Home » Ariana is onzeker over het nieuws uit de buitenwereld wat Jimmy verteld heeft

Ariana is onzeker over het nieuws uit de buitenwereld wat Jimmy verteld heeft

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond toen Ashley en Glenn het huis in kwamen omdat zij niet meer de king en queen zijn besloot Ariana met Jimmy een rondje te lopen. Jimmy is later het Big Brother huis ingekomen en heeft daardoor in de buitenwereld wat kunnen zien hoe er gereageerd werd op het programma en de huidige bewoners. Hij heeft hier een enkeling ook over verteld. Ariana is daar onzeker over…

Je zei tegen Alice heel leuk en tegen dinges zei je dat ook begint Ariana. En tegen mij zei je ja ik kan niks zeggen. Jimmy antwoordt dat hij tegen bijna niemand iets gezegd heeft. Ik heb ook heel vaak gezegd als mensen ernaar vroegen gezegd van oh dat zit wel goed. Dan ben ik er vanaf. Maar tegen mij zei je je moet er niet gek van op kijken als er haat komt merkt Ariana op. Ja maar dat zeg ik ook tegen iedereen benadrukt Jimmy. Dat is omdat jij er zo bang voor was. Dan kun je toch ook zeggen van nee maak je geen zorgen benadrukt Ariana. Zeker voor mij die onzeker is. Dat is wel een goed leermoment voor mij merkt Jimmy op. Nu denk ik dat er haat is zegt Ariana vervolgens. Danny vindt het logisch dat ze zo denkt en voegt eraan toe dat de eerste week er niet zoveel haat was. Eigenlijk gewoon geen. En Glenn bevestigd nu dat dat twee weken geleden ook niet echt was. Ariana antwoordt dat ze nog geen idee heeft, ik heb nog niks tegen hem gezegd. Dat moeten we dan misschien doen oppert Jimmy. Ik laat hem eerst even lekker zijn ding doen zegt Ariana. Even zijn koffer uitpakken. Iedereen zit om hem heen bij hem, dan denk ik ik laat hem even zijn gang gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Ook interessant:

9 Reacties

Eric.verbreyt 30 januari 2024 - 08:25

Kun je wel denken wat voor iemand dat die is, ze weet dat ze zo bezig is geweest en waarschijnlijk wilt ze de eer aan zichzelf houden en zelf opstappen tegenover eruit gestemd worden door de kijker

Beantwoord
Jeroen 30 januari 2024 - 08:47

Ze zoekt elke keer een nieuwe bewoner om uit te horen en voor haar karretje te spannen. Ik vraag me oprecht af hoe streng de toelatingseisen zijn als Ariana er doorheen is gekomen.
Doet niks als alleen zeuren en mekkeren

Beantwoord
Arthur 30 januari 2024 - 08:50

Ariana is overal onzeker over.
Misschien niet handig geweest om haar in het BB huis toe te laten.

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 09:46

Degenen die later binnenkomen kunnen beter niets zeggen over de reacties van kijkers. Waarom verbiedt BB dat niet?

Beantwoord
AS 30 januari 2024 - 09:55

Ariana is ongeschikt voor BB maar dat maakt haar voor BB weer geschikt.

Beantwoord
Ostyn luc 30 januari 2024 - 10:15

Om het even door wie maar nominatie aub. Zowel nl als bel stemt haar onmiddellijk eruit.

Beantwoord
D. Pison 30 januari 2024 - 13:21

Als ze ( Ariana) er uit gestemd gaat worden-en dat zit er momenteel dik in, gezien vele reacties- dan zal ze zeggen “Zie je wel, ik zei het toch, ze mogen me niet” Op die manier verschaft zij zichzelf een soort van alibi. Het zou fijn zijn als een psycholoog met haar bespreekt hoe het functioneren van haar in een groep overkomt , zowel op haarzelf als op anderen.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 30 januari 2024 - 13:22

Ariana op de nominatie lijst

Beantwoord
Suzie 30 januari 2024 - 15:34

Vreemd dat ze dit niet van te voren wist , ze voelt dingen aan toch ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page