshow, wie gaat Big Brother vandaag verlaten? We komen er uiteraard snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. chris at 18:20

    Word een spannende avond.
    Hoop ook dat Michel en Julie blijven in het huis.Merk wel dat Julie niet meer het zelfde is tegen Michel.Omdat Julie haar broer had gesproken en gezien had. En heeft schrik gekregen van haar leven.Ik merk dat ze niet echt gelukkige is met haar leven thuis buiten om haar kindjes.

  2. Walter Ceulemans at 18:45

    Nick heeft het spel goed gespeelt Hij heeft altijd beweerd dat hij de finale zou spelen en dan liefst tegen de sterkste kandidaten .We nu hebben de mannen het niet meer in de handen , Liese is de sterkste speelster
    maar als er een andere vrouw wind is het ook goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *