Oud bewoners Matt, Naomi, Patrick en Thomas verlaten het Big Brother huis

Oud bewoners Matt, Naomi, Patrick en Thomas verlaten het Big Brother huis

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, als iedereen zit neemt hij het woord. Thomas, Naomi, Matt en Patrick, hopelijk hebben jullie genoten van de korte terugkeer in mijn huis. Het is nu tijd om te gaan. Pak jullie spullen en neem afscheid. Naomi, Matt en Patrick gaan snel nog even onder de douche staan omdat ze net daarvoor nog in de sauna hebben gezetten. Onder de douche bespreekt het drietal nog even hoe leuk ze het vonden om even terug te mogen naar het Big Brother huis. Jill lijkt het niet zo leuk te vinden maar zegt tegen Thomas dat het nog maar een paar dagen is. Thomas wenst Nick die zich aankleed in de badkamer veel succes. Patrick neemt voor de grap de badjas van Nick mee. Zodat Nick in de badjas van Patrick rond moet lopen, ben ik toch nog een beetje in het huis zegt hij tegen een camera. Uiteindelijk heeft iedereen zijn koffers gepakt en is het tijd om afscheid te nemen. Het is tijd om te vertrekken zegt Big Brother nog maar een keer. Naomi, Patrick, Matt en Thomas kijken nog een laatste keer het huis in. Naomi laat al snel een klein traantje. De oud bewoners stappen door de poort naar buiten. De overgebleven bewoners besluiten een potje harten te jagen en straks gaan ze lekker poetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Vivian at 11:45

  Echt leuk nog even een breek gehad te hebben,nog een paar dagen ,zet hem op jullie zijn alle vier toppers,maar mijn voorkeur gaat toch naar Jill

  • Hela at 06:50

   Was helemaal geweldig, en zooo leuk dat Thomas als eerste kwam…ook wel t eerlijkste hij was t langste uit huis….en oh wauw s nachts die eerste kus…viel bijna mn bed uit geweldig lief en zooo verlegen…memorabel of t nou wel of niets wordt buiten t huis de vriendschap blijft…heel veel geluk saampjes Jill en Thomas..Big Brother was Big Brother niet geweest zonder deze twee Kanjers…wat hebben we gehuild van t lachen maar ook gehuild met t afscheid…pfff gisyer weer…maar nog 2 nachtjes en ze zien elkaar weer….ik hoop dat Jill wint en samen met Liese in de finale dat is ook t eerlijkste de twee manipulators en.leugenaars mogen van trekken. Ook as l doen ze nu poeslief…..Jill heeft bakken over haar heen gekregen en veel nominatie,s en.Liese heeft ook veel alleen gedaan….dus tetechte finalisten…..de heren staan nu pas alleen en wat zijn ze dan zielig dan moeten hun wel getroost worden…terwijl jill afscheid moest nemen er gelachen en gefeest werd door Nick en Michel…misselijkmakend…dus er uit aub….team Jill

   .

 2. Klaas tuintjer at 11:47

  Hallo.het is bijna weer het einde van bigbrother.heb het veel gezien en de live stream. Het was goed inmekaar gezet en de dingen doen om geld te verdienen ja.hoop dat het weer komt.veel succes nog

  • arlinda at 11:07

   Was heel fijn om dit seisoen toekijken had best mee willen doen lijkt me zo mooi en ook moeilijk he bent toch 3 maandag als het goed wilt gaan weg uit je vertrouwde omgeving succes met de laatste dagen Jill nick Michel en liese

 3. Suteruni at 12:05

  Bedankt voor het bericht, had het gemist maar gelukkig kun je op de livestreams terugspoelen. Heb genoten van de oud bewoners, nog een paar dagen en dan is het allemaal voorbij 🙁 #teamjill

 4. Hans s at 09:16

  Wat heb ik gisteren weer gelachen om Jill Michel en Nick hadden Chilipoeder in haar eten gedaan toen Jill naar de wc moest , en toen Jill terug kwam en een hap nam was het zo heet dat ze rende naar de badkamer om te spoelen.
  Maar dat is het leuke aan Jill ze lachten zelf het hards Jill is echt een top meid en ze laat steeds meer van haar zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *