Nieuwe bewoner Amy is erg emotioneel en zou het liefst naar huis willen

Nieuwe bewoner Amy is erg emotioneel en zou het liefst naar huis willen

Nadat duidelijk is geworden dat Peter en Kitty waarschijnlijk genomineerd zijn, de boze bui van Kitty en een emotionele Peter is de rest van de rustig voorbij gegaan in het Big Brother huis. Na het eten is het tijd voor een spelletje, maar nieuwe bewoner Amy lijkt ergens mee te zitten. Ze gaat alleen naar de wc en vervolgens naar de badkamer. Uiteindelijk loopt ze richting de keuken om haar drinkfles te vullen. Kitty heeft door dat er iets is en vraagt of alles goed gaat, Amy bevestigt dit. Weet je het zeker antwoordt Kitty, volgens mij niet. Amy begint te huilen, kom we lopen even naar buiten zegt Kitty. Buiten gaan de dames op de bank zitten en Amy gaat nog harder huilen. Gooi het er maar uit zegt Kitty terwijl ze haar troost. Ik zag het al. Wat is er aan de hand? Het is gewoon te veel zegt Amy huilend. Nawel komt erbij zitten en wil weten wat er is. Laat haar maar even zegt Kitty en Nawel vertelt dat ze het ook gehad heeft. Ik voel mij gewoon zo ondankbaar snikt Amy verder. Omdat ik hier momenteel echt niet graag ben. Ik ben steeds aan het denken dat hier zoveel mensen op mijn plek zouden willen zitten. Je bent toch uitgekozen om wie je bent zegt Kitty. Ik ben echt mijzelf niet huilt Amy verder. Nouchine probeert haar ook te troosten en Amy vertelt snikkend verder dat ze niet weet hoe ze zich moet voelen en wat ze nou moet denken. Momenteel denk ik gewoon echt laat me naar huis gaan voegt ze er met een klein lachje aan toe. Nouchine laat weten dat ze dat ook dacht en Nawel voegt eraan toe dat dat komt omdat het pas net begonnen is. Je bent er een dag zegt Kitty, het komt allemaal goed. Laat het even gebeuren. Kitty en de andere bewoners krijgen haar uiteindelijk rustig en Amy lijkt zich weer een beetje te herpakken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.3]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Brigitte at 07:59

  Ik erger me dood aan Kitty met haar zielige verhalen ophangen om de aandacht te krijgen. Hoop dat ze zaterdag naar huis wordt gestemd!!!!!!!

 2. Thea at 09:17

  Kitty doet alles voor andere.
  Jammer dat ze niet aan zichzelf heeft gedacht.
  Ze heeft gezorgt dat iedereen eten kon..
  En dat is Kitty.
  Dat is mijn mening wat een ander ook zegt.

 3. Albert at 11:15

  Ik denk dat er in de loop van de dag nog iets leuks komt..
  Het is immers zo dat die immuniteitsbutton de hele dag zichtbaar gedragen moet worden?
  De meesten hebben hem uit het zicht of op de badjas of helemaal niet op..
  Dus automatisch inleveren en doorschuiven naar Kitty en Peter?

 4. trudy at 12:21

  kitty is een topper met haar hart op de juiste plek er lopen veel schijn heilige mensen rond maar uitgerekend kitty krijgt de volle laag jammer dat de jeugd geen bal uitvoerd en kitty wel .

  • Jos at 20:44

   Sorry andere tv zeker…..Kitty klaagt en klets over iedereen. En doet elke dag zielig ….de jeugd mag niks voor haar doen… kom op nouw laat lekker naar huis gaan …

  • Peetjuhh at 21:52

   Mee eens.
   Sommige laten echt hun ware gezicht zien, of nou ja 2 gezichten ?
   Je zag het met het stemmen ook, lopen met de kudde mee.
   Qua speld is het idd zo dat er maar enkele zijn die deze dragen, daar zou big brother ook iets mee moeten doen, want de opdracht was draag hem elke dag maakt niet uit waarop.
   Dus big brother wat doen jullie hier aan!!
   Mijn stem gaat naar kitty, ik zou ze het liefst allebei erin houden, maar mag helaas maar op 1 stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *