Big Brother zet de bewoners aan het werk om eigen verzorgingsproducten te maken

Big Brother zet de bewoners aan het werk om eigen verzorgingsproducten te maken

Beste bewoners, de voorraadkamer is nu open zegt Big Brother tegen de groep. Enthousiast gaan de bewoners naar de voorraadkamer. Er komt een kist tevoorschijn met spullen en Secran leest voor. Beste bewoners, jullie kunnen vanaf nu aan de slag met het maken van verzorgingsproducten. Jullie vinden in deze kist recepten voor handzeep, douchegel, shampoo en deodorant. De ingrediënten voor deze recepten worden vanaf nu “never ending basics” en worden aangevuld in de voorraadkamer. De bewoners zijn erg blij. En ze besluiten dan ook groepjes te maken zodat iedereen aan de slag kan met de verschillende recepten om verzorgingsproducten te maken. De bewoners zijn voorlopig wel even bezig. De ingrediënten zullen dus altijd aangevuld worden omdat deze onder de “never ending basics” producten vallen, maar moeten het wel zelf maken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hans S at 14:35

    Ze moeten de bewoners de kaffers gewoon terug geven dit is toch niet normaal dat je je zelf niet kan verschonen , Big Brother mag alles doen maar iemand zijn koffers afpakken is niet normaal.
    Ik had per direct uit de uitzending gestapt.

  2. Stephan at 15:19

    Ik vind het juist wel leuk dat de bewoners hun spullen moeten terugverdienen. Het werd toch al verteld dat dit jaar Big Brother anders en minder luxe zou zijn. Ze krijgen die spullen heus wel terug alleen nu door opdrachten te volbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *