Home » Oud bewoners Matt, Naomi, Patrick en Thomas verlaten het Big Brother huis

Oud bewoners Matt, Naomi, Patrick en Thomas verlaten het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, als iedereen zit neemt hij het woord. Thomas, Naomi, Matt en Patrick, hopelijk hebben jullie genoten van de korte terugkeer in mijn huis. Het is nu tijd om te gaan. Pak jullie spullen en neem afscheid. Naomi, Matt en Patrick gaan snel nog even onder de douche staan omdat ze net daarvoor nog in de sauna hebben gezetten. Onder de douche bespreekt het drietal nog even hoe leuk ze het vonden om even terug te mogen naar het Big Brother huis. Jill lijkt het niet zo leuk te vinden maar zegt tegen Thomas dat het nog maar een paar dagen is. Thomas wenst Nick die zich aankleed in de badkamer veel succes. Patrick neemt voor de grap de badjas van Nick mee. Zodat Nick in de badjas van Patrick rond moet lopen, ben ik toch nog een beetje in het huis zegt hij tegen een camera. Uiteindelijk heeft iedereen zijn koffers gepakt en is het tijd om afscheid te nemen. Het is tijd om te vertrekken zegt Big Brother nog maar een keer. Naomi, Patrick, Matt en Thomas kijken nog een laatste keer het huis in. Naomi laat al snel een klein traantje. De oud bewoners stappen door de poort naar buiten. De overgebleven bewoners besluiten een potje harten te jagen en straks gaan ze lekker poetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

Vivian 5 april 2021 - 11:45

Echt leuk nog even een breek gehad te hebben,nog een paar dagen ,zet hem op jullie zijn alle vier toppers,maar mijn voorkeur gaat toch naar Jill

Beantwoord
Hela 6 april 2021 - 06:50

Was helemaal geweldig, en zooo leuk dat Thomas als eerste kwam…ook wel t eerlijkste hij was t langste uit huis….en oh wauw s nachts die eerste kus…viel bijna mn bed uit geweldig lief en zooo verlegen…memorabel of t nou wel of niets wordt buiten t huis de vriendschap blijft…heel veel geluk saampjes Jill en Thomas..Big Brother was Big Brother niet geweest zonder deze twee Kanjers…wat hebben we gehuild van t lachen maar ook gehuild met t afscheid…pfff gisyer weer…maar nog 2 nachtjes en ze zien elkaar weer….ik hoop dat Jill wint en samen met Liese in de finale dat is ook t eerlijkste de twee manipulators en.leugenaars mogen van trekken. Ook as l doen ze nu poeslief…..Jill heeft bakken over haar heen gekregen en veel nominatie,s en.Liese heeft ook veel alleen gedaan….dus tetechte finalisten…..de heren staan nu pas alleen en wat zijn ze dan zielig dan moeten hun wel getroost worden…terwijl jill afscheid moest nemen er gelachen en gefeest werd door Nick en Michel…misselijkmakend…dus er uit aub….team Jill

.

Beantwoord
Klaas tuintjer 5 april 2021 - 11:47

Hallo.het is bijna weer het einde van bigbrother.heb het veel gezien en de live stream. Het was goed inmekaar gezet en de dingen doen om geld te verdienen ja.hoop dat het weer komt.veel succes nog

Beantwoord
arlinda 6 april 2021 - 11:07

Was heel fijn om dit seisoen toekijken had best mee willen doen lijkt me zo mooi en ook moeilijk he bent toch 3 maandag als het goed wilt gaan weg uit je vertrouwde omgeving succes met de laatste dagen Jill nick Michel en liese

Beantwoord
Suteruni 5 april 2021 - 12:05

Bedankt voor het bericht, had het gemist maar gelukkig kun je op de livestreams terugspoelen. Heb genoten van de oud bewoners, nog een paar dagen en dan is het allemaal voorbij 🙁 #teamjill

Beantwoord
Hans s 5 april 2021 - 12:08

Was leuk Big Brother om een paar oud bewoners binnen te halen dank daar voor.

Beantwoord
Gerrie 5 april 2021 - 12:11

Was echt heel leuk vooral voor de bewoners maar nu morgen wel sneu voor degene die moet vertrekken zal wel een traantje vallen

Beantwoord
Rita 5 april 2021 - 17:46

Wat leuk .en ja kom op Jill.jij bent mijn winnares

Beantwoord
yvonne 5 april 2021 - 19:49

wat een leuk idee was dat om die oud bewooners in het huis te zien ! !

Beantwoord
Inge 5 april 2021 - 20:32

Wat een leuke verrassing zeg BB??

Voorkeur gaat naar Jill???
Wat een feestnummer die maakt het echt gezellig in het huis???

Beantwoord
Hans s 6 april 2021 - 09:16

Wat heb ik gisteren weer gelachen om Jill Michel en Nick hadden Chilipoeder in haar eten gedaan toen Jill naar de wc moest , en toen Jill terug kwam en een hap nam was het zo heet dat ze rende naar de badkamer om te spoelen.
Maar dat is het leuke aan Jill ze lachten zelf het hards Jill is echt een top meid en ze laat steeds meer van haar zien.

Beantwoord
Chantal 6 april 2021 - 11:15

Jill de best zo een toffe kan plezier maken voor mij zeker de winnares !

Beantwoord
miep 6 april 2021 - 11:23

Was weer leuk gisteren met Jill wat een leuke meid is dat .
Ik hoop dat ze wint .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page