Home » Big Brother 2022 krijgt themaweken, wordt spannender en kijkers krijgen meer invloed

Big Brother 2022 krijgt themaweken, wordt spannender en kijkers krijgen meer invloed

Door BigBrotherNederland

Het is wachten op de komst van een nieuw seizoen van Big Brother. RTL houdt zich nog stil met mededelingen maar naar verwachting zal dat niet lang meer duren. Waarschijnlijk kunnen we in januari 2022 weer van een nieuw seizoen genieten. En er zijn alweer wat details bekend geworden over de nieuwe editie Big Brother 2022!

Big Brother kijkers krijgen meer invloed

De website Adformatie heeft een oproep geplaatst, dit is een bedrijf die op zoek is naar merken om mee samen te werken en wat aandurven. In deze oproep worden ook al wat details vrijgegeven. Zo krijgen de Big Brother deelnemers het zwaarder. Wordt het programma spannender voor de kijkers en dus onvoorspelbaarder. Daarnaast krijgen de kijkers meer invloed dan in het vorige seizoen. In januari start Big Brother met een “kick-off “bij RTL 4 en uiteraard een dagelijkse uitzending bij RTL5. Ook dit jaar wordt het programma naar alle waarschijnlijkheid weer gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire. En is alles 24/7 te volgen met livestream(s) met behulp van het platform Videoland.

Themaweken en een nieuwe manier van boodschappen doen

Ook staat er in deze oproep dat er zogenaamde themaweken zijn. En de bewoners van Big Brother moeten op een nieuwe manier boodschappen doen. Exacte details zijn nog aanpassen. Er is in ieder geval aan het concept gesleuteld. Uiteraard houden we de ontwikkelingen in de gaten en kun je, zoals je van ons gewend bent, ook in het nieuwe seizoen het laatste Big Brother nieuws lezen.

Foto: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.6]

Ook interessant:

13 Reacties

Edwin Waerniers 17 november 2021 - 08:42

Hopelijk kunnen we dan wel als kijker, onze stem vanuit Belgie uitbrengen, bij de finale van het vorig seizoen konden wij dit immers niet… zodat de uiteindelijke uitslag niet volledig correct was

Beantwoord
Ruud 17 november 2021 - 08:54

Laat Belgie dan een eigen BB maken in plaats van mee te hinken op de NL-editie

Beantwoord
Gerdina 17 november 2021 - 11:33

Helemaal met je eens

Beantwoord
Susan 17 november 2021 - 09:40

ik woon in Nederland en bij de finale kon ik ook niet stemmen! Heb van heel veel meer mensen gehoord dat het ze niet gelukt is om te stemmen dus heeft niets met Belgie te maken!

Beantwoord
Carine Respaillie 24 november 2021 - 16:49

Zijn de bewoners dan al bekend of niet

Beantwoord
Joyce 17 november 2021 - 13:08

Dat is bull want Nederlanders konden ook niet stemmen door de drukte waaronder ik

Beantwoord
Joke 18 november 2021 - 18:28

Waneer we live syream hebben dat we weer kunnen inloggen . Welke datum

Beantwoord
Natasja 17 november 2021 - 09:23

Vindt het juist erg leuk dat er Belgische en Nederlanders in zitten. Vondt de Belgische bewoners op jill na echt veel sympathieker en leuker dan de Nederlanders en het accent vindt ik ook erg leuk om naar te luisteren. Als het vorige big brother alleen Nederlanders waren geweest had ik zeker af gehaakt. Mijn favoriete bewoners kwamen toevallig uit België. Op jill na dan. Ga zeker weer kijken. Voor mij draait het om de personen die in het huis zitten waar je een klik mee voelt en waar hun huis staat doet er niet toe.

Beantwoord
Ivonne 20 november 2021 - 04:49

Helemaal mee eens!

Beantwoord
Gerdina 17 november 2021 - 11:32

Geen Belgen meer in BB aub…moeten het in hun eigen land maar starten de zogenaamde preutse mensen, ik heb nog nooit zo saai BB meegemaakt dankzij de Belgen

Beantwoord
Heleen 17 november 2021 - 12:52

Jill komt uit nederland

Beantwoord
Decreasing BB fan 17 november 2021 - 20:21

Laten we hopen dat nu, net als in vele buitenlandse BB’s, er geen flauwe ondoorzichtige doucheschermen inzitten. Ik heb er gezien waar gewoon 3 douchekoppen op een rij aan een verder lege wand zaten.
Leven in de spotlight van talloze camera’s? dan ook overal! niet van alles afgeschermd laten.

Dat geldt dus ook voor de streams, ik hoop niet weer eindeloze shots van een leeg stukje tuin te zien terwijl er binnen van alles gebeurt…. want dan haak ik na deze echt af als dat weer gebeurt.

Beantwoord
jan 18 november 2021 - 07:29

geweldig dat het weer komt kijk er weer naat uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page