Home » Big Brother zet de bewoners aan het werk om eigen verzorgingsproducten te maken

Big Brother zet de bewoners aan het werk om eigen verzorgingsproducten te maken

Door BigBrotherNederland

Beste bewoners, de voorraadkamer is nu open zegt Big Brother tegen de groep. Enthousiast gaan de bewoners naar de voorraadkamer. Er komt een kist tevoorschijn met spullen en Secran leest voor. Beste bewoners, jullie kunnen vanaf nu aan de slag met het maken van verzorgingsproducten. Jullie vinden in deze kist recepten voor handzeep, douchegel, shampoo en deodorant. De ingrediënten voor deze recepten worden vanaf nu “never ending basics” en worden aangevuld in de voorraadkamer. De bewoners zijn erg blij. En ze besluiten dan ook groepjes te maken zodat iedereen aan de slag kan met de verschillende recepten om verzorgingsproducten te maken. De bewoners zijn voorlopig wel even bezig. De ingrediënten zullen dus altijd aangevuld worden omdat deze onder de “never ending basics” producten vallen, maar moeten het wel zelf maken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Hans S 5 januari 2022 - 14:35

Ze moeten de bewoners de kaffers gewoon terug geven dit is toch niet normaal dat je je zelf niet kan verschonen , Big Brother mag alles doen maar iemand zijn koffers afpakken is niet normaal.
Ik had per direct uit de uitzending gestapt.

Beantwoord
Tam 5 januari 2022 - 18:26

Nou,dat had ik ook gedaan eruit gestapt.

Beantwoord
yvonne 5 januari 2022 - 20:53

Wat een leuk idee,Ik maak zeep bij dagbesteding ! !

Beantwoord
Stephan 7 januari 2022 - 15:19

Ik vind het juist wel leuk dat de bewoners hun spullen moeten terugverdienen. Het werd toch al verteld dat dit jaar Big Brother anders en minder luxe zou zijn. Ze krijgen die spullen heus wel terug alleen nu door opdrachten te volbrengen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page