Big Brother trakteert de bewoners met popcorn en een filmavond

Big Brother trakteert de bewoners met popcorn en een filmavond

Terwijl de bewoners een spelletje speelden meldt Big Brother zich. Beste bewoners, ik vind dat jullie elkaar nog beter moeten leren kennen. En daarom heb ik een slideshow samengesteld. Zo’n slideshow is natuurlijk eigenlijk een soort film dus het is eigenlijk een soort filmpavondje. En wat hoort daarbij? De groep juicht en schreeuwt enthousiast. Popcorn roept de groep. Precies antwoordt Big Brother. Iedereen rent naar de voorraadkamer waar de potten popcorn enthousiast mee worden genomen naar de woonkamer. De potten worden verdeelt per tweetallen en in bakjes gedaan. Wat zijn de bewoners blij, met popcorn op de bank wachten ze op wat komen gaat. Al snel wordt duidelijk dat Big Brother de bewoners trakteert op foto’s van alle bewoners. Iedereen geniet ervan en hebben veel lol. Het beloofd een leuke avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Hans S at 21:06

    Was een leuke avond op de livestream , maar Kitty was weer aan het roddelen over de andere bewoners die vrouw hoort daar gewoon niet thuis ze kan niks hebben.

  2. Thea at 04:59

    Popcorn en foto kijken was een leuke onderbreking voor de bewoners dat door elkaar praten isnit rg maar heel lastigdat sommige niet te verstaan zijn.

    Jammer dat er zoveel over nominatie gesproken word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *