Komen Thomas, Naomi, Patrick en Matt op bezoek in het Big Brother huis?!

Komen Thomas, Naomi, Patrick en Matt op bezoek in het Big Brother huis?!

In de tv aflevering van gisteren (2-4-2021), was de afloop vrij bijzonder. Er lijkt weer een twist aan te komen. Big Brother heeft blijkbaar nog wat plannen voor de laatste week. Big Brother vertelt aan het einde van de aflevering dat zijn experiment nog niet is afgelopen. “Ik blijf mijn bewoners verrassen. Binnenkort krijgen ze onverwachts bezoek. Want ik heb oud bewoners uitgenodigd in mijn huis“. Vervolgens zien we wat fragmenten van een aantal oud bewoners. We zien Thomas, Naomi, Patrick en Matt voorbij komen. Daarna eindigt de tv uitzending. Kunnen we binnenkort een aantal bewoners dan ook echt terug in het huis verwachten?! Verdere details ontbreken. We houden het uiteraard in de gaten! De laatste week van Big Brother gaat een week vol verrassingen zijn, dat is een ding wat zeker is.

Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.7]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Luud Cohen at 09:53

  Zou heel gezellig zijn als oud bewoners langs komen,vooral voor laatste vier zo komen ze ook te horen wat ze buiten kunnen verwachten.

 2. Hela at 12:36

  Dat zou geweldig zijn laat ze lekker daar slapen tot de finale gezellig wij zouden t vooral voor Jill super vinden Thomas en Jill samen is de humor fantastie,s en ze hebben elkaar wel lang moeten missen superrr duo in t huis

 3. leeke at 17:35

  valt op de de Belgen weer in de meerderheid zijn die terug keren in het huis.

  Jammer ik had liever nog wat andere mensen gezien.

  Naomi is er pas uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *