Home » Julie bespreekt met Michel hoe ze verder moeten en Nick scheert zijn baart af

Julie bespreekt met Michel hoe ze verder moeten en Nick scheert zijn baart af

Door BigBrotherNederland

Julie heeft kritiek gehad van het thuisfront, dit heeft ze via haar broer gehoord die ze vandaag even mocht zien. Volgens Julie speelt er niks, ook Michel voelt zich er niet fijn bij. Hij wil niet iemand kwetsen in de buitenwereld. Nadat Julie verdrietig in haar bed heeft gelegen en nog lang met Jill over de gebeurtenis gesproken heeft zien we Michel sporten, vrij intensief. Waarschijnlijk door de frustraties en emoties. Julie is op dat moment in de dagboekkamer. Uiteindelijk komt ze weer terug en gaat naar Michel in de badkamer die zich daar aan het opfrissen is. We gaan niks anders doen zegt Julie. Ze moeten het maar begrijpen in de buitenwereld. Want we doen niks verkeerd benadrukt ze. De twee kletsen er nog even over door. Wat ze eerder ook al gedaan hebben. Maar vinden het voor de mensen buiten ook moeilijk. Ze sluiten het gesprek af met een knuffel.

Nick heeft ondertussen wat voorbereidingen gedaan voor het avondeten en de rest van de bewoners zien we veel buiten in het zonnetje zitten. Nick besluit nog even te scheren, hij heeft van zijn vriendin de feedback gekregen dat hij zijn baard af moet scheren. Maar Nick heeft een plan, hij scheert maar 1 kant van zijn gezicht en vraagt Big Brother of hij een poll op kan zetten zodat hij weet wat de rest ervan vindt. Ik moet thuis ook maar eens met een vuist op de tafel slaan grapt hij. Buiten laat hij het zien maar zijn vrouwelijke medebewoners hebben voorkeur naar zijn baard kant. Op dat moment start Big Brother de vogeltjesdans. Daarna besluit Nick toch maar alles af te scheren en gaat iedereen genieten van het zonnetje.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 49 Average: 4.1]

Ook interessant:

8 Reacties

BBFan 30 maart 2021 - 13:21

Zo is het Julie, dit is vriendschap en dat moeten ze maar snappen. Jullie doen noks verkeerds. Het is gewoon mooi dit.

Beantwoord
jan?? 30 maart 2021 - 14:05

lol nick is goed

Beantwoord
Rene 30 maart 2021 - 15:15

Is toch norm dat ze kritiek krijgen ik zou ’t ook niet norm vinden als ik zo met Michel om zou gaan en dat mot zien op tv

Beantwoord
Anoniem 30 maart 2021 - 15:28

Er is nog een hoop bij te praten na het Big Bother huis. Eind goed al goed laten we maar hopen.

Beantwoord
Walter Ceulemans 30 maart 2021 - 18:08

Julie is geschrokken dat er familieleden zijn die haar gedrag niet goed keuren .
Julie begrijpt dat niet .Dat alleen al is moeilijk te verstaan ,
Welke gevoelens heeft Julie voor Michel , het feestje is bijna voorbij de wereld met alle problemen gaat terug begingen . Ook Michel heeft tranen gelaten en ook hij beloofde om er altijd te zijn voor haar .
Nu gaan ze gewoon verder met hun gedrag Ze doen niets verkeert .
Het is wel erg dat twee volwassen mensen zo kunnen denken .
De vriend van Julie zal moeten aanvaarden dat broertje soms eens met zijn Julie zal komen slapen .
Dat is echt niet verkeert .

Beantwoord
LindaaaBjb 30 maart 2021 - 22:28

Ach ja Julie en Michel,het is wat die vriendschap!??

Beantwoord
Erik 31 maart 2021 - 05:15

Verlos Michel snel door hem naar huis te stemmen. Speelt het goed dat iedereen er intrapt behalve Jill. Onze marinier goed getraind.

Beantwoord
Annemieke 31 maart 2021 - 10:07

Ik vind Julie een leuk mens Ze deed Michel alleen maar troosten want hij had het moeilijk op dat moment.voor de buitenwereld is dat moeilijk om dat te zien omdat wij meer met de corona maatregel zitten. Ze deed niks verkeerd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page