De bewoners die vrijgesteld zijn van nominatie geven de laatste immuniteitspin weg

De bewoners die vrijgesteld zijn van nominatie geven de laatste immuniteitspin weg

Nadat Big Brother de bewoners gewekt heeft is het tijd voor ontbijt, word er gedoucht en daarna word er gesport. Daarna worden de bewoners die niet genomineerd zijn naar de gameroom geroepen. De genomineerden Peter, Kitty, Vera over. Nieuwe bewoners Eveline en Amy worden ook niet in de gameroom geroepen. In de woonkamer bespreken ze wat het kan zijn, Kitty denkt misschien wel een boodschappenspel.

Alle bewoners die al een vrijstelling hebben worden naar de gameroom geroepen. In het huis blijven alleen Vera, Peter, Kitty en de 2 nieuwe bewoners Eveline en Amy over. Dan zien ze de bewoners terugkomen uit de gameroom. Volgens de achtergebleven bewoners huilt Nouchine. Kristof zegt tegen Peter, Vera, Kitty, Amy en Evelien dat het beste is om op de bank te komen zitten. Iedereen gaat zitten in de woonkamer, Kristof neemt het woord. Ik denk dat iedereen wel weet waar het over ging. Ik wil zeggen dat het een super open gesprek was. Super respectvol, iedereen heeft daar kei goed gedaan. Er zijn positieve dingen gezegd. Het was echt open, positief. Jullie drie hebben allemaal fantastische kwaliteiten. We hebben onze voorkeur uit moeten geven. Het was drie, twee, twee. Dat wil zeggen dat jullie allemaal bij elkaar zitten. Dat geeft aan dat dat een sterke band geeft. Dus ik hoop dat jullie ons dat niet kwalijk gaan nemen, we hebben er positief achter gestaan. Kitty en Peter jullie hadden allebei twee stemmen en Vera drie. Dus jouw immuniteitspin ligt daar, Vera slaat haar hand voor haar mond. Maar het is voor jullie twee nog niet gedaan gaat Kristof verder. Kitty loopt naar buiten en Peter blijft zitten. Peter knuffelt daarna zijn medebewoners en Nouchine en Nawel gaan bij Kitty zitten die duidelijk boos is. Peter en Kitty zijn dus waarschijnlijk de genomineerden van deze week.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 3.8]
Er zijn 27 reacties op dit artikel
 1. Ilonka Motshagen at 10:10

  Ze zegt het zo weer, Kitty. Ze wil niet naar huis omdat ze dan alleen is. Je zit in een spel en speel dan mee en stop om voor iedereen te zorgen. Daarvoor ben je daar niet. Ga naar huis Kitty en zoek de mensen op die je aandacht waarderen en je daarom liefhebben.

  • Rachel at 12:09

   Nou van mij mocht Vera naar huis! .. Zegt en doet niet echt superveel. Hangt alleen maar bij de jongens en nu natuurlijk alleen maar met Dimitri. Ik vind het maar een stil muisje…

 2. Annemarie at 10:12

  Ja als Peter en Kitty de genomineerden zijn dan ga ik Kitty stemmen dat ze mag blijven, want die verdiend een kans vind ik. Soms is ze te aanwezig maar ze heeft het hart op de goede plaats.

 3. Chelly at 10:13

  Salar manipuleert de twee dames.Ze hebben het totaal niet door.Kitty is net een klein kind,niet te geloven.
  De gouden kamer is niet zo aan het berekenen als de groene kamer.

 4. Renz at 10:27

  Eindelijk goed nieuws. Ook dat ze kwaad is? heeft behalve koken, (wat iedereen kan) werkelijk alleen maar voor overlast gezorgd en ruzies en discussies. Hoop dat Peter blijven mag vanavond.

 5. J.e at 10:39

  Ik kies voor exit Kitty, die overheerst alles en wil aandacht. Ze valt steeds de andere bewoners in rede als die iets zeggen en is het daar steeds niet mee eens en zegt zoals zei het wil. Dus exit Kitty en dan kan ook een ieder zijn kookkunst laten zien en zijn dan lekker bezig en is leerzaam.

 6. Jenny at 10:57

  Je ziet zo hard dat Kitty het mentaal zwaar heeft. Helaas is dit niet de goede ingesteldheid voor “een spel”
  Ze zorgt graag voor mensen.
  Als je haar vraagt, tot de laatste dag in het huis blijven om voor de anderen te zorgen, zonder “mee te doen” zal zij dit met veel liefde en plezier doen. Maar helaas is dit een spel (experiment) en heeft ze, voor haar toekomst meer baat bij psychische ondersteuning en…veel mensen rond haar, buiten…
  Oftewel stuur je jaar eruit zodat het spel kan gespeeld worden. Oftewel moeten we een discussie opstarten om Kitty in het huis te laten, (onder een nieuw concept) omgeven door mensen en te laten genieten van het zorgen voor de medemens. Dit verdient zij namelijk ook!!

 7. Tiekje at 11:00

  Kitty klaagde dat ze thuis alleen zou zijn, dit mag geen reden zijn haar in het huis te houden.
  Hoewel ik het wel vreemd vindt dat men de twee oudste uit het huis wil weren,terwijl er toch echt wel iemand bijzit die het eerder verdiend, en IK bedoel Vera, die snel in het bed duikt bij Dimitri.

  • Chelly at 12:25

   Raar hoor om te horen dat je je huis niet leuk vind.Je privacy en je eigen spullen,heerlijk.Er is echt gecast op eigenaardige karakters.Kitty is de zwakste in het spel en praat negatief over haar medebewoners die ze eruit wilt hebben.Ze speelt het spel ook keihard samen met Salar.Big Brother Australie is echt zwaarder.Elke week zware opdrachten en degenen die winnen nomineren 2 personen .

 8. Marja at 11:01

  Ik blijf er bij dat ze de bewoners niet hadden moeten laten kiezen maar het aan de kijkers over te laten.

  Hopelijk steekt Kitty met de nominatie er wat van op en niet steeds in de slachtofferrol gaan zitten.
  Ik zou in haar plaats 20 minuten alleen lekker onder de douche gaan staan en me niet meer in de keuken begeven. Laat ze er alvast maar aan wennen dat ze het zelf mogen doen. Dan pas kiest Kitty echt voor zichzelf.
  De rest loopt straks weer te feesten en te beesten en Kitty staat weer achter het fornuis en doet de was voor de “kleintjes”.

  Vera heeft het wel slim aangepakt, die begint vlak voor de nominaties iets met één van de jonge hengsten en dit keer kiest ze voor Dimitri en als ze die zat is gaat ze naar de volgende; Tobias of Kristof, dus voorlopig heeft ze dan nog kans om er nog 2 weken langer in te blijven. Want die jonge gasten trappen er dan wel weer in want dan is het ego weer gestreeld.

  • Bos at 11:28

   srry maar Kitty doet het zelf zij is de baas van de keuken ik vind exit voor haar laten de bewoners maar eens zelf alles doen Kitty heeft die taak toe geiegerd bah van mij mag ze exit

  • DUTCHYxgx at 17:56

   ja idd de kijker zou veel meer mogen bepalen, juist ook met nomineren, wat anders wordt de eliminatie weer net zo voorspelbaar als vorig jaar en dat was super saai, want je wist letterlijk wie er uit zou gaan en wanneer, doe dit niet nog eens op deze manier, de bewoners horen dat niet te regelen, ze moeten juist getriggerd worden door de nominaties en daardoor krijg je veel meer het speleffect en onderlinge strijd. dat zou zo veel beter zijn, dan is het pas interessant.

 9. Maikel at 12:07

  Geweldig voor Vera dat ze nu ook immuniteit heeft gekregen, en dus niet langer genomineerd is! Ik hoop nu van harte dat Kitty er zaterdag uitvliegt! Wat een ongelooflijke dramaqueen is dat zeg, echt verschrikkelijk! Past echt totaal niet in de groep, en zou eerder een rol in een soapserie moeten krijgen!

 10. jeannie bessems at 12:22

  Kitty mag van mij weg . Als ze zo graag voor andere zorgt kan ze van haar hobby haar beroep maken . In de zorg zitten ze om mensen te springen . Als dit te zwaar is kan ze denken aan vrijwilligers werk , dan is ze ook niet eenzaam . Het gaat niet om de leeftijd , maar over haar gezeur .

 11. Kim at 12:45

  Zal ze tegenvallen als Kitty eruit is. Moeten ze alles zelf gaan doen zonder “huishoudster” (de rol die Kitty op zich heeft genomen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *