Grace wint immuniteit met een ballon challenge

Grace wint immuniteit met een ballon challenge

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is weer aangebroken. De bewoners mochten vannacht de slaapkamer niet verlaten, inmiddels is buiten waarom. Big Brother wekt de bewoners en laat weten een verrassing te hebben. Er mag nog niets kapot worden gemaakt benadrukt hij. Als de bewoners hun slaapkamers uitgaan is het huis helemaal gevuld met ballonnen. Dat hoorde ik vannacht dus merkt Salar op en Kitty voegt eraan toe dat dat een flink werkje moet zijn geweest. Dimitri denkt dat er in enkele ballonnen tokens zitten. Enige tijd later komt het Big Brother logo in beeld en zien we niets meer. Iedereen is voorzien van een koptelefoon. Salar en Nouchine hebben het over zoeken van briefjes. Big Brother laat weten dat hij de dagboekkamer opent, als je een papiertje vind dan kom je naar de dagboekkamer. Succes iedereen! Alleen de nog genomineerde bewoners mogen meedoen, dit zijn Salar, Nouchine, Grace, Dimitri, Vera, Kitty en Peter. Tobias, Kristof en Nawel hebben al immuniteit gewonnen bij vorige challenges. De bewoners gaan aan de slag, er zijn flink wat knallen te horen, zie maar eens een briefje te vinden. Dimitri staat nog in zijn boxershort en merkt op dat het nog wel even gaat duren. Kitty heeft een briefje gevonden. Na enige tijd vind Peter in de woonkamer ook een briefje. Hij gaat richting de dagboekkamer, wat het briefje betekent is nog niet duidelijk. Ook Salar vind een briefje en Nouchine vind er ook een in de badkamer. Ze schreeuwt het uit van blijdschap en voegt zich ook in de dagboekkamer. De mensen die een briefje gevonden hebben blijven daar zitten. In totaal zijn er zes briefjes die gevonden kunnen worden. Dimitri vind als het huis ver leeg is een briefje. Het laatste briefje word gevonden door Vera. Ze vind deze tussen de troep van kapot geklapte ballonnen. Als de bewoners uit  de dagboekkamer terug komen vertellen ze dat Grace immuniteit heeft. En dat zij een challenge moeten spelen. En Grace word er een beetje emotioneel van. De bewoners vinden het een flinke twist.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Jaime at 09:47

  Geweldig gun het Grace ze heeft de meeste ballonnen kapot gemaakt van iedereen. Vera stond een beetje te kijken en heen en weer te lopen af en toe ballon kapot maken en een aantal weggooien.

 2. henny at 10:52

  ik vind het erg leuk bb maar waar ik geen begrip voor heb is hygiene ik zou ook niet willen dat er een voorgetrokken word maar ik vind en meerdere met mij dat kitty wel een setje kleren mag hebben ze slaapt kookt wast gaat er mee naar de wc enz dat kan toch niet de bedoeling zijn van het spel doe hier alstublieft wat aan het is te goor voor woorden

  • Ad at 11:37

   Helemaal eens Henny,

   Dat pak van kitty kan echt niet meer dat is zo vies en dan te bedenken dat het eten er telkens tegenaan komt ba geen HYGIENE moeten ze echt wat aandoen.

   • renzal at 20:00

    man wat een onzin zeg, iemand loopt 2 weken in een huispak en is gelijk paniek ahahahha
    alsof je daar dood van gaat wat een onzin, en ze mag elke dag naar huis hoor als ze het niet leuk vind?

 3. Mirian at 11:15

  Kitty had gisteren sportkleding aan en bij binnenkomst jurkje.
  Dus kan ze wisselen met kleding.
  Volgens mij wil ze opvallen met haar roze pakje

 4. Annelies at 12:51

  Prachtige opdracht met een leuke twist, als BB zo doorgaat met elke dag een activiteit dan hebben wij streamers het leuk 😀 Nu nog een feestje erin knallen met drank, dan komen ze los en ga je hun ware aard zien. Ennnnnn er gaat gezoend worden hehehe

 5. Lea at 14:51

  Ik snap het helemaal, heel wat betreft rose joggingpak van Kitty, heel onhygiënisch.
  Maar ze hebben toch allemaal een leuk zwart sport outfit gekregen. Kan ze ook aan doen. Ik zie haar ook nooit in de BB badjas?

 6. Dutchie at 15:45

  Was het ballonnen spel te volgen op de stream? Wat ze nu aan het doen zijn kan je niet zien op de stream. Dus over het algemeen erg saai. Had verwacht dat het intenser zou zijn vergeleken bij de vorige bb maar dit lijkt nog saaier. Hangt Kitty het slachtoffer uit? Ze mag best lenen van anderen. Er past vast wel iets. Ze moet zich toch vies voelen zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *