Pasen valt vroeg dit jaar in Big Brother, de bewoners zoeken eieren, hebben paasontbijt en schilderen eieren

Pasen valt vroeg dit jaar in Big Brother, de bewoners zoeken eieren, hebben paasontbijt en schilderen eieren

De bewoners zijn vanmorgen rond 9:30 uur gewekt door Big Brother met een muziekje. Michel is eerder bezig geweest om eieren te verstoppen en zodra iedereen goed wakker is mogen ze paaseieren zoeken. Als de bewoners alle eieren vinden dan wacht hen een mooie verrassing. Michel verklapt dat hij de eieren heeft mogen verstoppen van Big Brother. Iedereen gaat op zoek en uiteindelijk worden alle eieren gevonden. Als prijs krijgen ze een paasontbijt… Verder zien we Michel sporten, frissen de bewoners zich op en kleden zich aan. Ook heeft Big Brother in de voorraadkamer nog eieren en schilder spullen gezet zodat iedereen eieren kan versieren. Momenteel is iedereen bezig om eieren te versieren. Pasen valt vroeg dit jaar in het Big Brother huis…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]
Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *