Home » Big Brother laat de white room zien waar Julie heen moet

Big Brother laat de white room zien waar Julie heen moet

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond tijdens de afloop van de televisie-uitzending van Big Brother werd er een witte kamer getoond. Mijn experiment is nog niet gedaan zegt Big Brother over de witte kamer. En zit nog vol verrassingen! Hier in deze witte kamer geldt ook mijn huis, mijn regels! Julie wordt de eerste bewoner. Bijzonder detail aan deze kamer is dat er twee bedden en twee stoelen staan. Verder zien we een hometrainer, tafeltje en een groot tv scherm. De kamer lijkt erg op de exit room waar Ziko en Liese in zaten toen zij genomineerd waren. Julie gaat een geheime opdracht uitvoeren en deze kamer speelt daar een rol in. Maar mogelijk ook nog een andere medebewoner. In de Australische variant van Big Brother was er ook een “white room”. Gisteren heeft Julie haar koffers al gepakt, inmiddels is de groep opgestaan en wacht op wat er komen gaat. Wat zou Julie in die kamer moeten doen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Ook interessant:

11 Reacties

Sjoerd 23 maart 2021 - 08:20

Enerzijds heel spannend zo’n geheime opdracht, anderzijds wel heel jammer om de mogelijk laatste dagen van het verblijf in het huis, apart te moeten doorbrengen. Wat zou er te verdienen zijn? Geld voor de mensen in de white room, geld voor de pot, ongedaan maken van de nominatie (al dan niet door een spel of ten kosten van geld). Heel veel vragen vooralsnog.

Beantwoord
anita 23 maart 2021 - 09:42

Leuk en spannend. BB maakt het toch nog tot spannende weken.

Beantwoord
Ruud 23 maart 2021 - 08:47

En op grond waarvan is het Julie die naar de white room moet?

Beantwoord
Sjoerd 23 maart 2021 - 10:11

Vanwege het feit dat ze vorige week genomineerd was en niet naar huis hoefde. Toen werd aan de kijkers gemeld dat zij een geheime opdracht zou krijgen en konden we stemmen met wie ze dat zou moeten gaan doen. De uitkomst van die stemming hebben we nog niet gehoord.

Beantwoord
Hans s 23 maart 2021 - 08:48

Die Michel net op de live stream we gaan niks meer aannemen aan een geld bedrag hoor er blijft niks meer over.
Kan Michel wel willen maar als Julie of een ander dame wat aan neemt hebben ze groot gelijk , die pot moet helemaal leeg voor de finale wat zou ik mij dood lachen , krijg die Michel of Nick een bos bloemen 🙂

Beantwoord
Joze 23 maart 2021 - 13:43

Helemaal mee eens. Top idee! De meeste, en dan vooral tegen het einde van BB aan, zijn de opdrachten voornamelijk geënt op mannenlijven of zeer sportieve mensen (in de zin van veel sport bedrijven). Dit in combinatie van de 2 mannen die al vanaf het begin samenspannen en zich de “macht” hebben toe bedeeld maakt het verrassingseffect onder de grens. Helaas!

Beantwoord
René 23 maart 2021 - 09:05

het lijkt heel verassent wat daar gaat gebeuren, of niet!

Beantwoord
chris 23 maart 2021 - 09:07

Nou ik hoop wel dat er 3 nominatie zijn en dat Julie mag blijven.Want ik zie haar echt als finalist. Want als weet hoe ze in het huis kwam en nu is echt top.En zeker met haar vriendje Michel. Die twee echt wel iets voor elkaar.En Nick mag naar huis.

Beantwoord
van Vliet 23 maart 2021 - 09:07

vorige week is vertelet dat Julie een geheime opdracht zou krijgen met een medebewoner die door de kijkers gekozen zou zijn dus komen er twee in de white room net als Liese en Zico ook in een kamer hebben gezeten 24 uur lang voor de uitslag van de nominatie,dus ben benieuwd,wel spannend ,hoop dat we op de lifestream ook beelden kunnen zien wat er gebeurd in de white room

Beantwoord
Gerrie 23 maart 2021 - 09:21

Afwachten maar spannend

Beantwoord
BBfan 23 maart 2021 - 15:00

Ik hou er van, misschien zeggen ze wel je mag blijven in de nieuwe groep na 8 april, jullie worden geen winnaar maar je hebt de kans om door te gaan. Dat zou ik te gek vinden,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page