Home » De bewoners verdienen extra warm water en hebben een ijskoude hunger games gespeeld

De bewoners verdienen extra warm water en hebben een ijskoude hunger games gespeeld

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn afgelopen avond bezig geweest met een opdracht. Deze opdracht kregen Salar en Peter voor de gehele groep toen ze uit de dagboekkamer kwamen. De bedoeling was om met tweetallen op een kruk te zitten totdat de lichten uitgingen. Met als beloning 30 minuten extra warm water, en volgens Big Brother hebben ze dit echt nodig voor een opdracht die eraan komt. Als afgelopen avond de lichten uitgaan roept Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Op het tv scherm komt te staan dat ze de opdracht goed hebben gedaan en dus 30 minuten extra warm water krijgen. De groep klapt en is er blij mee. Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren. De bewoners kregen daarna een batterijwissel en maakte zich klaar om naar bed te gaan.

Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken en rond 9:00 uur vertelt Big Brother dat ze zich klaar moeten maken voor de hunger games, het boodschappenspel. Als iedereen klaar is gaan ze naar buiten, daar staat een challenge op hen te wachten. Er staat een groot ijsblok met daarin geld. Dit ijsblok moet door de bewoners ontdooit worden om geld te kunnen verdienen. Ze krijgen hier maximaal 2 uur voor. De bewoners gaan aan de slag met heet water en handdoeken om zo het ijs te ontdooien. Uiteindelijk hebben de bewoners al het geld uit het ijsblok weten te halen. En dat zorgt voor een vreugdedansje. Ze hebben het maximale bedrag van 160 euro verdiend. Big Brother zegt dan dat ze twee uur kregen voor deze opdracht. Jullie hadden nog geen uur nodig! De grap is ook jullie zijn zonder Tobias maar jullie hadden wel iemand anders erbij die jullie nog niet kennen, haar naam is Corrie. Corrie is de naam van de storm die op dit moment over het land gaat. Tijdens deze storm hebben jullie binnen het uur het ijsblok ontmanteld. Goed gedaan, erg goed samengewerkt! Julio kun jij tellen? Jullie telt nogmaals en komt uit op het bedrag van 160 euro. Er zat nog iets in de enveloppe, een balletje gaat Big Brother verder. Dit balletje geeft the power of shopping. Kristof heeft het balletje en Big Brother zegt dat hij straks de boodschappen mag doen. Goed gedaan bewoners, jullie mogen naar binnen, weg bij Corrie, de warmte in!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

19 Reacties

will v gerven 31 januari 2022 - 10:16

ik had al een opmerking geplaatst op facebook over het volgende:dat de belgische kandidaten zeer slecht te verstaan zijn of de microfoon hangt niet goed over ze momelen maar een eind weg vooral dimitrie is onverstaan baar soms even als nouchine.wij hopen van harte dat grace het gaat winnen wat een leuke vrouw is dat.

Beantwoord
Cisca 31 januari 2022 - 11:34

Hebben jullie niet dat alles behalve BB zijn stem dan ondertiteld word ?

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 10:17

hoop oprecht dat alle stemmen dat ze gerichht op hun stemmen voor het verlaten het huis

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 10:25

stem dat hanna en nawel er uit

Beantwoord
Els 31 januari 2022 - 18:28

Mogen wij dat zelf weten

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 10:27

waarom doet bb niks aan het roddelen van nawel zij stook en liegt

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 10:35

nawel word bang voor nominatie en te recht er uit

Beantwoord
Hela 31 januari 2022 - 10:49

Geef ze iedereen éen blok ijs …..met imuniteitspin erin de eerste 5 vrijstelling…..mooie gameswitsch

Beantwoord
Corina 31 januari 2022 - 10:57

Grace meschien leuk maar zeer zeer vervelend druk te druk ,

eruit

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 11:09

bb slaapkamer op slot van 10 t0t 5 kan niemand meer roddelen

Beantwoord
DUTCHY xgx 31 januari 2022 - 11:11

dit was leuk om te volgen, ook het filmpje, tijdens de uitleg aan de bewoners, was erg leuk om te zien, zo zou het steeds moeten zijn met de spellen….
ze hebben allemaal goed mee geholpen met het ijsblok.

maar toch zou het nomineren ook niet in de handen van de bewoners moeten liggen, want je hoort bij al de groepjes het ‘slimme’ nomineren om bepaalde spelers er snel en bewust uit te zetten en met name de nieuwere bewoners worden er zo systematisch uitgestuurd, niet eerlijk dus.
wij moeten nu kiezen uit hun keuze, dit zouden hun totaal niet in de hand mogen hebben, deze keuze zou ook bij de kijker moeten zijn.
anders gebeurt wat je nu elke dag ziet, ze rekenen wat af met hun strategieën.
als wij dit beslissen, wordt het programma interessanter en veel spannender en vooral omdat ze het dan niet in de hand hebben, het wordt voor hun ook veel spannender en mogelijk worden ze daardoor ook gemotiveerder om te presteren e.d.

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 11:13

is dat een goed idee

Beantwoord
Jommeke 31 januari 2022 - 11:31

wij als belgen verstaan ook de Nederlanders niet goed. en voer volgende huisregels in.
1. opstaan tussen 8 uur en half-negen met luide muziek en niet blijven liggen
2. bij het bereiden van maaltijden maximum 3 personen in de keuken
3. NIETmeer fezelen en roddelen over andere personen
4. tijdens de dag Niet meer in de slaapkamers verblijven
Bij drie keer niet naleven van deze regels automatich Nominatie of verwijderen uit het huis
Big Brother is GEEN vakantieverblijf en geen favoritsme voor bepaalde personen

Beantwoord
Els 31 januari 2022 - 12:16

Salar en kristoff dus..en t gaat maar door en door

Beantwoord
reina 31 januari 2022 - 12:51

leuk die opdrachten om te zien moeten jullie vaker doen anders is het zo saai

Beantwoord
Jos 31 januari 2022 - 13:23

Snap niet dat België geen eigen big brother organiseert. Dit zaait alleen maar ruzie .Nederlanders moeten geen Belgen en Belgen moeten geen Nederlander

Beantwoord
DUTCHY xgx 31 januari 2022 - 20:59

ik vind niet dat je dat zo kunt zeggen want ik heb totaal niets tegen belgen en ik vind het verschil tussen nederlanders en belgen (het nederlandse gedeelte) zo miniem en wat mij betreft zouden wij gewoon één gedeelte kunnen zijn, het franstalige gedeelte zou beter bij frankrijk horen en dan wij ook gewoon samen, ik heb daar echt niets op tegen, lekker gezellig. ik vind de meeste belgen zelfs gezelliger dan een hoop nederlandse mensen….

Beantwoord
Grietje Bos-de Jonge 31 januari 2022 - 13:43

inderdaad, met name Demitri…. ze mogen wel duidelijker spreken.

Beantwoord
jeroen 31 januari 2022 - 13:49

ik heb als belg hetzelfde probleem met de nederlanders hoor
nouchine en dimitri zijn voor mij perfect verstaanbaar

wie ik zelden van de tijd begrijp is leroy
en grace denk ik ook vaak welke taal spreekt die vrouw toch 😀

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page