Home » Sercan moet Big Brother definitief verlaten en iedereen is volgende week genomineerd

Sercan moet Big Brother definitief verlaten en iedereen is volgende week genomineerd

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de eerste liveshow van Big Brother 2022. Sercan en Kristof zijn de genomineerden van deze week. In dit bericht lees je hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner het Big Brother huis moet verlaten.

De bewoners weten nog altijd van niets, ze vermoeden wel dat de liveshow is maar hebben van Big Brother nog altijd geen bevestiging gehad of deze er daadwerkelijk komt. Kitty denkt dat ze zo lang mogelijk wachten om het de groep te vertellen. En gaat nog maar even stofzuigen want van dat niks doen krijgt ze wat. Ondertussen start de liveshow op tv. Geraldine merkt dat er groot nieuws is. Peter vertelt dat de bewoners niet weten dat ze live gaan en dat er één bewoner weg moet. Geraldine en Peter leggen contact met het huis. Jullie zijn nu live op televisie roept Geraldine. Ik mag jullie nu vertellen dat binnen één uur iemand het huis moet verlaten. Is dat Kristof of Sercan? Neem plaats in de huiskamer, tot zo meteen sluit ze af. De groep is verrast, enthousiast en gaat er klaar voor zitten.

Presentator Peter blikt terug op enkele gebeurtenissen van de afgelopen week, zoals de komst van Kristof en Nawel en Sarel in het datacenter. De schaarste in het huis en de komst van alle bewoners in het huis. En natuurlijk niet te vergeten het snurken van Kitty en alle ongemakken hiervan en het conflict met Sercan. Peter en Geraldine gaan weer naar het huis. Ze heten iedereen welkom. Peter zegt dat over een uur iemand naar huis moet. Hoe is de stemming vraagt Peter aan Nouchine. Er is wel wat spanning voor de eerste liveshow. Kitty voegt eraan toe dat ze al heel de week afvragen wanneer het is. Grace vertelt over haar binnenkomst in het huis. Ze vond het wel fijn om het huis in te mogen, ze heeft als een van de weinigen haar koffer. Bewoner Peter was wat overrompelt van Grace. Het was echt een spring-bal, ik zal het nooit vergeten. We hebben een speciale band. Dat iedereen nu in hun spullen loopt vindt hij niet erg. Kristof vindt het niet leuk genomineerd te zijn, maar wel leuk om in het huis te zitten. Sercan zegt je weet waar je aan begint maar je hoopt het niet. Diep in je achterhoofd weet je dat de kans er is. Ik vind alle bewoners toppers, probeer zo ver mogelijk te geraken maar wees uzelf. De groep klapt en Kristof wil hetzelfde meegeven. Maak plezier en vlam tot het einde.

Geraldine vertelt vanuit de studio dat geen enkele bewoner weet dat Salar en Nawel Kristof en Sercan genomineerd hebben. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals Sercan die moeite had met het feit dat hij genomineerd is. En het moment dat bewoner Peter het moeilijk had toen Big Brother vertelde wie er genomineerd zijn. Tijdens de reclame zie je de bewoners live vanuit het huis, dit was in het vorige seizoen niet zo. De bewoners knuffelen wat en wachten in spanning af. Secran en Kristof leggen alvast wat spullen klaar voor als ze naar huis moeten. Terug naar de liveshow die weer begint. Presentator Peter vertelt over de opdracht van Salar en Nawel. Peter en Geraldine laten het bord zien van de aantekeningen die zij gemaakt hebben. Als deze missie slaagt winnen ze 2500 euro gaat Peter verder, ze mogen het aan niemand vertellen. Peter gaat weer naar het huis en richt zich op Nawel en Salar. Hij vraagt hoeveel ze ermee bezig zijn geweest en wijst naar het bord. We zijn er best veel mee bezig geweest antwoordt Salar. Ik vind het heel wat dat Sercan en Kristof genomineerd zijn, het is super jammer. Het hoort bij het spel. Nawel vind het heel jammer, het zijn leuke jongens. Kitty vertelt dat iedereen zijn droom is ingestapt, je zit hier het liefste 100 dagen hier. Sercan en ik hebben wat problemen gehad maar dat is opgelost maar het is gewoon zuur voor de jongens. Op de vraag of ze blij zijn met het verdiende geld voor de prijzenpot is ze blij. Een beetje boodschappengeld zou fijn zijn grapt ze.

Geraldine benadrukt vanuit de studio dat Salar en Nawel kei hard zitten te liegen. Ik ben benieuwd wat er gebeurd als de rest erachter komt. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals het verkleedpartijtje van de vrouwen en een emotionele Grace. Terug naar Geraldine en Peter. Peter vertelt dat jij als kijker meer invloed krijgt zoals wanneer de bewoners boodschappen mogen doen. Dan word er contact gelegd met een goede vriend van Kitty. Hij vertelt wat over hoe ze is. En dan is de zus van Dimitri in beeld. Dimitri is wel wat anders nu in het huis, zo helpt hij meer in de keuken. Maar dat is volgens haar geen tactiek. Het valt haar op dat het erop lijkt dat Dimitri Vera wel leuk vind. Daarna komen wat kijkersvragen voorbij die de bewoners eerder hebben beantwoord in de dagboekkamer. Dan gaan Geraldine en Peter weer naar het huis. Grace jij bent onder de indruk dat Sercan moet vertrekken zegt Peter. Waarom moet hij blijven? Hij brengt sfeer in huis antwoordt Grace. Ik heb ook een band met hem en ik zal hem missen. Tobias vindt dat Kristof moet blijven omdat je met hem kan lachen. Het is een oprechte gast en brengt positieve energie. Maar beide zijn het wel gasten waarmee ik het kan vinden.

Dan is er reclame en daarna is het tijd om één genomineerde weg te sturen. Het zal hard zijn om te incasseren maar we maken er het beste van zegt Kristof via de livestream. Dan start de liveshow weer. Geraldine staat bij de deur, de lijnen zijn nu dicht vertelt ze. Peter in de studio gaat de uitslag bekend maken, op naar het huis. Bewoners het is zover! Hou elkaar vast want de kijker heeft beslist. De persoon die in het huis mag blijven komt op het scherm te staan. Diegene mag dus blijven. En dat is vanavond…. Kristof. Dat betekend dat Sercan het huis moet verlaten zegt Peter. Sercan staat op en knuffelt Kristof. Sercan neemt vervolgens van iedereen afscheid. Je moet nu het huis verlaten zegt Peter, Geraldine staat je op te wachten. Sercan pakt snel zijn spullen en Geraldine vangt hem op. De bewoners juichen en applaudisseren. Een voor een toppers roept Sercan de rest nog na. Sercan zegt dat het van korte duur was, ik heb in het Big Brother huis gezeten en ik heb het mee mogen maken. Het was een once in een lifte experience. De twee gaan richting de studio en de hoogtepunten van Sercan worden getoond. In de studio word er gekeken hoe het in het huis eraan toe gaat. De bewoners vinden het raar, en Sercan en Geraldine stappen de studio in. Peter vraagt waarom Sercan nu al weg is. Sercan antwoordt dat hij het niet weet. De kijker heeft beslist en zal iets gezien hebben wat ze niet hebben aangestaan. Wat dat is weet hij niet. Ik kwam met een missie mijzelf zo snel mogelijk open te stellen, misschien was dat mijn valkuil. Ik ga Grace het meest missen, dat was net broer en zus. En natuurlijk Kristof want hij was echt mijn maatje in het huis. Wie heeft jullie genomineerd denk je vraagt Peter dan. Sercan antwoordt dat dat volgens hem de kijkers moeten zijn. Peter laat daarna een fragment zien dat Nawel en Salar hem genomineerd hebben. Sercan slaat zijn handen voor zijn mond. Wow stamelt hij, wat kan ik erop zeggen? Jammer. Sercan vertelt dat het waarschijnlijk komt op het moment is dat Kristof en hij zichzelf hebben opengesteld. Geraldine vertelt daarna dat het om een geheime opdracht gaat. Ze hebben geld kunnen winnen voor de pot. Daar heb ik niet zoveel aan antwoordt Sercan. Ik heb ervan genoten en ik heb geen spijt gehad. Peter laat weten dat het volgende week een survival week word voor de bewoners. Het word een week waar ze moeten overleven. Het is nog veel erger vertelt Geraldine want alle bewoners zijn genomineerd. Zij moeten strijden om hun plek in het huis te behouden en dat doen ze door zichzelf vrij te spelen in verschillende games. Iedereen moet alles op alles zetten. Peter sluit daarna de liveshow af en laat nog even weten dat de bewoners vanavond nog te horen krijgen dat Nawel en Salar diegene zijn die moesten nomineren… Uiteraard komen we daar op terug, hou deze site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Ook interessant:

5 Reacties

yvonne 8 januari 2022 - 20:40

ik had al gehoopt dat kristof mocht blijven,ook al vind ik het niet leuk voor serkan ! !

Beantwoord
Dutchie 8 januari 2022 - 21:16

Best heftig voor iedereen deze manier van nomineren…maarrrr het is bb, dus dat. Maar kom op het is nu 22.15 en de meeste maken zich alweer op voor naar bed te gaan. Vermaak de kijkers, het is zaterdagavond!

Beantwoord
yvonne 8 januari 2022 - 21:32

ja,dat vind ik leuk het is nog vroeg en zaterdag avond. ze hebben gezellig heid nodig uit verveeling gaan ze al naar bed dat is toch niet leuk ! !

Beantwoord
Annet van Waardenburg 13 januari 2022 - 11:42

Het kan toch niet zo zijn dat 1 van de 2 markantste personen het huis zou moeten verlaten ?
Verder is het veel van hetzelfde
Big Brother wordt heel saai zonder Peter en Kitty
Dus: geef er een draai aan zodat ze beiden kunnen blijven !!!!!!!!

Beantwoord
DUTCHYxgx 10 januari 2022 - 09:04

laat ze elke zaterdag klusjes doen, een of ander ‘werk’ voor tehuizen ofzo, een soort vrijwilligers werk en laat ze daar wat geld mee verdienen zodat ze zaterdag avond wat leuks hebben.
en geef ze allemaal 1 mooi net setje kleding van zichzelf voor die avond zodat ze zich kunnen opdoffen, wat leuk voor hun is, en dat ze het aan het eind van de avond desnoods weer moeten inleveren.
dan hebben hun een leuke avond en ze doen er iets goeds door en uiteindelijk kunnen de mensen hier lekker kijken….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page