Dimitri krijgt immuniteit van de kijker

Dimitri krijgt immuniteit van de kijker

Een nieuwe morgen in Big Brother is rustig verlopen. Vera is ondervraagt in de dagboekkamer over de zoen met Dimitri. Het was wel een flinke ondervraging vertelt ze aan Dimitri, Peter, Kristof en Salar. Ze moest vertellen wat er gebeurd was, hoe ze zich erover voelt en hoe het nu verder moet als ze samen genomineerd zouden blijven. Verder zien we Grace, Nouchine en Nawel poetsen en moet Dimitri ook naar de dagboekkamer komen. Daarna doen een aantal bewoners een zelfbedacht spel met een bal.

Dan klinkt er een harde zoemer, bewoners naar de bank zegt Big Brother. Daarna komt er in beeld dat de kijker beslist heeft. Een spannend muziekje klinkt en dan komt de foto van Dimitri in beeld. Hij heeft immuniteit gewonnen, dit hebben de kijkers bepaalt. Dimitri zegt merci people. Dimitri wordt vervolgens door zijn medebewoners gefeliciteerd, ook Vera is erg blij. Dit betekent dat Peter, Vera en Kitty nog genomineerd zijn. Er komt waarschijnlijk nog één challenge. Of is er dit keer sprake van drie genomineerden? Dimitri gaat zijn “immuniteitspin” halen. Kitty lijkt wat teleurgesteld…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.2]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
  • Nico at 11:47

   Echt heh. Ben zo teleurgesteld in haar reactie. Dit zijn de momenten dat ze haar ware aard laat zien!
   Ik hoop echt dat Peter blijft.
   Hij heeft zo een lieve en positieve instelling.

 1. Brigitte at 11:17

  Hoop dat KITTY eruit wordt gestemd Heb niets met haar kan niet tegen haar verlies je weet dat je eruit gestemd kan worden!!

 2. Alex at 11:19

  Big Brother is wel erg nieuwsgierig, en dat terwijl hij alles kan zien. In de uitzending werden er ook al twee naar de dagboekkamer gehaald van hoe zit het tussen jullie.
  Kitty mag wel vertrekken van mij. Op dat olifantenpak ben ik nu wel uitgekeken. Anderen willen ook wel eens koken.

 3. Maikel at 11:27

  Geweldig voor Dimitry, en nu nog immuniteit voor Vera, want die moet er ook absoluut in blijven! Kitty mocht er van mij al lang uit sowieso, en ik hoop echt dat aanstaande zaterdag gaat gebeuren!

 4. Sjoerd at 11:32

  Leuk voor Dimitri. Hopelijk pakt Vera de laatst immuniteit. Denk dat Kitty alleen kans maakt tegen Peter en naar huis moet als ze tegen Vera zou staan. Heb met zowel Kitty als Peter weinig tot niks (om verschillende redenen, Kitty is heel bazig en plaatst zichzelf grotendeels buiten de groep, Peter is heel onopvallend), maar als het tussen hen zou gaan, zou Peter mijn stem krijgen om te mogen blijven.

  • Nico at 12:31

   Pfff, gaat Kitty weer.
   Klagen, stoken, roddelen, zelfmedelijden proberen te “dwingen” van de bewoners, klagen, stoken, roddelen, zelfmedelijden proberen te “dwingen” van de bewoners. Zo tenenkrommend om naar te kijken 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *