Home » Grace wint immuniteit met een ballon challenge

Grace wint immuniteit met een ballon challenge

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is weer aangebroken. De bewoners mochten vannacht de slaapkamer niet verlaten, inmiddels is buiten waarom. Big Brother wekt de bewoners en laat weten een verrassing te hebben. Er mag nog niets kapot worden gemaakt benadrukt hij. Als de bewoners hun slaapkamers uitgaan is het huis helemaal gevuld met ballonnen. Dat hoorde ik vannacht dus merkt Salar op en Kitty voegt eraan toe dat dat een flink werkje moet zijn geweest. Dimitri denkt dat er in enkele ballonnen tokens zitten. Enige tijd later komt het Big Brother logo in beeld en zien we niets meer. Iedereen is voorzien van een koptelefoon. Salar en Nouchine hebben het over zoeken van briefjes. Big Brother laat weten dat hij de dagboekkamer opent, als je een papiertje vind dan kom je naar de dagboekkamer. Succes iedereen! Alleen de nog genomineerde bewoners mogen meedoen, dit zijn Salar, Nouchine, Grace, Dimitri, Vera, Kitty en Peter. Tobias, Kristof en Nawel hebben al immuniteit gewonnen bij vorige challenges. De bewoners gaan aan de slag, er zijn flink wat knallen te horen, zie maar eens een briefje te vinden. Dimitri staat nog in zijn boxershort en merkt op dat het nog wel even gaat duren. Kitty heeft een briefje gevonden. Na enige tijd vind Peter in de woonkamer ook een briefje. Hij gaat richting de dagboekkamer, wat het briefje betekent is nog niet duidelijk. Ook Salar vind een briefje en Nouchine vind er ook een in de badkamer. Ze schreeuwt het uit van blijdschap en voegt zich ook in de dagboekkamer. De mensen die een briefje gevonden hebben blijven daar zitten. In totaal zijn er zes briefjes die gevonden kunnen worden. Dimitri vind als het huis ver leeg is een briefje. Het laatste briefje word gevonden door Vera. Ze vind deze tussen de troep van kapot geklapte ballonnen. Als de bewoners uit  de dagboekkamer terug komen vertellen ze dat Grace immuniteit heeft. En dat zij een challenge moeten spelen. En Grace word er een beetje emotioneel van. De bewoners vinden het een flinke twist.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Ook interessant:

15 Reacties

Jaime 11 januari 2022 - 09:47

Geweldig gun het Grace ze heeft de meeste ballonnen kapot gemaakt van iedereen. Vera stond een beetje te kijken en heen en weer te lopen af en toe ballon kapot maken en een aantal weggooien.

Beantwoord
Evo 11 januari 2022 - 10:17

Die nagels van Grace zijn ware wapens! Ze vloog echt door die ballonnen heen. En dan dat uitgerekend zij de enige is die geen briefje vind…

Beantwoord
Chelly 11 januari 2022 - 15:32

Ben ook blij voor Grace,Samen met Dimitri,Kristoff,Vera ,Tobias en Peter mijn favo

Beantwoord
Sjoerd 11 januari 2022 - 10:00

Leuke opdracht. Hoop wel dat het biologisch afbreekbare ballonnen waren. Anders is de hoeveelheid plastic wel enorm.

Beantwoord
Hans S 11 januari 2022 - 10:01

Vera is niet actief genoeg valt me van haar tegen.

Beantwoord
henny 11 januari 2022 - 10:52

ik vind het erg leuk bb maar waar ik geen begrip voor heb is hygiene ik zou ook niet willen dat er een voorgetrokken word maar ik vind en meerdere met mij dat kitty wel een setje kleren mag hebben ze slaapt kookt wast gaat er mee naar de wc enz dat kan toch niet de bedoeling zijn van het spel doe hier alstublieft wat aan het is te goor voor woorden

Beantwoord
Ad 11 januari 2022 - 11:37

Helemaal eens Henny,

Dat pak van kitty kan echt niet meer dat is zo vies en dan te bedenken dat het eten er telkens tegenaan komt ba geen HYGIENE moeten ze echt wat aandoen.

Beantwoord
Chelly 11 januari 2022 - 15:20

Heb al aangegeven dat ik het niet hygienisch vind.Geef de bewoners hun koffer terug

Beantwoord
renzal 11 januari 2022 - 20:00

man wat een onzin zeg, iemand loopt 2 weken in een huispak en is gelijk paniek ahahahha
alsof je daar dood van gaat wat een onzin, en ze mag elke dag naar huis hoor als ze het niet leuk vind?

Beantwoord
Mirian 11 januari 2022 - 11:15

Kitty had gisteren sportkleding aan en bij binnenkomst jurkje.
Dus kan ze wisselen met kleding.
Volgens mij wil ze opvallen met haar roze pakje

Beantwoord
Angéla Diependaal 11 januari 2022 - 12:18

Kitten moet haar haar in een staart doen als ze aan het koken is

Beantwoord
Annelies 11 januari 2022 - 12:51

Prachtige opdracht met een leuke twist, als BB zo doorgaat met elke dag een activiteit dan hebben wij streamers het leuk 😀 Nu nog een feestje erin knallen met drank, dan komen ze los en ga je hun ware aard zien. Ennnnnn er gaat gezoend worden hehehe

Beantwoord
Lea 11 januari 2022 - 14:51

Ik snap het helemaal, heel wat betreft rose joggingpak van Kitty, heel onhygiënisch.
Maar ze hebben toch allemaal een leuk zwart sport outfit gekregen. Kan ze ook aan doen. Ik zie haar ook nooit in de BB badjas?

Beantwoord
Dutchie 11 januari 2022 - 15:45

Was het ballonnen spel te volgen op de stream? Wat ze nu aan het doen zijn kan je niet zien op de stream. Dus over het algemeen erg saai. Had verwacht dat het intenser zou zijn vergeleken bij de vorige bb maar dit lijkt nog saaier. Hangt Kitty het slachtoffer uit? Ze mag best lenen van anderen. Er past vast wel iets. Ze moet zich toch vies voelen zo

Beantwoord
Fenna 11 januari 2022 - 17:04

Wat een slecht geluid op stream 2 doet het al heel de dag niet?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page