Big Brother geeft iedereen de opdracht één actieve huisregel te verzinnen

Big Brother geeft iedereen de opdracht één actieve huisregel te verzinnen

Big Brother laat een geluidsignaal horen, iedereen gaat richting de bank en wacht op wat er komen gaat. Op het scherm komt er een tekst te staan die Michel snel voorleest, dit is wat we eruit opmaken. Het verloop van de laatste dagen in het huis hebben jullie volledig in eigen hand. Bedenk allemaal één actieve huisregel. Denk er goed over na deze bespreken we morgen in de dagboekkamer. Maar Big Brother heeft de straf bepaald, allemaal de polonaise doen in de ochtend en in de nacht. Jill vind het helemaal geweldig. Allemaal ook he zegt Michel. Liese merkt op dat ze deze week ook de huisregels hebben nageleefd. De polonaise is echt iets van Big Brother geworden reageert Jill. Hij weet gewoon dat we dat haten, nou ja ik zegt Liese. Nick grapt dat ze ook voor de polonaise kunnen gaan, hebben we heel de dag muziek. Is goed he? Maar toch lijkt het het viertal niks om ’s nachts de polonaise te doen. Michel en Nick gaan verder met schaken, Jill doet wat in de keuken en Liese blijft nog even op de bank zitten. Met wat voor regels gaan de vier bewoners komen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Inge at 15:12

  Hilarisch
  Maar 1 het leuk vinden van de polonaise
  Jill maak je echt niet sjaggie met polonaise ????????
  Helemaal top
  En hoop dat er straf komt ???

  Dit blijft eeuwig hangen voor hun
  “ de polonaise BB 2021”??

 2. Karin at 20:05

  Heerlijk die Jill….ongelooflijk dat ze in het dagelijks leven zoveel moeite heeft zichzelf te zijn….in het huis is ze dit helemaal ook al betekend dat dat ze er niet bij hoort. Wat mij betreft een echte winnaar!

 3. Klas at 20:32

  Jill mag van mij lekker winnen, de mannen gaan er gewoon vanuit dat 1 van hun wint, vooral Nick. Je kunt veel zeggen over Jill maar ze brengt veel vrolijkheid in het huis van Big Brother

 4. Coc at 23:32

  Valt mij op dat er idd weinig actie is na ’t vertrek van Julie
  Ook dat bewoners de kraan gewoon laten lopen tijdens tanden poetsen… Zonde..
  Geef de bewoners nog ’n mooie opdracht waarmee ze geld kunnen verdienen voor een door hen gekozen goed doel.. Verder ben ik benieuwd wie er dinsdag naar huis moet..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *