Home » Thomas zingt Jill liefdevol toe tijdens De Cooke & Verhulst Show en Nick doet een oproep

Thomas zingt Jill liefdevol toe tijdens De Cooke & Verhulst Show en Nick doet een oproep

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond waren Jill, Thomas en Nick te gast bij de late night show “De Cooke & Verhulst Show”. Tijdens deze uitzending liet Thomas duidelijk merken dat hij Jill nog altijd hoog heeft zitten en absoluut niet vergeten is. Hij zong een liedje speciaal voor haar tijdens de show. Hij bracht met het liedje “Zij” van Marco Borsato een romantische serenade voor haar. “Ik vind Jill erg leuk, maar in de buitenwereld gaat het er anders aan toe. We wonen ook ver uit elkaar, maar we hebben tijd genoeg om uit te zoeken wat er tussen ons speelt. Jill sluit zich hierbij aan, “Ik sluit het zeker niet uit” liet ze tijdens de show weten. Volgens de twee is het tot nu toe gewoon nog vriendschap. Verder vertelde Jill nog wat ze van plan is met haar gewonnen geldprijs.

Nick was ook aanwezig in deze show. Hij reageerde op de commotie en problemen die er ontstonden tijdens de finale van Big Brother. Fans van Nick hebben zelfs een inzamelingsactie in het leven geroepen om hem alsnog een geldbedrag te schenken. Nick wil hier niets van weten. Hij gaat het geld nooit aannemen. Hij deed in de show een oproep om het geld wat bij elkaar verzameld is te schenken aan een goed doel: “Kom op tegen kanker”.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

anoniem 28 april 2021 - 09:37

Top die 2 zijn voor elkaar gemaakt hi hi ik blijf duimen ………….

Beantwoord
kpdd 28 april 2021 - 22:07

Leuk om te lezen, dit ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page