Home » Liese blikt terug op haar tijd in Big Brother

Liese blikt terug op haar tijd in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Het is enige tijd stil geweest rondom finalist Liese. Maar inmiddels heeft ze van zich laten horen, met Showbizztv deed ze een interview. Hoe kijkt Liese terug op haar tijd in Big Brother?

Liese laat weten dat ze alle rust genomen heeft en genoten heeft met haar vriend. Ik heb gewoon een beetje mijn tijd genomen. Het thuis zijn voelt volgens Liese vertrouwt aan. Toen ik mijn familie en zo terug zag was het wel overweldigend. Iedereen had alles al meegekregen en wist meer dan mij. De terugkomst in de buitenwereld vindt ze wel gek. Ik ging veel naar het toilet en wilde mijn zender afdoen, van die kleine dingetjes lacht ze. In de winkel was het ook wat te druk voor mij. Zoef merkte het ook aan mij dat ik wat overprikkelt was. Er komt veel op je af, ik denk dat als ik het oppak het wel weer ga voelen. In de winkel werd ze niet echt herkend, maar ik had mijn masker op. Ik heb van mijn exit genoten, ik voelde ook wel een beetje dat ik er als eerst uit zou gaan. Maar ik heb het echt wel heel leuk beleeft. Het was fijn om iedereen weer terug te zien maar het was ook wel emotioneel. Het mooiste moment in het huis vond ze toch wel dat ze Zoef terug zag. Ik had dat niet verwacht en hem zien vond ik echt heel mooi. Het kwam voor mij hard binnen dat ik hem zag. Ik was helemaal overdonderd. Mijn Instagram is ontploft ik had wel wat verwacht maar de berichten blijven maar komen. Ik heb nog niet alles bekeken maar ik wil een beetje rustig aan doen. Ik mag niet klagen qua commentaar. Daarna wordt er nog even over de klok gesproken, Jill heeft toegegeven dat zij deze steeds anders instelde. Wat vond Liese ervan? Liese antwoordt dat ze het niet verwacht had. Iedereen wilde de tijd weten, ik had nooit gedacht dat iemand dat continu ging verzetten. Ik vond het erg vervelend, ik wilde de tijd weten. Uiteindelijk was het wel een flauw mopke en ze hebben het lang volgehouden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Corina 14 april 2021 - 09:40

Super liese jijwas mijn favoriet.ik zei van eerste week liese blijt tot het einde 100 dagen ,winst dat hoopte ik maar heeft niet mogen zijn altijd op jouw gestemd ….je bent een lieve maar toch corekte meid.en denk wel een zeer goeie verpleester hoe jij omging met de mensen in het huis als er iemand iets mis had..??veel succes in je verdere Leven en met souf hele leuke vriend .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page